Restaurang skänker bort vinst – kritiserar giriga ägare

BEDRÄGERI. Tony Sörensen och Aram Taisheh har startat restaurangen Bite with Pride i Örebro, där en fjärdedel av vinsten går till välgörenhet och ”impact”, rapporterar Nerikes Allehanda. Förhoppningen är att inspirera andra företag att ta ett ökat socialt ansvar.

Aram Taisheh och Tony Sörensen har öppnat sin filantropiska restaurang i närheten av Universitetet i Örebro. Bild: Stefan Nilson

Jag tror och hoppas att giriga företagsledare och aktieägare är en utdöende generation, säger grundaren Tony Sörensen till lokaltidningen.

Restaurangen har riktat in sig på hbtqi-rörelsen och Pride, och serverar sallader, paninis och soppor. Näringsdeklarationerna är transparenta.

-Pettersson säger att antingen är Tony Sörensen och Aram Taisheh väldigt naiva eller också blåljuger de. Det är lätt att skänka bort en vinst som inte finns och knappast kommer att uppstå…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Restaurang skänker bort vinst – kritiserar giriga ägare

  1. ”Förhoppningen är att inspirera andra företag att ta ett ökat socialt ansvar.”
    Hade de varit seriösa med detta hade de anställt en person till eftersom då hade de fått betala sociala avgifter för denne personen också.

    20
    2
  2. Ja konkurrensen är hård bland dessa välgörenhet restauranger .
    Frälsningsarmén eller kyrkan är ju svåra ko kurenter kyrkan idé är ju att förse dina kvinnliga präster med toy Boys. . Vilket kan ses som en fördel. Men Frälsningsarmén klarar man inte av . Men man kan ju göra om restaurangen till ett sopp köp som Frälsningsarmén driver det är bara att skicka ut krögaren med en Frälsningsarmén gryta och hålla den kokande.
    PS skrapa av jihadist stämpeln först

    29
    1

KommenteraAvbryt svar