Södertäljenätverkets grundare gripen i Colombia

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Bülent Aslanoglu, grundare av det kriminella ”Södertäljenätverket”, har gripits i Colombia, rapporterar den spanska tidningen Narcodiario.

Bülent Aslanoglu

Aslanoglu ska ingå i ett internationellt brottsnätverk som arbetar med narkotikasmuggling från Sydamerika till Europa. Han beskrivs som en kontaktperson mellan nätverkets europeiska och sydamerikanska grenar.

Aslanoglu greps tillsammans med 11 andra i ett tillslag där polisen också beslagtog 100 kilo kokain och motsvarande knappt fyra miljoner kronor i kryptovaluta. Enligt Narcodiario ska insatsen vara resultatet av ett internationellt polissamarbete där också Sverige och Spanien ingått.

Södertäljenätverkets ledare Bernard Khouri är dömd till livstids fängelse. Han var ledarskapet på plats medan ”gudfadern” Bülent Aslanoglu styrde från kulisserna.

-Pettersson hoppa Bülent Aslanoglu blir kvar i ett Colombianskt fängelse…

Följ fucking order om Södertäljemaffian av Ann Törnkvist

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Södertäljenätverkets grundare gripen i Colombia

  1. …gripen i Colombia,
    ”I andra länder behandlas jag aldrig som kriminell”, hävdade Bülent Aslanoglu i Expressen för tio år sedan.
    Operativ chef på Polisen skrev då att Södertäljes kriminella nätverk har en social struktur, byggd som en organisation med inflytande inom alla delar av samhället. För organisationens våld och utpressning står personer som Bülent Aslanoglu och Bernard Khouri, experter förvaltar, omsätter och döljer svarta pengar och högst upp finns 4-5 så kallade imperiebyggare med stort inflytande i samhällslivet, och som bestämmer organisationens inriktning.
    https://www.expressen.se/nyheter/gudfadern-jag-har-inga-granser/

    11
  2. Ge han 40 år i colombianskt fängelse sen är det bara skit kvar av detta förbannade kräk.
    Hoppas han får lida för all skada han i hela sitt patetiska liv åsamkat andra.

    23

KommenteraAvbryt svar