S-regeringen använder statskassan för valpropaganda

VALET 2018. I går, den 23 augusti lanserade utrikesminister Margot Wallström en ”Handbok i feministisk utrikespolitik”.

-Pettersson var övertygad om att det var en bok finansierad av socialdemokraterna som ett inslag i valrörelsen, och det stämmer att det är ett inlägg i valdebatten men finansieringen kommer från utrikesdepartementet.

Alltså valfusk, korruption och missbruk av makt och skattepengar.

Nåväl, vi har sett exempel på Sveriges feministiska utrikespolitik tidigare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on “S-regeringen använder statskassan för valpropaganda

 1. Konstigt att han till vänster inte bar den obligatoriska vita särken,då hade fjäsket för medeltidsreligionen varit fulländad.

 2. Med tanke på sossarnas senaste decenniums ledargarnityr så är Margot som klippt och skuren för att få stå som författare till ett pekoral.

 3. En korrupt ”minister” – margot wallström. En s k ”politiker” som skott sig själv ekonomiskt under lång lång tid.
  Dags att krossa socialismen! Slänga ut dem från all makt som de längtar efter!
  Förtidsröstade igår, på annan ort än hemorten och det blev SD – rakt av. SD2018

 4. Dom är totalt skamlösa, använder våra skattepengar som om de var deras rätt att lägga beslag på dom. Wallström är en av dom värsta snyltarna. Sossarna har utvecklats till att vara den värsta hycklar gänget av alla. Dom lurar ca 8-10 % svenska, och resten invandrare. Vete tusan om inte bidrags turisterna börjar vara i majoritet i det partiet.

  • Dom har lärt sig från andra diktaturstater att diktatorn har all rätt i världen att roffa åt sig allt.
   Det har man ju sett att diktatorerna gör och diktator Löven vill ju inte vara sämre.

 5. Herregud, den smörjan vill jag inte ta i med tång ens. Med tanke på hur representanter för Sverige beter sig så lär boken vara en förolämpning mot varje tänkande människa.

 6. Hennes våta dröm verkar vara att alla kvinnor skal vara fångar i Islam, grattis. Rätta mej gärna o säg att inom islam har kvinnor o flickor lika mkt värde som männen.

Kommentera