Annie Lööf – SD har inget ansvar för situationen i Sverige

INRIKES. Alla partier som suttit i regeringsställning de senaste decennierna bär ett ansvar när det gäller gängkriminaliteten i Sverige, säger Centerledaren Annie Lööf i en utfrågning i SVT:s Aktuellt– Vi har gjort för lite när det gäller integrationen, vi har gjort för lite när det gäller att ingjuta framtidstro i utanförskapsområden, säger Lööf. 

C-ledaren fick även frågan om hon delar M-ledaren Ulf Kristerssons uppfattning om att utvecklingen inte bara beror på bristande integration utan även på för stor invandring.

– Jag vill ha större fokus på vad vi ska göra för att komma åt detta, svarade Lööf, och tog bland annat upp resurser till polisen och förebyggande åtgärder för att minska rekryteringen till gängen.

– Det är inte ofta om det ens har hänt att Pettersson håller med Annie Lööf men här har hon rätt. Alla partier utom Sverigedemokraterna har ett ansvar.

Däremot har Lööf inte fattat att det hjälper inte med fler poliser utan det måste bli färre kriminella invandrare och C är fortfarande för en stor invandring. Att i det läget fortsätta motverka SD, det enda parti som har haft rätt i fråga efter fråga visar på bristande kompetens…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Annie Lööf – SD har inget ansvar för situationen i Sverige

 1. Att någon med en fungerande hjärna kan ge en sådan person som henne något förtroende är oförståeligt.

 2. Hon är ett skämt…man skäms för att vara kvinna när hon utalar sig.
  Ponnsan62 med 4 döttrar
  AFS

 3. Löven tyckte dom fått till en sjuhelsikes välfärds budget?
  Och ändå var det bara piss i Mississippi mot vad han skrapade
  ihop till folket i dom länder som misskött sin ekonomi, där
  borde han ta till värre svordomar?

 4. Som sagt, lita ALDRIG på någon från den landsförädiska och mångkulturälskande familjen 7 !
  En Ulv i fårakläder……
  Utgår ifrån att SD inte litar på något parti inom 7 klövern.

 5. Så mycket kräver förklaringar eftersom förnekelsekulturen hos media och politiker är/har varit en oskriven lag. Bedrägerierna mot välfärdssystemen står, som spön i backen hela 2000-talet. Det har även fungerat med flera identiteter för att lura till sig bidrag i svensk välfärd? Om svenska medborgare gjort brott utanför Sverige får svenskar läsa i media att ”svenskar” gjorde det och det… Det har gått, som en röd tråd i samhället att aldrig tala om hela sanningar till allmänheten. Det finns extremt många kriminella fritt härjande ute i samhället trots att fängelserna är överfulla. Kriminaliteten göds även av den falska arbetskraftsinvandring, som pågår men ingen myndighet ser, hör eller säger något. Men kanske har den kritiska gränsen passerats. Förhoppningsvis börjar proppen gå ur?

 6. Var försiktig med Annie Lööv.
  Nu kommer en period fram till valet, när hon lismar och kommer med förslag om allehanda trevligheter som hon vet svenska folket skulle önska sig.
  Hon hoppas därmed att några glömmer hennes bedrägeri, svek och lögner.
  Men mig lurar hon inte, så pass gott minne har jag.

 7. Vad har hänt, har en pollett ramlar ner ramlat i Annies Lööfs huvud är hennes eventuellt två grå tillfälligt sams ?
  Annies Youtube kanal den går inte bra är en total katastrof, däremot går Alternativ Media starkt framåt vilket den svenska landsförädiska och korrupta regimen och PK-media har börjat inse det går inte att ljuga och mörka längre polisen och det övriga rättsväsendet har kollapsat, nu kommer en kraftig motreaktionen mot vänsterextremismen från den konservativa högern, det räcker nu de vidriga vänsterjökarna har lekt klart nu.
  En manifestation mot 7 klöverns förda landsförädiska och korrupta politik kommer att äga rum idag 8 September på Mynttorget Riksdagens öppnande, är och blir besvärligt för Steffe och hans politiska familj.
  Är i första hand inte fler poliser som behövs utan det är kriminella parasiter som ska bort massutvisningar från Sverige på livstid är vad som behövs, minst 1 miljon icke lönsamma icke kristna raketforskare måste utvisas direkt via ett fungersnde icke korrupt Återvandringsverk och därefter är det bara att fortsätta utvisa alla som inte håller måttet, bort med alla bidrag till icke äkta svenskar och inte minst ett totalstopp för all typ av invandring till Sverige.
  Detta borde Lööf, Steffe och alla andra landsförrädare inom 7 klövern som under decennier skapat dagens kriminella och mångkulturella träsk säga rakt ut i svensk skattefinansierad PK-media men det kommer de aldrig att göra…

 8. Annie ska inte snacka om ansvar. Hon vet inte ens hur ordet stavas. Än mindre innebörden. Hon och hennes parti håller på att förstöra vårt land med hjälp av s, l, mp och v. Inget av dessa partier har visat något ansvar de senaste 20 åren. Även moderaterna ligger i framkant när det gäller att förstöra landet. Reinfelt är en landsförrädare av stora mått och får fritt sprida sina destruktiva ideer även på moderaternas senaste årsmöte.

 9. Så äntligen ett uns av erkännande, men inte tillräckligt ärlig för att säga hela sanningen.
  ”Vi har inte haft kontroll på hur många vi kunnat erbjuda arbete, vi har varit för optimistiska. Vi ber därför svenska folket att försöka förlåta oss.”
  Det hade varit statsmannamässigt och givit röster, men hon visar vilken ynklig liten flicksnärta hon fortfarande är.

 10. Bäste Pettersson, nu var du snäll i slutklämmen: ”Att i det läget fortsätta motverka SD, det enda parti som har haft rätt i fråga efter fråga visar på bristande kompetens.”
  – Bristande kompetens, snarare bristande förmåga att förstå hela landets problem eftersom Lööfskan är egocentrisk.

  För övrigt noteras att äntligen börjar SvT och Tv4 informera att de kriminella nätverken utgörs av invandrare, inte alla. De svenska ”gängmedlemmarna” har blivit äldre och klokare, några sitter inne andra vill vara ute med sina barn utan att riskera sina liv.

 11. Alla borde läsa vad Alice Teodorescu skriver. Då menar jag alla, även centerns partiledare.

  Denna ledare levererade Alice förra året. Är ständigt aktuell som påminnelse. För de ansvariga politiker och människor, som har styrt i Sverige de senaste mandatperioderna.

  ”Det fascinerande med Sverige är att ingen här anges, fängslas eller mördas för sina åsikters skull. Ändå handlar den vanligaste frågan jag får när jag föreläser om hur man ska våga stå för sin åsikt.

  Kanske förklarar det varför dagens oacceptabla våldsspiral med sprängningar, skjutningar och rån mot barn kunnat växa sig till dagens storlek utan att någon varken avgått eller satt stopp för det som skett.

  Trots att samhällsutvecklingen gått att förutse. Trots att vi var många som varnade. Om år 1989 var hoppets år så får 2019 tjäna som påminnelsen om vad som händer när vi tar våra landvinningar för givna.

  Om tre år är det val, mycket kommer att stå på spel för alla partier. Då är det viktigt att komma ihåg att val inte avgörs på valdagen. De avgörs mellan valen, i vardagen, varje dag.

  Inga friår, inga familjedagar, ingen digitalisering eller generell hoppfullhet kommer att spela någon roll om staten inte förmår leverera den frihet och trygghet som vi en gång skymtade vid den trelleborgska horisonten. Det är allvar nu.”

  https://www.gp.se/ledare/2019-en-återvändsgränd-1.20264869

 12. Hon har ju faktiskt rätt för en gångs skull. SD kan inte lastas för den katastrofala situation som vårt land befinner sig i. Främst hon själv och Svetsarn samt kommunisterna och Miljötalibanerna är ansvariga och bör straffas hårt för vad de ställt till med.

Kommentera