12 thoughts on “Dagens

  1. Såg att artikeln här ramlat ned på listan som äldre inslag men kommenterar ändå. Håller med! Det är en sektliknande fanatisk inriktning på fossilfritt från vissa miljöpolitiker tyvärr. Det kan gissningsvis ta flera millennium innan jordens medeltemperatur höjts så den är obeboelig och havet höjts tillsammans med landhöjningen och långt innan dess har vetenskapen förmodligen listat ut viktigaste sanningarna ifall människan påverkar klimatet så drastiskt. Jag tror på den del av vetenskapen, som inte larmar om klimatkatastrof. Det beror även, på som sagt var när man börjat mäta. Batteri-drift i bilar är fortfarande enligt min mening osäkrare än förbränningsmotorn i vårt hårda nordiska vinterklimat. Det kan väl vara OK för de som har varmt året runt. Exempelvis en personbil driven på t.ex. bensin el. diesel kan lätt ha en dunk med reservbränsle på så låg vikt, som ca: 10 kg men det räcker för minst 10 mil i hårt vinterväder och på dåligt plogade vägar. Så alla lösningar på fossilfritt är i sin linda. Därför ska man inte låtsas att det är löst genom att dela ut enorma skattesubventioner till vissa aktörer där flera kan vara ute efter statliga lånegarantier och då missgynnar all övrig industri.

  2. Min motkommentar till klimatalarmister är: vad är normalklimatet i Sverige? Är det när renarna betar lavar i Skåne eller är det när pelikanerna fiskar i de skånska vattendragen?

    20
    • Kjell, det händer då och då på Facebook. De har något automatsystem som inte fungerar bra, jag brukar svara att jag anser att det inte bryter mot några regler och då kommer det tillbaka.

      11
    • Gissar att Facebook tycket det fungerar bra. Alla protesterar inte så censuren fungerar ofta. Helt säker på att de gör så med flit.

  3. Väderkartorna är illröda där det är lite över 30grader varmt på flera ställen i vissa TV nyheter/väder….ouch jag darrar.
    ——————–
    I Sverige är det svalt, det funkar inte för sekten(tyst), då tar vi och letar upp där det är varmt, och hoppas att folk dör som flugor på fönsterbrädan, vi har ju Mecca som exempel..

    27
  4. Se upp så du inte stödjer de kriminella gängen när du köper jordgubbar.

    Om du swishar skall du kolla att numret börjar med 123….
    Om swish numret är 070 1400 704 som inte går att spåra bör du köpa någon annanstans

    18
  5. Klimatalarmisterna fortsätter med en dåres övertygelse att klimatet går mot katastrof. Fatta att det ingår i globalisternas sluga plan att skrämmas, vilket även våra korkade politiker går på…..

    30

KommenteraAvbryt svar