Sverige borde be om ursäkt för stöddigheten

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Expressen skriver om svensk export, om de skjutningar och sprängningar som spridit sig från Sverige med ”svenska” gängkriminella till våra nordiska grannar.

För några år sedan skällde svenska politiker högljutt när Danmark och Norge kopplade ihop ökad brottslighet med hög invandring. Samma politiker borde i dag be om ursäkt för stöddigheten. ”Risken är att Sveriges ’öppenhet’ och kriminalpolitiska godtrogenhet leder till stängda gränser. Ironiskt nog”, skriver Expressens ledarredaktionen.

-Pettersson säger att andra som borde be om ursäkt minst lika mycket som politikerna är Expressens ledarredaktion och de flesta andra redaktioner. Hade journalisterna gjort sitt jobb, granskat och varit ärliga om massinvandringen hade Sverige och övriga Norden sett annorlunda och bättre ut.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Sverige borde be om ursäkt för stöddigheten

  1. Alla låtsas plötsligt att de tycker som SD och försöker lura folket att SD därför inte behövs. Det är det detta går ut på.

  2. Är det någon som ska be Svenska folket om ursäkt är det Journalister och alla kändisar som klankade på oss. Det var Pizza och allt var fan det var.

    11
  3. Tja, vad jag hört från mina barn så ska samhället falla i kaos för då är det lättare att omdana allt, från gräsrot till maktelit! Därför VILL varken sveriges riksdag eller media krossa kriminaliteten. Det är bara SD som vill krossa kriminaliteten på riktigt, därför beskrivs de som ett hot mot demokratin (så jäkla sjukt).
    När allt är i kaos eller en jädra cirkus så kan efterkrigstidens sociala normer anammas i alla maktens korridorer (och de har kommit lång nu). Sedan ska normerna påtvingas medvetet eller omedvetet på befolkningen. Allt från köksbordet där släktingar och vänner åthutas när de säger fel ord till medias löpsedlar och tv-shower.
    När du hör en feminist säga ”det ska vara så” så refererar hon till efterkrigstidens sociala normer. När en vit straight man säger ”jag är mer meriterad, har mer erfarenhet och bättre utbildning” när en icke svensktalande analfabetisk klankrigare får spetskompetensjobbet så får den vita straighta mannen höra ”det ska vara så”, det vill säga de nya normerna bestämmer över de gamla. Alltså en förintelseprocess av i princip en ras. Klankrigaren får mentorer som lär upp kunskapen som sitter i spetskompetensjobbets väggar.
    Nu vet du, imorgon har du glömt!

  4. Kristersson har tydligen sagt till Erna Solberg i Norge, att de inte skall göra om samma misstag som Sverige beträffande gängkriminaliteten. Tror tom att han sade att ”vi” varit naiva.
    Det är bara det, att vad Kristersson inte säger, är att samtliga partier i Sverige, utom ett, lade all kraft på att bekämpa partiet som sade som det var. Kriminaliteten tilläts växa när 7-klövern samfällt gav sig på det åttonde partiet, man blundade väldigt medvetet. Man ljög och rassesstämplade det åttonde partiet som hade allt rätt i sin analys.
    Vilken ynklig man han är, Kristersson.

    36
  5. Förstår inte det här pratet om att ”ställa inför rätta”. Dom har bara gjort vad dom boende i Sverige har velat ha och som dom har röstat för!

    Hur tror ni det skulle se ut om man går till val med en politik och sen blir ställd inför rätta för att man har genomfört den.

    • Politiker som är valda kräver åtminstone jag ska visa prov på ett bra omdöme, det visade inte dessa tre herrar, vad händer om vi öppnar våra gränser? Ställde dem sig den frågan? Och det värsta av allt, man håller fast att fortsätta samma misslyckade politik, vad gäller väljarna svar det inte masskjutningar, mm som de röstade för, och värdet så då visar ju dem.på lika mycket dåligt omdöme. Att valda politiker för en politik som så uppenbart har skadat Sverige ska naturligtvis straffas.

      15
  6. Nej, nej, nej. Vänstern och sossarna ska be svenska folket om ursäkt för vad de ställt till med i Sverige. Går det omyndigförklara dessa idiotpolitiker?

    47
  7. Ja sossarna med sina gelikar har ju ett ansvar och Sverige kommer att lida av detta i flera generationer.
    Dessa krig som sverig involverade i kommer att kosta mycket

    28
    • Reinfeldt, Persson och Löfven borde ställas inför rätta,.dessa män vär ansvaret för hur det ser ut. Värdelösa odugliga politiker har förstört Sverige.

      56

KommenteraAvbryt svar