Beväpnade män vid FN-lokal i Rafah, Gaza

TERRORISM. Israels militär har publicerat drönarbilder tagna ovanifrån ett logistikcentrum för FN:s organ för palestinska flyktingar, Unrwa, i Rafah. Där syns beväpnade män stå bredvid FN-märkta fordon och byggnaderna, rapporterar Times of Israel.

Enligt den israeliska militären används lokalerna för att leverera humanitär nödhjälp. Bilderna uppges vara tagna i lördags.

Israel har sedan tidigare anklagat Unrwa för att låta terrorstämplade Hamas att använda dess lokaler för sin verksamhet.

Israel har i sin tur anklagats för att ha hjälparbetare som måltavla. Fler än 250 hjälparbetare har dödats i Gaza sedan kriget bröt ut i oktober, enligt FN. Senast i måndags dödades en internationell FN-arbetare och en till skadades i en attack mot en FN-konvoj i Rafah.

-Pettersson antar att om det inte är någon skillnad på UNRWA och Hamas är det naturligt att FN också blir måltavla.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Beväpnade män vid FN-lokal i Rafah, Gaza

  1. Denna sanning o sen behöva se o höra dessa hamaskramande studentpajasar som tältar för att protestera. De borde åka till palestina så vi slipper detta avskräde,,, , men då gråter alla vänsterblivna.

    37
  2. IDF borde lära sig från kriget i Ukraina och sätta bomber på sina spaningsdrönare. Om de ser en sådan här samling terrorister är det bara att släppa en granat eller två på dem. I bästa fall slår de ut hela gruppen, i värsta fall bara några stycken.

    Därefter kan de skicka in marktrupp för identifiering och uppsamling.

    37
    2

KommenteraAvbryt svar