Morgan Johansson (S) kräver att Unrwa-stödet omvärderas

BISTÅND TILL GAZA. Just nu debatteras regeringens utrikesdeklaration, efter att utrikesminister Tobias Billström (M) presenterat den. Först ut i debatten var Morgan Johansson (S) som kräver att regeringen omvärderar stödet till FN-organet Unrwa. – Man kan inte straffa hundratusentals människor för vad ett antal människor kanske gjort.

Tobias Billström svarar med att han inte förringar att den humanitära situationen i Gaza är problematisk men att de kommer avvakta med att betala ut pengarna till Unrwa. – Men det betyder inte att det inte finns svenska pengar i Gaza i detta nu.

-Pettersson säger att regeringen inte dragit in biståndet till UNRWA utan stoppat det tills UNRWAS påstådda kopplingar till Hamas är utredda. Att Hamas fortfarande håller israelisk gisslan och fortfarande skickar raketer mot Israels civila är det rätt tyst om.

I radion hörs vänsterblivna störa debatten från läktaren.

Följ debatten i riksdagen här

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Morgan Johansson (S) kräver att Unrwa-stödet omvärderas

  1. Socialdemokratin har de sista decennierna utvecklats till en elakartad cancersvulst, i moder Sveas kropp. Genom sitt huvudlösa agerande och dessutom import av närmast defekta individer, från jordens värsta skithål, har Sverige tillfogats obotliga skador. Det är tvivelaktigt huruvida en återställning kan ske. En katastrof för kommande generationer.
    Tänk på det, vid nästa val! Kräv riksrätt för de ansvariga!

    21
    1
  2. Har vi gjort bort oss nu igen? Sossarnas skötsel av Hamasfrågan är ett bottennapp som saknar dess like. Här uppvisar man sitt rätta jag men denna gången är det så uppenbart att deras ljug inte fungerar.
    Det började med Palme, fortsatte med Margot Wallström och på den vägen har det varit.
    Hajen är en rovfisk – de borde (S) ha insett. Med slika skall man vara försiktig!

    34
    1
  3. Undrar hur lång tid det kommer att ta innan Socialdemokraterna kommer på att det är deras politik som gjort att de hamnat i bakvattnet.
    Nu startar Sverigedemokraterna en Kyrklig Verksamhet som kommer att förpassa Sossarnas skenheliga politiker i skamvrån .
    Sverigedemokraterna har genomfört den skickligaste politiska förflyttningen inom Europeisk politiskt efter andra Världskriget.
    Och den framgången kommer att fortsätta .
    Mycket på grund av Socialdemokraternas huvudlösa politik de senaste 30 åren .

    53
    1
  4. Sverige kan samarbeta med Israel i deras biståndsprogram för att minimera risken med bistånd som kommer i fel händer. Att som Socialdemokraterna förlita sig på Hamas och UNRWA:s förmåga att fördela nödhjälp är huvudlöst. Morgan Johansson håller bara på med ideologisk gyttjebrottning.

    53
    1
  5. Med sitt förödda förtroende är Socialdemokraterna mest ett knippe gnällspikar som försöker skyla över den mångåriga misskötsel de utsatt SVERIGE och SVENSKARNA för
    Om de skött de uppgifter de var framröstade för hade de fortfarande suttit i Regeringsställning .
    Och nu när deras kamrater inom LO börjar ta över mer och mer blir det ännu värre .
    Nu ska inga kriminella dömas för Fackets medlemmar blir stressade .
    Nu ska alla ha kollektivavtal och tvångsanslutas till Facken.
    Det är bara att konstatera att den Socialdemokratiska eran har nått vägs ände och ersatts av maktgalna politrucker .

    68
    1

KommenteraAvbryt svar