Brasilien deporterar palestinier med malaysisk familj

TERRORISM. Brasilien deporterade en palestinsk man och hans malaysiska familj efter att federal polis tipsats av USA om att en ”Hamas-agent” var på väg till Sao Paulo, sa brasilianska myndigheter i går, rapporterar FMT.

Att skicka muslimer till muslimska länder är klokt

Muslimen Abuumar och hans familj fängslades på fredagen på Guarulhos internationella flygplats efter att ha anlänt från Kuala Lumpur, sedan hölls i två dagar innan de sattes på ett Qatar Airways-flyg till Doha.

Bruno Henrique de Moura, advokaten som representerar Abuumar, verkställande direktör för Asia Middle East Center, sa att Abuumar och hans familj tänkte besöka hans bror i Brasilien.

Polisen sa dock att Abuumar hade för avsikt att stanna kvar i Brasilien som talesman för Hamas, och tillade att detta framgick av mängden bagage som familjen hade med sig.

Den brasilianska domaren Milenna da Cunha höll med polisen och gav order om deras utvisning, med hänvisning till Abuumars sociala medier från ett möte i Doha med Ismail Haniyeh, en högt uppsatt person från Hamas.

Brasilien har erkände staten Palestina 1975, och president Luiz Inacio Lula da Silva tillät byggandet av en ambassad i Brasilia under sin tidigare mandatperiod 2010.

Den palestinska ambassadören Ibrahim Al Zeben sa att ambassaden inte hade blivit officiellt kontaktad om Abuumars ankomst och att han litade på de brasilianska myndigheterna.

-Pettersson hoppas Brasilien, med 215 miljoner invånare, lär sig av Europa och inte tar emot en massa dysfunktionella, muslimska kravmaskiner. Det finns några muslimer i Brasilien, det räcker.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Brasilien deporterar palestinier med malaysisk familj

KommenteraAvbryt svar