Om Bloggen

Petterssonsblogg.se, startades den 10 juli 2010. Detta efter att det blivit mycket svårare att komma till tals med invandringskritik med insändare i de etablerade medierna. Vi har ingen ansvarig utgivare, en redaktion utan insyn och inget utgivningsbevis. Till detta finns flera skäl, ett är att utgivningsbevis kostar pengar och vi arbetar helt ideellt. Vi har inga reklamintäkter, tvärtom vi betalar en liten slant för att slippa reklam. Däremot finns det möjlighet att donera till bloggen.

Att villkora pressfriheten och därmed den grundlagsskyddande åsikts- och yttrandefrihet med ett statligt utfärdat tillstånd som kostar pengar anser vi vara i strid med svensk grundlag, internationella konventioner och fundamentala demokratiska principer.

Petterssonsblogg.se skrivs av olika författare. Vi har bakgrunder som pensionär, arbetare, ingenjör, egenföretagare och tjänstemän. Var och en står för sina inlägg och åsikter. Vi har Fjärran Östern redaktionen som är en numera pensionerad svensk man, gift med en kinesisk fru, och som bor i ett stort muslimskt land i Sydostasien. Han läser engelskspråkiga tidningar och skriver inlägg från världen långt borta. Vi har teknikingenjör som utvecklar teknik i framkanten vars resor för honom över hela världen. En annan är en f.d. FN soldat som betalat en stor del av utbildningen för två familjer med sammanlagt 10 barn i Tanzania. En flyttade till Sveriges reservhuvudstad, trött på problemen i Södertälje. En annan har varit utsatt för det så kallade drevet och uteslöts ur partiet för inläggen på den här bloggen. En tillhör den svensktalande minoriteten i Finland och en skriver från alplandet Schweiz.

Vi är alla etablerade, ansvarstagande medborgare med familjer.  Vi anser att alla ska ha rätt att framföra sina åsikter, hur tokiga dessa än är så länge de är lagliga, olika åsikter måste accepteras även om man inte älskar dem. Det är förkastligt att använda och acceptera våld för att hindra andra att offentliggöra sina åsikter.

Det är fritt att kommentera alla inlägg, du måste dock uppge namn och e-post. De kommentarer med fler än tre länkar behöver godkännas.

När ni kommenterar eller gör inlägg: Var sakliga, vårda språket, inga hot mot varandra eller någon annan, kort sagt använd vanligt sunt förnuft och följ lagen men var inte blyg, skriv vad du tycker.

Generalisering. Ofta skriver vi kritiskt om politiker, journalister, invandrare, muslimer osv. Det är naturligtvis en generalisering och innebär inte att alla dessa är det som påstås i inläggen. Det finns alltid undantag, flera av dem lysande, men att ta upp det i varje inlägg känns onödigt. Det begriper den intelligente läsaren.

Vi är inte neutrala men vi är oberoende och inte anslutna till något parti eller organisation, men vi är emot den nuvarande invandringspolitiken. Det betyder inte att vi är emot enskilda invandrare utan att vi är emot den politik som förs och de media som okritiskt påstår att mångkultur är något bra. Vi är inte emot enskilda muslimer, men vi är emot islam, eftersom vi anser att islam är en ideologi som inte går att kombinera med demokrati i ett modernt samhälle.

Vi är partiska, anledningen till detta är att de etablerade medierna och journalisterna för länge sedan har slutat att följa sina egna etiska regler om att rapportera sakligt och korrekt. De etablerade medierna har slutat granska makten när det gäller invandringens konsekvenser, i stället döljer de problemen.

De är programmerade att leka följa John, till den grad att de slutat tänka självständigt och tror att deras uppdrag är att få läsarna att tycka rätt, i rätt frågor. Någon behövs som försöker rapportera den sanning som politiker och journalister vägrar oss från sina etniska svenska enklaver där de arbetar och bor. Vi vill informera, utöva kritik och väcka debatt om samhällsfrågor av betydelse för allmänheten där etablissemanget inte gör det på ett rättvisande sätt.

-Pettersson inser att personuppgifter inte bör spridas hur som helst men det finns undantag  för journalistiska ändamål och när man vill skapa debatt. Med journalistiska ändamål menas att informera, utöva kritik och väcka debatt om samhällsfrågor av betydelse för allmänheten”. Betydelsen får anses väldigt vidsträckt och omfattar inte enbart en journalists yrkesutövning, utan vem som helst som har ett genuint journalistiskt ändamål enligt definitionen ovan omfattas av undantaget. Detta kommer till uttryck i bland annat det så kallade Ramsbrofallet där en person lagt ut personuppgifter på Internet. Detta ansågs inte strida mot PUL med hänvisning att det föll in under journalistiskt ändamål.

Vi vill bestämt klargöra att vi tar avstånd från varje form av våld och brottslighet.

Till sist, tro inte allt du hör eller läser. Var kritisk. Ta reda på fakta själv. Kontrollera gärna det vi och andra påstår och rätta oss om vi har fel.

Vill du tipsa oss, fråga om något eller få möjlighet till ett eget inlägg som gästförfattare, skriv till stensatter@gmail.com

Pettersson, som varken är rasist eller främlingsfientlig men gillar Sverige och tänker på vad Tage Erlander sade 1965: “Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.”

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8,93 341 516-8

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Till höger i datorn och nedåt på mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480

Den ene är världens mäktigaste man. Den andre driver en blogg.
Var och en står för sitt, den ene är blockerad på Facebook för sina åsikter men den andre Twittrar på…

17 thoughts on “Om Bloggen

Kommentarer är stängda.