Socialdemokraternas valfusk har nått internationella medier

VALET 2018. Det påstås av etablerade politiker och media att ”högerextremister” sprider en felaktig och bekymmersam bild av Sverige utomlands. Det är tragiskt med tanke på vilka det är som tillsatt utrikesminister Margot Wallström som lyckas göra sig osams med alla, utom möjligen terroristerna i Mellanöstern. 

Att Socialdemokraterna spridit falsk information på arabiska om M och SD har blivit en världsnyhet. Financial Times skriver, tyvärr bakom betalvägg Sweden’s Social Democrats accused of election dirty tricks”. 

-Pettersson är inte så bra på språk, men jag antar att det inte är bra reklam för Sverige…

Sedan sossarna började lägga ut falsk valpropaganda på arabiska så har det spridit sig på olika arabiska hemsidor och är nu omöjligt att stoppa.

Enda möjligheten är att socialdemokraterna försvinner från makten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “Socialdemokraternas valfusk har nått internationella medier

 1. Här en fri översättning till svenska (delvis med hjälp av Google translate) av vad Financial Times skrev:

  Sveriges socialdemokrater anklagade för smutsiga tricks inför valet.

  Oppositionen säger att regeringspartiets kandidater har spridit lögner inför kommande omröstning.

  Sveriges största oppositionsparti har klagat till internationella valobservatörer om smutsiga tricks av det styrande socialdemokratiska partiet.

  Flera lokala kandidater från det mitten-vänstra socialdemokraterna avgick eller uteslöts ur partiet efter att ha spridit lögner om de mitten-högra moderaterna och nationalistiska sverigedemokraterna inför valet den 9 september.

  I postningar på sociala medier har kandidater i minst fem svenska städer inkluderat falska påståenden om de två högerpartierna att muslimska föräldrar anklagade för brott skulle fråntas sina barn och att de ville återkalla medborgarskap från de som anlände till landet efter 1970.

 2. Sossarna beter sig som om man är ett 40 % parti , dom
  begriper inte ens att kommer att få svårt att uppnå 20%?

 3. Hyfsat pinsamt för Löfvén och Wallström som vill framstå som stora statspersonligheter i världen.

Kommentera