”Vild överdrift och fantasi” av Donald Trump

USA-VALET. Även om president Joe Biden presterade historiskt uselt i nattens debatt var utmanaren Donald Trump inte mycket bättre. Det säger Storbritanniens tidigare ambassadör i USA, Kim Darroch, till Sky News.

Darroch noterade bland annat att Trump undvek att svara på frågor om hur han vill styra USA framåt för att istället ägna tiden åt att hylla sig själv, attackera Biden eller ljuga.

– Varje svar från Trump, om man lyssnar noga, är en blandning av vild överdrift och fullständig fantasi, säger Darroch. Trumps prestation var ganska förfärlig.

-Pettersson säger att det låter som Trump brukar vara…

AP har faktagranskat kandidaternas påståenden

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “”Vild överdrift och fantasi” av Donald Trump

  1. ”-Pettersson säger att det låter som Trump brukar vara…”

    Och Pettersson låter om Trump som har brukar. 😆

    20
    1
  2. Den enda personen som kan få Biden att lägga av är hans hustru Jill ,för själv har han inte kapacitet och insikt att förstå hur nergången han är .Sedan när det gäller Trump så har han hela tiden varit ett rött skynke för Demokraterna som på alla sätt och vis har försökt att sätta dit honom .Och smutskastningen av Trump började med att fru Clinton ej blev president och att hon på alla sätt och vis försökte att misskreditera Trump , och det inte Demokraterna verkar ha att förstå är att ju mer trams mot Trump dom kommer med desto starkare blir han .Man får ofta höra att Demokraterna hotat med att demokratin i USA försvinner om Trump blir vald ,då verkar det som om deras minne är väldigt kort för Trump var ju President under fyra och mej veterligen var det ingen som klagade på demokratin . Och att Demokraterna har full panik är ju lätt förståeligt för när ett parti inte jobbar för landets bästa utan håller på oväsentligheter då förtjänar dom inte heller regeringsmakten .

    33
    2
  3. Vad skönt att slippa Carina Bergfeldt som reporter i USA. I går var det en mycket bra kvinnlig reporter som jag missade namnet på. Hon lotsade frågor mellan demokrater och republikaner och lät dem svara till punkt och utan egen påfyllnad.

    30
  4. Har bara hört utsnitt men det är pajasnivå på det mesta.

    Men naturligtvis måste man nu koncentrera sig på att Trump presterade dåligt (eller som vanligt). Vi kan ju inte hålla på att prata om att den andra – Joe Biden (sch… vi låtsas som han inte finns) – visar tydliga tecken på om inte demens så i vart fall inte vara kapabel och operativ.

    Då skall vi se hur vi bildsätter detta… ah en karikerad bild av Trump som fängelsekund. Så gör ju de andra medierna så det måste ju vara rätt. Och så var det Bide… nähä. Ingen bild. Vi låtsas inte om honom, ok.

    31
    2
    • Amerikanska demokraterna och dess allierade bör applåderas för deras förmåga att avleda all uppmärksamhet från demokraternas politik, Ukraina, och framför allt från president Biden. Demokraternas politik har knappast ens nämnts sedan 2016. För att vinna detta val har man iscensatt en närmast total fokusering kring personen Trump. Det fungerar uppenbarligen alldeles utmärkt.

      Man kan självklart ha åsikter om Trump men Biden vinner valet endast genom att synas och höras så lite som möjligt.

      18

KommenteraAvbryt svar