Stäng

Anders Lindberg – genom sig själv tror han sig känna andra

JOURNALISTIK. Om det amerikanska presidentvalet vore fritt och rättvist så skulle Donald Trump med all sannolikhet förlora. Därför gör han sitt bästa för att det inte ska bli fritt och rättvist.

Sedan flera månader undergräver han trovärdigheten i valresultatet genom att påstå att poströster öppnar för fusk. Han har minskat resurserna till Postverket för att hindra förtidsröster från att nå fram i tid och republikanerna arbetar för att få bort oppositionens väljare från vallängden, skriver socialdemokraten och desinformatören Anders Lindberg i en Ledare på Aftonbladet.

Herr Lindberg fortsätter sedan med ”Bli heller inte förvånade om SD försöker med samma sak i Sverige om de skulle få makt”

-Pettersson säger att det kommer från en man som tillhör ett parti som genom åren fuskat mer än alla andra partier tillsammans och som regerar med 28 procent av rösterna bakom sig och där många av ministrarna är ertappade fuskare…

Med mera i all oändlighet, de som ska värna demokratin utgör det kanske största hotet mot den. Skandalerna bland socialdemokraterna avlöser varandra. Allt från sexskandaler, bostadsaffärer, skattefiffel, fusk med ersättningar, omdömeslöshet, valfusk, bidragsfusk, nepotism…

En byggde upp och en rev ned. Sverige behöver en ny Axel Oxenstierna Bilder från Wikipedia

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 reaktioner på “Anders Lindberg – genom sig själv tror han sig känna andra

 1. Komplett inkompetent att bedöma President Donald Trump, för ifall han vore kompetent skulle han berätta om det enorma stöd Trump har för sin politik. Men ett vänstermiffo är och förblir ett Miffo!!

 2. Trump kommer att vinna valet. Röstfusket står ”demokraterna” för,men de misslyckas även detta val.Anders kommer gråta en tsunami av tårar.
  😀 😃 😄 😁

 3. Den hycklande Rosévins-Lindberg som bor i en flermiljoners villa i ett icke mångkulturellt område och har sina barn i en icke mångkulturell skola med bara äkta svenska barn !
  A.L är bara ett patetiskt Aprilskämt, han och övriga vänsterextrema journalisters får snart gå till Arbetsförmedlingen och ta en kölapp de har ingen framtid längre, svensk PK-media har inom kort ljugit klart….

 4. Alla vuxna klartänkta som läser vad denne pajas skrev blir nu heligt förbannade och röstar SD. Tyvärr är det väl inte så många riktiga svennar som läser blaskan eftersom den inte ens är värd så mycket som papperet den trycks på.

 5. Har inte Anders Lindberg tagit rätt på att det svenska postverket ska övergå till utdelning var annan dag? Är det Löfven som ligger bakom? Vad sysslar ni med på Aftonbladet? Övergått till att bli siare – om – så försöker……

  Jag fick nyligen SMS att jag kunde få en gratisprenumeration på Aftonbladet. Direkt i papperskorgen.

  1. Det var synd att du inte godtog gratis-prenumerationen, det borde du gjort, och därefter slängt tidningarna i papperskorgen olästa.
   Det svider värre för Aftonslasken.

  2. Nulle – jag håller med. Men nu tror jag att det gällde sådant som är bakom betalvägg på nätet. Jag läste inte så noga och jag tror inte man kan prenumerera på papperstidningen.

 6. Det var ju för helvete tvärt om. Brevbärare vägrade dela ut SDs valsedlar. Hur demokratiskt är det?

 7. Hur länge ska denne pajas få sprida sina vilda fantasier ?? Hoppas verkligen att INGEN vill betala för att läsa skiten.

 8. Anders kommer som vanligt med ren lögn. Trump har stöd av både postverket och ett flertal demokrater i att systemet inte skulle klara om miljontals skulle poströsta.
  Minskningen av resurser beror på att posten gått back i flera år. Det skickas färre brev helt enkelt.
  Jag tycker att det är helt vanvettigt att man ska börja reformera valsystemet bara någon månad innan valet. Sånt tar tid och måste kunna utvärderas.

 9. Man ska inte önska nån någon sjukdom eller olycka….men det är så svårt 🤮

  Snälla öppna upp sinnessjukhusen… de behövs…Anders är ett självklart bevis på det.

  TRUMP ☀️☀️☀️☀️☀️
  YOU MAKE THE WORLD A BETTER PLACE.

 10. Anders Lindberg är en enfaldig propaganda maskin med stor brist på självinsikt och verklighetsbild.

  Fast så ska man leverera på AB som skribent och journalist..

  Så han är inte ensam på den tidningen, med att kränka och vara frånvarande, från den lågavlönade arbetarklassens verklighet och vardag.

 11. Sett från min horisont har de under lång tid kontaminerat och marinerat vårt land i maktfullkomlighet, lögner, etc, etc, etc!

  Rättvisa, hederlighet, förtroende och dylikt är numer förpassat till ordböcker.

  Dagens verklighet liknar allt mer ett träsk!

  1. Att han inte är frisk ”ovan där” kan ju vilken amatörpsykiater som helst konstatera men sätta diagnos tror jag inte ens ett proffs klarar, Diagnosboken behöver nog uppdateras.

 12. Sveriges rikspucko tar nya tag. Man kanske borde syna sossarnas fusk och mygel som ju inte är dåligt. Sigtuna har ju varit aktuellt nu. Sen skickande av SMS nära valet med falska påståenden är ju rent valfusk.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: