Sossefuskarna

En icke namngiven socialdemokrat i Helsingborg har polisanmälts av kommunen för valfusk. Varför denna omtanke om honom/henne? En SD-politiker hade ståtat med namn och bild.

Socialdemokraten bar med sig förkryssade valsedlar med hans/hennes namn som lades bland övriga. ”Fler S-profiler i kommunen har gjort samma sak”, säger den polisanmälde kommunpolitikern.

Ack dessa sossar.

Expressen

Ps. Vet du vem han/hon är tas namnet gärna emot.

9 thoughts on “Sossefuskarna

 1. Varför är det så tyst i media om detta? Har de ansvariga i Valmyndigheten / Länsstyrelserna m fl myndigheter lagt locket på?

  Valet 2018 ser ut att slå rekord i antalet överklaganden. Hittills har Valprövningsnämnden fått in nära 900 överklaganden av årets val, vilket kan jämföras med valet 2014 då endast ett hundratal anmälningar gjordes, rapporterar Sveriges Radio Ekot

  Valmyndighetens dator kraschade under sammanräkningen av det preliminära valresultatet och att det bevisligen varit valpåverkan

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/rekordmanga-anmalningar-om-valfusk-dramatisk-okning

  Utlys extraval och sätt in stenhårda kontroller så att valfusk elimineras eller åtminstone försvåras.

 2. Detta visste vi förut. Sossarna fick ju flest röster i valet på grund av deras skickligt genomförda fusk med borttappade SD selar och nedbrända SD valstugor bland annat.

 3. Ta bort möjligheten att kryssa in någon, likaså lägga till någon.
  Ge tillåtelse till att stryka person, max 3 st t ex.
  Då bör man inte kunna klanrösta, under förutsättning att partierna har tillräckligt många namn uppsatta på valsedeln. Annars kan det bli tomma platser i värsta fall.

 4. Det är så dom jobbar !!!!
  Inget att lita på.
  Såna ska inte styra Sverige !!!!
  Vi behöver extraval nu efter allt trams.
  Finns bara ett seriöst parti som kommer leverera, det är SD !!
  Extraval ger SD minst 20%

Kommentera