Häxjakten

INSÄNDARE. Till Moa Berglöf, sydsvenskan. Nej, det är precis som Jimmie Åkesson säger, det är inte vi som förstört Sverige angående den pågående häxjakten mot SD.

Moa Berglöf som skrev talet ”tack för ni valde Sverige” till Fredrik Reinfeldt

Det är sådana som du Moa Berglöf som har förstört Sverige så till den milda grad att mord, skjutningar, sprängningar, anlagda bränder, misshandel, våldtäkter, bedrägerier och annan grov kriminalitet numera är alldagliga händelser och där gärningsmännen i huvudsak är av utländsk härkomst.

Som tidigare talskrivare till Fredrik Reinfeldt, en av dom som kanske har den största skulden till att Sverige ser ut som det gör idag, så har du också en särskild stor skuld till att Sverige idag har blivit hemvist för varelser komna från dom mest primitiva våldsbejakande och efterblivna kulturerna och länderna som finns på denna planet.

Vi kommer aldrig att glömma fraserna ”tack för att ni valde Sverige” och ”öppna era hjärtan” som du försåg Reinfeldt med i tal som troligtvis är skrivna av dig.

Man kan ju fråga sig om du känner någon skuld eller skam över den skada du och Reinfeldt orsakat för landet Sverige och det svenska folket? Nej det gör du säkert inte vilket dina rader i dagens sydsvenska är ett bevis på.

Sandor Herold

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Häxjakten

  1. Alltså, TV4 är ju inte måttligt tokiga i skallen ! Dom infiltrerar, ljuger, ägnar sig åt bedrägeri, försöker provocera fram felsägningar och beter sig definitivt själva som sunkiga troll. Sen har dom mage att försöka trolla fram någon liten felsägning från SD och Riks. Vet hut TV4 !!! Nästan lika slemmigt är sedan alla andra som desperat hakar på detta gigantiska falsarium.
    Påminner lite om inbrottstjuven som stämde den drabbade för att han skar sig på glasrutan när han bröt sig in…

    34
  2. Jag uppmanar alla som har reklam i TV att avsluta det omedelbart, vi purvenskar kommer bojkotta dessa produkter om Ni fortsätter mad reklam i TV4.

    68
    1
  3. Det finns ju även ett tredje citat från F.R. som om möjligt kan betecknas som ännu värre :
    ” Jag kommer nu att vädja till det svenska folket att besinna sig, för vi kommer framöver inte att ha råd med något annat än invandring”.

    74
  4. Låter vi MENA komma till Sverige så blir Sverige som MENA med kaos och kalabalik.
    Just kaos och kalabalik är två av de mycket få låneord som kommit till svenska språket från MENA…

    67

KommenteraAvbryt svar