Anders Lindberg och Aftonbladet om Nato

NATO. Pettersson har aldrig gillat den alliansfria neutralitetspolitiken, men jag har i första hand varit för en Nordisk försvarsallians och i andra hand Nato, men Norden är körd med Danmark, Finland, Island och Norge som Natomedlemmar. Så då blev det naturligt med Sverige som Natomedlem.

Några som verkligen svängt är Socialdemokraterna, Aftonbladet och Anders Lindberg, men det satt långt och dröjde till april 2022, bra att människor kan ändra sig.

Dåvarande statsminister Magdalena Andersson (S) vars regering lämnade in Natoansökan

Försvarsministern som stod bakom Sveriges Nato-ansökan var vapenvägraren Peter Hultqvist (S).

https://petterssonsblogg.se/wp-content/uploads/2022/04/Peter-Hultqvist-om-Nato.mp4

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Anders Lindberg och Aftonbladet om Nato

  1. …det vore bättre om Aftonbladets Anders Lindberg höll inne med sina åsikter och bara framstår som allmänt dum, än att han skriver ledare och undanröjer alla tvivel om att han i själva verket är en idiot.

    41
  2. Man får inte glömma att S drivs som ett strömlinjeformat företag fast istället för vinst strävar man efter makt. Anything goes.
    Alla partier riskerar att börja maktoptimera och företräda sig själva istället för att företräda sina väljare. Titta på vad som hänt folkpartiet.

    30
    1
  3. Oerhört smaklöst av S att nu försöka ta åt sig äran av Natointrädet.Oerhört smaklöst att även stå och ljuga om att dom har haft en stram invandringspolitik.När ska många gamla trogna sosseanhängare inse att det handlar bara om ett fulspel och att det enda deras politik går ut på är att återfå makten och att behålla den.

    50
    1
  4. Om man är tyst tror alla att man är dum i huvudet. När man sagt något vet alla att man är dum i huvudet. Socialdemokraterna kanske skall pröva strategin där man är tyst. För övrigt en strategi som jag själv skall pröva någon gång.

    44
  5. Pettersson är mycket bra på att samla gamla citat som tydliggör lögnaktigheten och glidandet på sanningen hos opinionsbildare.

    55
    • Ja det är imponerande. Tur att någon har koll, och VÅGAR skriva. Som småbarnsförälder under oket törs man inte säga något även om man inte vore så trött hela tiden. Men jag har märkt att män nu faktiskt börjat tala mindre i kod på parmiddagarna… 🙂

      20
  6. De är pålitliga de där Sossarna.
    Man kan vara säker på att de alltid ser till partiets framtida maktmöjligheter .
    Sverige och Svenskarna är inte så noga .

    53

KommenteraAvbryt svar