Jerzy Sarnecki: Lås in de 17-åriga mördarna

BROTT & STRAFF. Kriminologen Jerzy Sarnecki har i drygt 40 år pratat om att brottsligheten beror på fattigdom och socioekonomiska faktorer och att hårda straff inte minskar mördandet. Nu slår dock 73-åringen fast att att det utöver breda insatser krävs resoluta åtgärder som långa fängelsestraff och avskaffad ungdomsrabatt i kampen mot gängkriminaliteten, rapporterar Expressen

Jerzy Zarnecki. Bild från Wikipedia

-Pettersson tittar lite i blockens arkiv och noterar att Jerzys föräldrar som utvisades från Polen egentligen vill flytta till Australien men de var kommunister och släpptes inte in där så Sverige blev alternativet…

…och mycket, mycket mer. Helt klart är att den skattefinansierade socialisten Jerzy Sarnecki har ägnat sitt yrkesverksamma liv till att gissa och vilseleda. Tyvärr har många, allt för många lyssnat…

2003 sade herr Sarnecki  att det var en myt att det bildats nya typer av gäng i förorten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Jerzy Sarnecki: Lås in de 17-åriga mördarna

 1. Jerzy Sarnecki måste vara världens sämsta kriminolog. Han har hållit på i 35 år och inte lyckats hitta en enda orsak eller samband till det han är satt att undersöka.

 2. Den största lögnen s.k. vänsterakademiker har tutat i folk är att brottslighet beror på “socioekonomiska faktorer” – som de inte ens kan förklara vilka dessa faktorer är.

  Socioekonomiska faktorer har inget med brottslighet att göra. Kultur och knytning till samhället har med det att göra. Ju högre kulturell homogenitet ett samhälle har desto mer följer det denna kultur. Är det då en kultur som förespråkar laglydighet och hörsamhet är det det samhället som man får – t.ex. kristendomen eller zenbuddism.
  Är kulturen däremot anarkistisk och förespråkar våld är det ett sådant samhälle man får – t.ex. islam.

  I mångkulturella samhällen slås denna homogenitet sönder och de olika kulturerna börjar inbördes konkurrera med varandra eftersom det handlar om makt. Detta ökar om du flyttar in personer från kulturer som är anarkistiska och förespråkar våld till en kultur som är baserad på laglydighet och hörsamhet. Personerna från de våldsamma kulturerna har då enklare att gå över i brottslighet för att få som de vill eftersom de ser de laglydiga som svaga. Så även om dessa personer skulle varit mer benägna att vara laglydiga i sitt hemland, som antagligen har/ hade mer drakoniska lagar, så ser de fördelen med att bli kriminell i ett samhälle med mindre hårdare lagar. Har de dessutom ingen egentlig knytning till samhället blir det ännu enklare.

  Tvärtom kan man säga att personer som flyttar från laglydiga och hörsamma kulturer till ett annat land fortsätter vanligtvis att vara laglydiga och hörsamma även i det nya landet. Detta skulle förklara varför etniska svenskar som flyttar till länder som Spanien eller Thailand inte skapar stora kriminella nätverk för att ta över kontrollen av den lokala drog-, sex-, prostitutionshandeln eller beskyddarverksamheten.

 3. Den där pajasen och hela myndigheten har sabboterat och vilselett Sverige och svenskarna i decennier.
  SKROTA SKITEN ÖGONBLICKLIGEN !

 4. Ännu allvarligare än vad denne pajas har åstadkommit är det faktum att de som hade förstånd och makt att stoppa honom inte gjorde det.
  Han fick fortsätta för det passade de styrande en av vägarna de haft för att vilseleda massorna.
  Sovjet, DDR och Absurdistan mästare i att dupera folket.

 5. När fan blir gammal blir han religiös.

  Jerzy skall dock inte värderas på det han nu på gamla dar uttrycker. Han skall värderas på det elände han ställt till med under sin mångåriga karriär. Maken till hittepå-professor får man leta efter.

Kommentera