Stäng

S-minister kritiserar Zlatan men borde vara tyst…

INRIKES. Zlatan Ibrahimovic har engagerat sig och blivit delägare i ett spelbolag. Fotbollsstjärnan svarar att staten har Svenska spel. 

Det får civilminister Ardalan Shekarabi (S) att reagera, – Jag känner en besvikelse när en så stor fotbollsspelare vägrar ta ansvar för sitt eget agerande och i stället hänvisar han till en annan aktör, säger socialdemokraten och den illegale invandraren enligt DN.

Shekarabi, som har ansvar för regleringen av spelmarknaden, tror att Ibrahimovic riktar udden mot Svenska Spel för att slippa ta ansvar. – En enkel väg ut. Alla har ansvar för sina gärningar, även Zlatan Ibrahimovic – som har en unik position som förebild för barn och ungdomar.

-Pettersson ser att herr Shekarabi är osedvanligt fräck. Ardalan vet att hans eget parti, socialdemokraterna, driver en omfattande spelverksamhet trots att de vill att staten ska ha monopol på spelmarknaden. Civilminister Ardalan Shekarabi (S) vet mycket väl att Socialdemokraternas lotterier ger arbetarrörelsen mångmiljonvinster varje år. Pengarna betalar för valkampanjer och partiarbete, så S borde vara tysta om Zlatans moral…

Ardalan Shekarabi är en inte helt ärlig människa som har varit med på bloggen några gånger…

14 reaktioner på “S-minister kritiserar Zlatan men borde vara tyst…

  1. OM inte den killen står i förbund med Z(l)ATAN ska jag äta upp min hatt och mina skor….

 1. Fler än jag som mår illa,när vi dagligen matas med rubriker om denna importerade svartskalle ?
  Ger mig f-n på att de avsiktligt lägger in ena efter andra skrödan om denne högdragne cykeltjyv avsiktligt,för att reta gallfeber på oss ”rasister”…. 🙁

  1. Så är det i samtliga spelbolag på jorden. Det är bar dom som vinner.
   Alla som spelar där är notoriska förlorare.
   Man hör att vissa personer vinner miljoner, men på något år så har dom spelat bort dom igen. Så hur man än vänder på det så är dom förlorare.

   1. Har börjat fundera på, angående de ’vinnare’ som figurerar medialt, om hur många av dessa som genuint är vinnare och hur många som är statister …

  1. Den där nollan Zlatan är väl som många andra kändisar. När karriären är slut så vänder man sig till de kriminella och börjar lura pengar av folk utan förstånd.

 2. Inte så smart av en sosseminister att väcka frågan om sossarnas lotterier under ett valår. Helt onödigt. Det är sånt här självskadebeteende som avslöjar att intelligensnivån är väldigt låg bland ministrar och partiledare. De hatar de oliktänkande så djupt att de ignorerar att de finns. Zlatan ska tillrättavisas med PKs magiska moraliska pekpinnar, det är ett självändamål, Arabi tar personliga PK-plus-poäng i de inre PK-kretsarna på bekostnad av sitt parti. Pajaserna är helt fokuserade på vad de tycker om varandra, det är hela deras värld.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: