Sossarna tänker säkra makten

Johan Westerholm, som själv är Socialdemokrat, skriver i ett nytt inlägg på Ledarsidorna att Morgan Johansson tänker säkra fyra nya år för sitt parti.

Det är genom ett tjänstemannainitiativ detta är tänkt att ske. Socialdemokraterna vill gömma migrationsfrågan fram till 2022 eller med andra ord, få bort frågan från dagordningen för att få med sig Vänsterpartiet, Miljöpartiet, Centerpartiet och Liberalerna. Går detta igenom kommer kommunernas ekonomi att utsättas för stora påfrestningar, antalet anhöriginvandrare kommer ligga på höga nivåer och etableringstiderna fortsätta vara långa.

Detta enligt socialdemokraten Johan Westerholm. Med tanke på det vi sett de senaste veckorna förvånar det inte. Uppdrag Gransknings reportage om valfusket i Alby talade om vad som gäller.

Sossarna är det stora partiet i de mångkulturella förorterna, åtminstone till ett renodlat muslimskt parti godkänns av valmyndigheten. Hur många imamer tror ni inte predikat samma sak som på bilden ovan? Lägg därtill att sossarna flirtar vilt med gruppen somalier och därmed med de klaner som egentligen styr vad gruppen somalier ska rösta på.

Tacka tusan för att Stefan Löfven, Morgan Johansson och övriga socialister slåss för en stor invandring från muslimska länder och att partiet vill gömma migrationsfrågan i fyra år. Att Annie Lööf och Jan Björklund köper detta är minst sagt underligt. Har de inte begripit att utomeuropeiska invandrare föredrar bidragslovande socialister framför svenska liberaler, eller är det möjligen så att både Annie och Janne tänker ta upp kampen om de utländska rösterna?

Ledarsidorna

10 thoughts on “Sossarna tänker säkra makten

 1. Vi får se hur länge C och L kan stå emot locktonerna från S. De borde ju fatta att det enda Löfvén är ute efter är att mer eller mindre på livstid ge S rätten att inneha statsministerposten.

 2. Sifo:
  Väljarna vill se Löven som statsminister !
  Bara önska Folkhemmet lycka till i framtiden.

 3. De rödgröna och centern behöver låsas in och få lite elchocker.
  Sen kan KD,M,och SD få makten och rensa lite I garderoberna.
  O sätta stopp för det ekonomiska kaoset och skicka ut invällarna.
  Mina ord är inte rasism utan ren omsorg av landet Sverige..

 4. Det är inte utan att man börjar tro att det är Stefan Löven som är hjärnan bakom importen av analfabeterna och därmed tar hem miljardbelopp på vad dessa får betala till honom Han är ju så noga med att få hit dom och se till att fattigpensionärerna som inte får någon höjning av pensionerna på ytterligare 4 år får lov att betala.
  Stefan får på så sätt ytterligare mord på sitt samvete i och med att fler gamla svälter ihjäl.

 5. Det vore en triumf för Annie, att fortsätta massinvandringen från MENA, att krossa välfärdsstaten och att på sikt spöa sossarna på deras egen planhalva. Vad det liberala fnasket Jan tycker och tänker, kan man ju fråga sig. Han anser säkert inte att all makt utgår från folket, det vågar jag nog påstå. Stäng ute SD i fyra år till och se vad som händer sedan. Under tiden kan ni i 7-klövern käbbla i evigheter, om budgeten, valet av statsminister och om vem som bär skulden till att de breda överenskommelserna går åt helvete, trots alla fina intentioner. Det finns ingen snygg sorti ur det här, ni har för evigt bevisat er regeringsoduglighet. Lämnar ni över makten till islam, så är fiaskot komplett, men det är nog så ni vill ha det, ni landsförrädare.

 6. Socialdemokraterna framförallt är dom som fiskat efter muslimska röster flera val tillbaka och det med löften om att se till att islam vinner mark i Sverige och får ett större inflytande över makten i Sverige. Och det tror jag att alla svenska kan se om dom bara öppna sina ögon.
  Men jag undrar om soccarna tagit med i beräkningen att kommande val kan dom med största sannolikhet räkna med att det är slut på stöd röster från alla muslimerna i Sverige. Och anledningen är att från och med nästa val så har islam STARTAT eget parti, och gissa vad imamerna i SVERIGES alla moskéer TALA om för muslimerna vilka dom ska rösta på, jag är ganska så säker på att inte är det socialdemokraterna iallafall.

  • Så länge sossarna driver muslimvänlig politik och muslimerna är färre än 20-30% i Sverige så kommer imamerna låta sossarna fortsätta, det är först då muslimerna kan bilda ett eget stort parti de kommer avpollettera sossarna.
   För närvarande och ytterligare ett antal år lever sossar och muslimer i symbios med varandra, till ömsesidig nytta och välgång.
   Jag tvivlar på att sossarna har en plan för hur de ska hantera situationen då muslimerna lämnar dem för ett eget parti, sossarna faller då tillbaka till KDs storlek eller kanske till och med ur riksdagen.

   • Fattar inte Sossarna att dom är de första att få bli halshuggna på torget bara för att muslimerna känner sig bestulna av Stefan Löven på alla miljarder dom fått betala för att dom blivit importerade hit

 7. Jag tycker att det sittande, lite trötta, avslagna manliga ”gänget” på bilden skulle rösta på Alternativ för Sverige istället. Det är bäst för dem själva. Att bara sitta sådär ett helt liv kan ju inte vara nyttigt för någon (tänk para på kalkförlusterna i skelettet mm.).

  Hem och bygg upp Edert land igen mina vänner! Rör på benen nu! Ormet kryper!

Kommentera