Fyra eritreaner åtalas för gruppvåldtäkt i Huddinge

BROTTSLIGHET. Fyra män åtalas för att ha våldtagit en 40-årig kvinna i Huddinge i slutet av juni, skriver Expressen. Kvinnan som var berusad ska ha våldtagits vid två tillfällen tätt inpå varandra. Vid ett av tillfällena våldtogs hon av alla fyra männen i ett skogsparti samtidigt som en av dem filmade våldtäkten, enligt åklagare Axel Frick. – Jag påstår att de tilltalade har utnyttjat sitt numerära överläge samt målsägandens berusning och rädsla, säger han till tidningen.

Männen riskerar långa fängelsestraff om de döms. Frick säger till Expressen att han anser att det rör sig om allvarlig brottslighet, och att han begär att männen även ska dömas till utvisning med förbud att återvända till Sverige på 15 år.

När det rör ett så pass allvarligt brott ska jag som åklagare yrka på utvisning. Jag har utgått från den praxis som finns och brottets strafflängd och har landat på just tidsintervallet 15 år, säger åklagaren.

Rättegången inleds i början av december.

-Pettersson tycker att utvisnings ska vara obligatorisk vid grova brott och alltid på livstid…

De åtalade vid Södertörns tingsrätt målnummer B 12079-22 är:

  • Haileab Weldemichael, född 1989
  • Mihretab Gebrehiwt, född 1987
  • Seare Measho Redae, född 1993
  • Huluf Kindeya Gebremariam, född 1995

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Fyra eritreaner åtalas för gruppvåldtäkt i Huddinge

  1. Rättssäkerheten bör vara vikt för brottsoffret, som förtjänar kanske: 4 miljoner i skadestånd, dvs 1 miljon var från brottslingarna. Dessutom, varför ska de vara välkomna till Sverige igen efter 15 år? Rättsväsendena verkar ge brottslingarna oförtjänt högt rättsskydd till skillnad från vad myndigheten någonsin ger brottsoffren. Här ett ytterligare sorgligt exempel på myndigheternas stora svek då man välkomnat okända livsfarliga individer till landet och sedan låter dem röra sig fritt i samhället.
    https://juliacaesar.blog/2022/11/29/flickan-i-skogen-var-det-vart-priset/#more-28456

    10
  2. En majoritet av Sveriges kvinnor vill ju ha det så här, enligt flera undersökningar om politiska sympatier. Värre lär det bli med tanke på att vänstersympatierna ökar bland yngre kvinnor/tjejer.

    17
  3. ”Pettersson tycker att utvisning ska vara obligatorisk vid grova brott och alltid på livstid…”

    Det tycker tydligen inte ex-president Obama, som kritiserar maktskiftet i Sverige och säger, citat: ”Man fick just ett högerparti i Sverige” och menar att det utmanar demokratin och är en attack på demokratiska idéer. Obamas oro över att vi i Sverige röstat fram en regering som vill ha en mer restriktiv invandring, får Anders Lindberg på Aftonbladet att jubla.
    Vilket Bitte Assarmo i Det Goda Samhället kommenterar med rubriken ”Aftonbladets ledarskribent blir alldeles till sig”, samt:
    – ”Om Obama har svårt att acceptera att svenskarna utnyttjar sin demokratiska rätt att rösta på de partier de vill rösta på, bör han per omgående gå en kurs i demokratins grundpelare. Frågan är om inte Anders Lindberg också borde göra det.” – (läs hela inlägget här):
    https://detgodasamhallet.com/2022/11/28/bitte-assarmo-hycklande-obama-kritiserar-sverige-aftonbladets-ledarskribent-blir-alldeles-till-sig/#more-64736

    24
  4. De ”goda o skenheliga” kommer ALDRIG att gå med på några utvisningar. För dem är det ointressant vad som händer med oskyldiga svenskar.

    Varför har inte polischefen sparkats?
    Varför har man INTE rensat upp bland de goda o skenheliga inom rättsväsendet?
    Varför har man inte rensat upp på Migrationsverket? Allah dessa aktivister plus en riktig tomte till chef.
    När byts justitiekanslern ut mot någon som förstår verkligheten?
    Dra hyreskontrakt för föräldrar till kriminella och därefter utvisning?

    Det finns att göra men regeringen orerade i regeringsförklaringen men efter det har INGET hänt

    VAR GÖMMER SIG JIMMIE ÅKESSON (SD)?

    43
    3
  5. Nu är det väl dags för rättsväsendet att börja använda utvisning. Det kan inte få fortsätta med korta/längre straff, med eller utan rabatt, utan när de släpps fria fortsätter de med nya brott. Vi har ju sett det flera gånger att han/hon/hen/hin och det måste få ett slut nån gång.

    47

KommenteraAvbryt svar