Stora ord utan innehåll från Magdalena Andersson (S)

INRIKES. Magdalena Andersson tog till de stora orden i sitt Almedalstal ikväll men det var tomma ord. Socialdemokraternas ledare Magdalena Andersson tog tillfället att räkna upp allt som regeringen INTE gör, eller gör på fel sätt. Statsminister Ulf Kristersson talade tidigare på dagen och gjorde tvärtom, han talade om vad regeringen gjort.

Ulf Kristersson och Magdalena Andersson

Magdalena Andersson påminde om de omvälvningar som Sverige genomgått de senaste hundra åren och ett löfte om att något liknande väntar med Socialdemokraterna vid makten. En ny samhällsgemenskap, inget mindre än det, utlovas.

När den tidigare statsministern lovar att bygga en skola där varje elev får förutsättningar att klara sig hela vägen till gymnasiet så blir det enda konkreta förslaget – att frånta Internationella Engelska skolan möjligheten att undervisa på engelska – det känns futtigt.

Socialdemokraterna arbetar med att ta fram den nya politik som ska förändra samhället, det utlovas politik för att förbättra skolor, blanda elever från olika områden, förebygga gängkriminalitet. I väntan på att partiet enats om politikens innehåll kan orden vara precis hur stora som helst. En ny riktning för Sverige, ska det bli. Men exakt vad det betyder, det får ni veta längre fram.

-Pettersson säger att S hade åtta år på sig och åstadkom nedlagda kärnkraftverk, kraftigt ökad invandring och våldsbrottslighet, kaos i skolan m.m. Det är mycket snack utan innehåll hos S.

  • Magdalena Andersson påstår att marknadsskolan driver segregationen, jag trodde det var massinvandringen av dysfunktionella.
  • Magdalena Andersson säger att svenska ska vara huvudspråk i skolan. Jag undrar när det ändrades och vilket språk som talas nu.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Stora ord utan innehåll från Magdalena Andersson (S)

  1. I vissa skolor talas nästan inget språk alls. Mångkulturen är så hög att alla språk blandas och många elever har så dåligt ordförråd på svenska att de inte kan bilda riktiga meningar, och de pratar därför alla ett slags stacatto-svenska som närmast är ett pidginspråk utan korrekt meningsbyggnad och med allehanda låneord.

    12
  2. Värt att framhålla i sammanhanget. Fd. statsminister Stefan Löfven, var det värsta bottennapp, som drabbat Sveriges skattebetalare. Dåren nådde aldrig upp över ytan, med sitt bristfälliga intellekt. Han efterträddes av en lögnaktig och direkt ond kvinna, Magdalena Andersson, som dessutom omedelbart försnillade miljarder för att muta terrorister i Kurdistan, med hjälp av ”krackabreve”, och därmed bli vald.
    Ovanstående har hela tiden omgivit sig med “gräddan” i partiet, av vilka inte någon har imponerat. Tvärtom.
    Finns det verkligen någon, med IQ, större än skonummer, som tror på lögnerna?
    Tyvärr är landet nerlusat med formliga idioter!

    30
  3. Surkärringen Tant Brun fabulerar vidare på sitt oefterhärmliga sätt. Allt är alla andras fel. Och det finns de som går på det – fortfarande! Osanningar och rena lögner far ut ur den sursnipiga munnen. Skamligt att alla dessa ”sanningar” får stå oemotsagda. Var gömmer sig journalisterna? Det är deras jobb att grilla politikerna. Förlåt – ni går ju deras ärenden; då är det inte lätt att sköta sitt jobb.

    26
  4. Å nu blev Magdalena kissnödig . När nya LO basen vill ha politisk leverans för alla bidrag som Sossarna fått genom åren . Att det blev sämre för Svenska arbetare under den före detta Fackpampens katastrofala regeringstid , säger en del om den Socialdemokratiska politiken . MAKTEN FÖRST , IMPORTERADE RÖSTER MÅSTE SMÖRJAS.
    Att Svenska pensioner är nästan sämst I Europa får Shekarabi ljuga bort i media . Att Svensk välfärd krackelerar är Jimmie Åkessons och Sverigedemokraternas fel .
    Att den Socialdemokratiska ordningen och redan visat sig vara ett luftslott som inte tål att en folkräkningen görs .
    Nu ser vi hur kriminaliteten slås tillbaka . Det var den politiska styrningen som saknades . Morgan Johanssons kunskaper och vilja räckte inte till .
    Men den politiska upprustningen pågår . Miljöpartiets och Kommunisternas Judehat kommer att förpassa dem till den politiska soptippen . Sossarna kommer att göra dem sällskap på den resan .
    Och till Centerpartiet säger jag , kul så länge det varade . Välkomna tillbaka när ni skakat av er den skada Annie Lööfs bakvända politik orsakat .
    Politik är att vilja göra något gott för samhället . Att vända stora grupper ryggen är något helt annat .

    42
  5. De positiva sakerna som hänt i Sverige under de senaste 100 åren tillkom trots AS försök att påverka. Allt dåligt som hänt var på grund av AS påverkan.

    11
  6. Styra åt annat håll måste betyda U137 modell alt Titanic båda krachade vi har redan provat S modell många år utan gott resultat.

    23
    • Det är snarare de 16 åren med M och S regeringarna som höll rekord i destruktion av vårt land , även de tidigare åren från Palme och framåt har varit skadliga !

KommenteraAvbryt svar