Jan Emanuel vill tillbaka till S

INRIKES. Jan Emanuel har ansökt om att få gå med i Socialdemokraterna igen efter Folklistans flopp i EU-valet. Det säger han i Expressens utfrågning i Almedalen. – Den administrativa delen är avklarad, sedan får vi se hur lång tid det tar. Jag har inte fått svar om att allt är grönt än, säger Jan Emanuel.

Folklistan Jan Emanuel Sara Skyttedal försökte flytta makt från EU till Sverige men misslyckades trots Jan Emanuels miljoner.

Folklistan som större rörelse är därmed slut. Vad var det då som snett i EU-valet, där partiet fick blott 0,62 procent av rösterna? Enligt Jan Emanuel var det partiets ”10 punkter” som media ”toktröttnade” på.

Höjdpunkten då? Att få flyga helikopter. Folklistans kampanj var dyr, men hur dyr vill Jan Emanuel inte gå in på. – Jag försökte förändra, och det gick åt pipsvängen.

  • Folklistan fick 25 901 röster och blev störst bland småpartierna
  • Alternativ för Sverige 17 049, drygt 2000 röster färre än förra EU-valet
  • Piratpartiet 15 403
  • Medborgerlig Samling 12 699
  • SWEXIT 2 285
  • Partiet Nyans 1 772
  • Stram Kurs Sverige (Paludan) 5

Valmyndigheten

-Pettersson undrar vad Jan Emanuel håller på med? Tillbaka till S!!!???

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Jan Emanuel vill tillbaka till S

  1. Pettersson undrar och svaret är enkelt. Politisk oppurtunist som chansade, missade det välbetalda EU-giget och nu följer minsta motståndets lag. S vill säker ha en ”rough boy” för att locka vanlij-SDare. Han får det nog bra. EU kanske smäller högst men riksdagen är ett helt ok jobb det med.

    11
    2
    • Lrs, jag tror inte Jan Emanuel är ute efter ett riksdags eller EU-jobb. Han vill nog förändra på andra sätt och behöver inte pengarna.

      4
      6
  2. Lika barn leka bäst Jan Emanuel och S
    Vilka jävla pajasar som ansluter sig till pajas partiet men det väl inte bättre än så i den socialdemokratiska sfären.
    Snart slår väl Magdalena Andersson och Socialdemokraterna sig ihop med vänster kommunisterna så är vansinnet fullbordat.
    Tycker inte Stefan Löfven ska gnälla på andra när han inte kan hålla rent framför egen dörr.

    22
  3. Han har löst sin uppgift – att skada KD. Enligt plan förlorade KD ett mandat och JE kan nu återgå till S och Skyttedahl fick sin hämnd.

    30
  4. Vad ska han åstadkomma i ett parti som gjort sig helt beroende av V och Mp? Två partier som är emot det mesta som JE ville med Folklistan.

    33
    1
  5. Som Groucho Marx sa : ”Gillar du inte mina principer så har jag andra principer”. Ska man hoppa från tuva till tuva borde han söka sig till folkpartiklarna.

    33
  6. Så Jan Emanuel vill åter bli en AS-politiker.

    Undra varför han inte hellre söker sig till SD om han nu vill flytta makten tillbaka till Sverige från EU.

    25
    1
    • Han kan S. Det handlar om karriär. Att ge sig in i SD blir besvärligt och hans polare kanske misstycker och han blir inte lika cool att bjuda.

  7. Jan Emanuel har förmätet av det RIKTIGA socialdemokratiska tänket i sig och därför tror jag det är stopp för honom !

    Vi får inte glömma att dagens ”socialdemokrater” är ett renodlat maktparti och borde snarare heta socialist-demokraturerna !

    27
    1
  8. Ja herregud vilken vindflöjel, enda fördelen skulle väl vara om han lyckades förändra S från insidan till ett parti som ser verkligheten i ögonen istället för någon alternativ verklighet från fantasin. Exempelvis bryt med miljöfascisternas fantasier, intergrationsspektaklet och feminist /könsextemismen. Men allt är nog omöjligt med dagens partiledning i förarsätet ex med arga Andersson, den dryge Baudin, Ynkeman, Lill-Mogge osv osv.

    28
  9. Jan Emanuel har fått lära sig teorierna om efterkrigstidens nya sociala normer och då finns det alltid en plats i maktens korridorer. Media eller politik, företag, föreningar olika organisationer, JE vet att hela västvärlden ska falla under de nya normerna och han kan driva egen kampanj och kan upplysa folk som inte ska veta om de nya normerna.
    Därför kommer han att få komma in i s igen…
    Så om du som läser det här också börjar basunera ut att västvärlden med sexstjärningarna, feministerna och hbtqai+ kommer att omdanas (krossas) och att det bygger på efterkrigstidens nya sociala normer, så kommer du att bli hörd.
    Skriv hela tiden om efterkrigstidens sociala normer när du kritiserar nämnda grupper och mångkultur, skriv hela tiden att deras aktivism bygger på efterkrigstidens sociala normer så kommer du att påverka, de ser dig och undrar ”vem faen…”. Du kommer också väldigt snart kunna läsa mer öppen debatt om efterkrigstidens sociala normer, men hittills så har du inte hört ett dyft om det!

  10. Det känns smärtsamt att ha samma åsikter som vissa extremister. Men ibland händer det. Magdalena Andersson säger att kriget i Gaza är en skamfläck i mänsklighetens historia. Det kan jag bara håller med om men våra bevekelsegrunder skiljer sig. Det är bara en tidsfråga att det som hände i Mellanöstern händer i Sverige om vi inte tar itu med problemen nu. Och det kommer att vara Magdalenas och andra dyra politikers fel.

    41
  11. Imponerande att någon trodde det bara var att starta ett nytt mittenparti och få några hundratusen röster ett par veckor senare.

    24

KommenteraAvbryt svar