Nu granskar vi SD

Tveklöst finns det personer i SD som ska granskas och synas.

Fast vill ni läsa om dessa får ni vända er till Expo, IRM och David Baas. De ägnar hela dygnet åt att hitta Sverigedemokrater man kan hänga ut. På Petterssons ägnar vi uppmärksamhet åt 8 partier och är väl på så vis mer omfattande i vår granskning.

15 thoughts on “Nu granskar vi SD

 1. yeah lol helt oacceptabelt att inte granska sd som näst störst parti tyvärr är det en icke trovärdig hållning som just betyder att man hejar på de, säkert har partiet goda och dåliga sidor men att inte granska de känns dock oförskämt gentemot de som läser den här bloggen!!!!!!!!!

  14
  4
 2. Oj, vad mycket skit det var på IRM om SD, värsta att det är sant. (Kollade källorna) Hoppas att AfS tar dessa rötägg under sina vingar. Skärpning
  2022 SD +50%

  3
  2
 3. Apropå politiskt ledarskap – så är det så att pengar = makt – och den makten finns till allt överskuggande del i dags dato hos den finansiella sektorn. Som princip alla politiker ”dansar” efter hur den finansiella sektorn agerar.

  Men så länge som det finns Liv i Oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna – så finns det hopp om en annorlunda ordning – eller ?

  Om mitt hopp på min blogg under rubriken: ”OM HUR NATIONALEKONOMI-FÖRSTÖRANDE BANKSYSTEM KAN VRIDAS RÄTT.

  2
  1
 4. Jag kollade IRM’s hemsida. Pinsamt desparat skrivande och vantolkande – allt för att misskreditera SD.

  Varfär utsätts inte de andra partierna för detta?
  Det är ju dom som bevisligen håller på att dra Sverige i fördärvet, inte SD.

  Är inte IRM intresserade av ett tryggt och välmående Sverige?

  Hur enögd får man vara?

  8
  6
 5. Jag tänkte granska Centerpartiet efter Fatemeh Kavaris uttalande i en tidning att dessa “barn har jobbat hela sitt liv inom byggbranchen.Det är så sjukt att det inte är sant.Jag tänkte sätta centern inför ett dilemma. Får se om dom svarar.Detta skrev jag till kansliet:

  Hej! Nu är det dags att förklara sig. Jag såg igår att talespersonen för dessa “barn ” som ni vill ska få stanna och gå gymnasiet säger att dom har jobbat hela sitt liv inom byggbranchen och nu när det är brist på byggjobbare och installatörer i landet så borde dom få stanna och bygga upp landet. Men ni kan väl inte vara så hård och bryta mot lagen att dessa små telningar ska behöva jobba? Talespersonen för dessa uppmanar ju till barnarbete! Hon har ju blivit belönad med en mängd priser och nu uppmanar hon till barnarbete. Jag tror att väljarna vill ha detta utbenat nu inför valet. Det är någon som ljuger.

  6
  1
 6. Nån aktiv sverigedemokrat i blekinge var dömd för narkotikabrott var igår största nyheterna i lokal statlig radio. Detta tillsammans med utförliga förklaringar om att sd kräver/vill ha högre straff.

  Aouhmehn kah. Valrörelsen har börjat i den opolitiskt bundna “SR”…

  3
  3
 7. Tycker SD tenderar i att blivit alldeles för mesiga.
  Varför inte ge fakenews media en känga, och bojkotta varenda intervju.
  Varför ifrågasätter de inte vad förtroendevalda gör på Bilderbergmöten?

  4
  3

KommenteraAvbryt svar