Har Magdalena Anderssons Socialdemokrater något nytt att presentera?

INVANDRING. Har Sossarna till slut knäckt koden för invandringspolitiken, eller är det samma gamla vansinne som man ämnar bedriva? Måste Sverige ha moskéer som främjar terrorism, eller skulle man kunna stänga ner dem? Och sist men inte minst, bör man lägga hela sitt kapital i ETC? Bert Karlsson, Chang Frick och Jan Emanuel reder ut saken med Markus Allard.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Har Magdalena Anderssons Socialdemokrater något nytt att presentera?

  1. Att bondfångaren Johan Ehrenborg lyckats få gigantiska bidrag till sin tvivelaktiga ”tidning” är helt ofattbart. Hur f-n fungerar samhället? Tjyvar och bedragare skor sig på samhället utan någon som helst kontroll!
    Denne skojare borde sitta inne för sina bedrägerier. Men inte i sossesverige. De är nämligen av samma skrot och korn!

    30
  2. Hörde Magdalena Andersson på ekot angående ny bankskatt man hux flux kommit på.
    Vad sägs om en fackskatt ? , dom verkar ha onödigt mycket pengar efter uttalandet angående Tessla strejken, vi ger oss aldrig vi har pengar att strejka för hur länge som helst sa en avtalssekreterare inom IF metall.
    Bara sno av dom några miljarder och dela ut till svenskfödda pensionärer.
    Tror ingen protesterar mot det… möjligen fackpamparna som ser sina ölpengar till konferensen gå upp i rök.

    46
    1
  3. Mitt eget omdöme om Markus Allard har gått från ointressant till tolvtaggare. Han är bättre och mer realistisk än sin äldre släkting som var talman när sossarna var rimliga.

    43
    • Partiet har aldrig varit rimligt. Men det lyckades slå i en stor del av svenska folket det en tid.
      Partiet idag är samma som det var 1923, det har inte ändrats ett dugg. Skillnaden är att folket har vaknat upp och är mer klarsynta idag än då.

      Som Abraham Lincoln sa: You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.

      22
      2

KommenteraAvbryt svar