För att tjäna sitt land borde Donald Trump lämna kampanjen

USA-VALET. Philadelphia Inquirer uppmanar den dömde brottslingen Trump att hoppa av loppet: ”Trump är en oseriös skojare som söker det seriösaste jobbet i världen. Under sin senaste mandatperiod tjänade Trump sig själv och inte det amerikanska folket… Ja, Biden hade en hemsk natt. Han är 81 och inte lika skarp som han brukade vara. Men Biden på sin värsta dag är fortfarande ljusår bättre än Trump på sitt bästa.”

Donald Trump lovar att acceptera valresultatet om valet blir rättvist.

President Joe Bidens debattframträdande var en katastrof. Hans osammanhängande svar och omtumlade blick utlöste uppmaningar för honom att hoppa av presidentvalet.

Men med facit i hand kom Donald Trump som vanligt med bombastiska rader av lögner, överdrifter, trångsynthet, okunnighet och rädsla. Hans framträdande visade än en gång att han är en fara för demokratin och olämplig för ämbetet.

Faktum är att debatten om debatten är malplacerad. Den enda personen som borde dra sig ur loppet är Trump.

Trump, 78, har stått på den politiska scenen i åtta år präglat av kaos, korruption och oduglighet. Varför gå tillbaka till det?

Trump berättade mer än 30 lögner under debatten för att passa de mer än 30.000 osanningar som berättades under hans fyra år som president. Han undvek moderatorernas frågor, tog inget ansvar för sina handlingar och skyllde på andra, främst Biden, för allt som är fel i världen.

Trumps svar på upproret den 6 januari 2021 som han underblåste var farsartat. Han sa att ett ”relativt litet antal människor” gick till Capitolium och att många ”inleddes av polisen”.

Efter att ha planerat att ändra valresultatet 2020 vägrade Trump att säga om han skulle acceptera resultatet av valet 2024. Om han inte vinner förstås.

Debatten fungerade som en påminnelse om hur ytterligare fyra år av Trump skulle se ut. Mer lögner, klagomål, narcissism och hat. Supportrar säger att de gillar Trump för att han säger vad han än tycker. Men han spyr främst ut orenat avloppsvatten.

Trump attackerar militären. Han förtalar justitiedepartementet och domare. Han förringar FBI och CIA. Han bråkar med allierade och myser med diktatorer.

Trump är en oseriös skojare som söker världens mest seriösa jobb. Under sin senaste mandatperiod tjänade Trump sig själv och inte det amerikanska folket.

Som president läste Trump inte de dagliga underrättelseunderrättelserna. Han fortsatte att använda sin personliga mobiltelefon, så att kinesiska spioner kunde lyssna på hans samtal. Under ett Oval Office-möte delade Trump högst hemligstämplade underrättelser med den ryske utrikesministern och ambassadören.

Trumps mandatperiod gjorde mycket skada och hade få prestationer.

Läs hela artikeln på Philadelphia Inquirer

President Joe Biden mindre smickrande framträdande i debatten mot Donald Trump väckte berättigad uppmärksamhet, men något som sällan väcker uppmärksamhet är alla hundratals av Donald Trumps korkade uttalande.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “För att tjäna sitt land borde Donald Trump lämna kampanjen

  1. Här finns en databas med mer än 30.000 av Trumps lögner. (Bara från de år han var president.)

    https://www.washingtonpost.com/graphics/politics/trump-claims-database/?itid=lk_inline_manual_11

    Varje lögn är beskriven och fakta redovisas så att alla kan kontrollera om det är lögn eller sanning!

    Hemlig X-son, du hade inga länkar till dina påhitt om Biden. Om något är sant kan du skicka länkar! (Tänk på att ”mm” kraftigt signalerar att man inte har något att komma med men låssas som att det finns massor.)

    5
    4
    • Lyssna på debatten och plocka ur dina vänsterextrema öronpluggar. Det finns mängder med exempel på Bidens lögner på Internet om du ids söka. För att du vill att det inte ska vara sant, så blir det inte en lögn. Som jag skrev nedan, läsa vad Engellau skriver, men det kommer du säkert inte att göra, för då kanske dina ”cirklar rubbas”. Det är exakt samma vänsterpack som sprider hat mot Trump som de som sprider hat mot SD. Washington post är en rabiat vänstertidning som konstant jagar republikanska politiker, en amerikansk motsvarighet till oikofoba DN. Vad Washington post skriver, är prov av inget värde.

      2
      3
      • Jag har länkat till mer än 30.000 fakta eftersom du lever med skygglappar. Du kan inte redovisa något enda exempel utan tycker att jag ska leta själv… 😂 Snacka om att du är lurad 30.000 gånger.

        Om det på riktigt hade funnits massa skit om Biden så hade du självklart länkat till en samling med 30.000 lögner från Biden! Lycka till!

        I valet mellan en senil gubbe med friska rådgivare och en kriminell, narcissistisk mytoman som kastar ut alla friska rådgivare är naturligtvis det första minst dåligt! Minst farligt!

        1
        3
  2. Läs Patrik Engellaus krönika om Trump och lögnerna om honom på ”Det goda samhället”! Klok man med många kloka åsikter och insikter, tycker jag.

    2
    5
  3. Den närmast sjukliga och hatiska förföljelsen av Trump från viss media är skrämmande.
    Att västvärldens (hittills) ledande land har en president som uppenbart är senil är väldigt allvarligt. Men demokraterna vill ha det så – han blir ett verktyg i deras händer.
    Vänstern/demokraterna hatar Trump därför att han helt enkelt utmanar (av vänstern skapade) wokeismen och ifrågasätter vansinnigheterna som pågått alltför länge i USA!
    Svenska MSM faller in i klagokören med falska nyheter som passar deras enögda agenda vilket är prio ett, framför allt inom SVT, TV4 och DN.
    Dessa avskyr Donald Trump för att han säger sanningen, alltså mot wokefolkets globalistiska agenda.

    35
    44
      • Hur vet du att han ljuger hela tiden? Har du några belagda exempel som inte kommer från extremvänstern? 30000 lögner låter ungefär som ”99% av alla klimatexperter”. Är det exakt 30000 och vem har räknat dem? Låter 30000 som en rimlig siffra eller tycker de som har ”räknat” bara att den är tillräckligt hög för att alla ska säga usch och fy, ja dvs alla som bara ser världen med ett öga och helst det vänstra. Halvt hjärndöda Biden ljög flera gånger under debatten med Trump, har någon räknat dem? Han ljög om att hans son var en hjälte som dödats i krig. Han ljög om att USA:s ekonomi är bättre än någonsin mm, mm, men ingen räknade.

        4
        8
    • @Qvintus: Det är mycket intressant att följa förloppet och observera hur det går till. Trump själv försökte förstöra förra valresultatet med skitprat men det här är på en liknande nivå men med mycket lömskare metoder. Det är som Chomsky (ja vänsterfarbrorn, han säger många bra saker när han inte uttalar sig i vänsterfrågor) säger, propaganda är viktigare för ledare i demokratier än för diktaturer. ”Manufacturing consent” som han kallar det. Nu kommer vi alla överens om att det är fundamentalt fel på ledarkandidaten som inte passar oss. Det är precis det som händer och det som fascinerar mig mest av allt är hur många som sväljer det.

      21
      4
  4. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    Undrar om artikelförfattaren läser/lyssnar på samma nyheter som majoritéten i USA läser/lyssnar på, resp har förmåga att se igenom den Européiska censuren?

    15
    22
  5. Varför skulle Trump lämna president posten till en senil gubbe som är omedveten om sig själv .
    Med det är det ju inte sagt att Trump är lämplig som president i USA. Hans mentala förmågan verkar ju inte så där direkt på topp nivå.
    För usa framtid borde man välja en nägot bätter president med anständig utbildning.

    15
    4
    • Trumps mentala förmåga är det nog inte fel på men han spelar på känslor hos vissa väljargrupper som gillar grovt förenklade ”sanningar”, vilket å andra sidan gäller de flesta politiker. Trump har bara skruvat det ett snäpp till, vilket chockerar många och får dem att tro att de ser något helt nytt som aldrig tidigare hänt. Då är man rejält lurad, om man tror det. Trump är en helt naturlig konsekvens av sättet som amerikanska presidentvalskampanjer utvecklats på senare år. Hans halvljugande och skitprat är i grunden inte mer fullt av skit än wokevänsterns påhitt kring kön, underordningar, den vite mannens totala skuld, den kokande planeten med mera. Men de lögnerna har etablissemanget bestämt sig för att gå med på för att de finner det gynnsamt.

      20
  6. Biden borde få fyra år till! Visst stakar han sig lite ibland men det gör väl alla i den åldern. Trots allt är Biden ärlig och har inte begått några kriminella handlingar. Om Biden inte orkar hela presidentperioden så kan Kamala Harris ta över som lämplig ersättare. Trump lär få några år i buren så honom slipper vi. Efter avtjänat straff kan han åka till sin kompis i Ryssland!

    45
    43
    • Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
      Roland Salomonsson skriver:

      Biden är så insyltad i korruption med kinesiska Kommunistpartiet att han kan betraktas som landsförrädare. När hans son, som var/är ombud för honom i Kina resp Ukraina åker dit t o m i amerikanska rättsväsendet så ordnar han så att brottsligheten ”slätas över”.

      F ö använder sig Demokratiska Partiet av samma metoder av ”Law-Fare” som Stalins Sovjet är känt för. M a o helt Fake anklagelser.

      27
      34
    • ”Borde”?
      Det är väl upp till folket att avgöra? Det är väl vilken politik de står för som skall avgöra? Även om kampanjandet är ett sorgligt skådespel att se, det handlar väldigt lite om riktig väljarinformation.

      Ja, är man woke och äkta vänster så hoppas man förstås på Kamala Harris, men då önskar man å andra sidan i hemlighet att Biden skall trilla av pinn förmodar jag? Hon är rejält vänster.

      4
      2
    • Du har svalt vänsterns propaganda med hull och hår. Skrämmande att en gubbe som inte vet var han är som lever i en fantasivärld där hans son som dog i cancer på ett sjukhus i USA, plötsligt är en krigshjälte som dog i strid. Hans morbror blev uppäten av kannibalerna på Nya Guinea mm, mm och den gubben tycker du ska ha tillgång till USA:s kärnvapen? Han ljuger konstant om vad han har gjort i livet. Han har varit långtradarchaufför? Han var medlem i en svart församling mm, mm, mm! Han är en lika stor lögnare som han beskyller Trump att vara, men Bidens lögner tystas ner av en enig vänstermedia. Bidens lögner räknas inte av någon, så de finns inte.

      3
      9
  7. Är det inte könsdysfori så är det TDS. Det verkar inte finnas något stopp på tokeriet. Allt medan ländernas egna befolkningar blir glesare och fattigare. Jag för min del ser en röd tråd i vansinnet och det är globalismen och deras vasaller. Jag begriper inte riktigt hur de tänker. När de förstört västvärlden, var tänker de då leva? Livet i Kina är riskfyllt även som oligark och i Japan lär de inte vara välkomna. Japanerna försöker lösa problemet med en åldrande befolkning utan att importera horder av orcher.

    48
    1

KommenteraAvbryt svar