1989 diskuterade SVT brottsligheten bland invandrare öppet


BROTTSLIGHET & INVANDRING. Ni vet att det i vissa kretsar påstår att brottsligheten bland invandrare beror på socioekonomiska effekter och att ALLA utredningar pekade på samma sak. Det stämmer inte, det finns utredningar som visar på att brottsligheten beror på kulturarv och att det är stor skillnad på var människor kommer ifrån. Exempelvis Sydostasien och Mena-området. 

Filmerna nedan, från 1989, visar på en öppenheten från SvT när det gäller att prata och diskutera problemen mellan invandring och brottslighet. Klart är att de etablerade medierna blivit mycket sämre de senast 30 åren.

 • Det sägs bland annat att av de anmälda våldtäkterna är 70 procent utlänningar
 • Det påstås att många av dem som kommer hit varit kriminella redan i hemlandet
 • att vi under en längre tid har stoppat huvud i sanden över problemen med invandringen.
 • Vad hände på SVT och de andra redaktionerna?

En rumänsk invandrare, säger att Sverige med sina låga straff importerar brottslighet och att hon har landsmän med ett mycket tvivelaktigt leverne…Lyssna på Jerzy Sarnecki, han satt i SVT, då som nu.

1989 var för övrigt året då den socialdemokratiska regeringen stängde gränsen – Sverige var fullt. Moderaterna stödde beslutet, ingen kallade den tidens politiker för rasister trots att de gjorde det Jimmie Åkesson vill göra nu…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “1989 diskuterade SVT brottsligheten bland invandrare öppet

 • Kenth Andersson

  Mycket vatten har flutit under broarna sedan 1989 !
  En gång var Sverige ett homogent kristet icke mångkulturellt land…
  Lika barn leka alltid bäst !

  Gilla

 • G Nordström

  En stor myt att invandrare skulle få hårdare straff. Det är precis tvärt om det skylls på att de inte förstått reglerna eller en massa andra dumma ursäkter.
  En påstår att våldtäkt är förbjudet överallt men glömmer att för muhammedaner är det fritt att våldta kristna. Allt enligt Koranen.
  Beklämmande höra dessa villsene människors idéer och teorier som är grunden till de flesta problemen.

  Gilla

 • Pålsjö

  Kan så kallad ”genus” möjligtvis ha viss betydelse för att diskussions-klimatet är som det är numera ? ”Genus” genomsyrar ju allt idag, ned till minsta vrå. Vid Google-sökning:”Genus i Sverige”, perioden 1 januari 1989 – 1 januari 2000, är antal träffar: 296. Vid samma Google-sökning idag ”Genus i Sverige”, är antal träffar: 1 780 000

  Anna-Karin Wyndhamn och Ivar Arpi bestämde sig för att tillsammans granska de makthavare som sprider genusdoktrinen i Sverige, kort presentation: https://fritanke.se/bocker/genusdoktrinen

  Gilla

 • Monica

  Danske psykologen Nicolai Sennels har sagt samma sak. Han fick sparken från ett danskt ungdomsfängelse där han iakttog att danska jmf med invandrade ungdomar från MENA-länderna har helt olika sociala koder och som han antog kunde vara kulturellt och ev genetiskt arv. Även bland danska berörda myndigheter tyckte att han var för kontroversiell. Märkligt eftersom de är långt ifrån så PK som i Sverige. Han fick sparken från sitt arbete och ett bra arvode. För de ekonomiska medlen han erhöll kunde han skriva och ge ut en bok som heter Helig Vrede. Den finns även översatt till svenska.

  Gilla

 • Kristina

  Men det var innan vi, i vår godhet, sett till att invandrare* fått maktpositioner inom bl.a. politik, rättsväsende och media.
  ”Att sätta bocken till trädgårdsmästare” var något man förr i tiden varnade för, eftersom det skulle leda till ruinerade odlingar och, i förlängningen, svält.

  *den absolut viktigaste egenskapen vid tillsättandet, vilket medfört att moraliskt tvivelaktiga individer skaffat sig företräde på bekostnad av hederligt folk.

  Gilla

 • Nisse

  Jag kan inte komma på ett enda fall, där gärningsmännen idag erkänner sitt brott.
  Alla spelar istället offer. Jag är utsatt för rasism av er hemska svennar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: