Stäng

Partiledarintervjun som kom av sig

Jag vill spinna vidare på Nike Nylanders utfrågning av Jimmie Åkesson i gårdagens Aktuellt.

En intervju som fått skarp och rättmätig kritik från olika håll.

Jimmie Åkesson och SD får ofta kritik för att de inte syns i andra ämnesområden än de invandringsrelaterade. Nu hade SVT chansen att ställa frågor till Åkesson om vård, skola, omsorg, försvaret, jämställdhet mm. Istället valde Nike Nylander att fokusera på Åkessons snuva i riksdagens partiledardebatt, med vilka han helst äter lunch med och en för de flesta helt okänd partiföreträdare som skrivit saker i ett privat forum. Ett avslöjande som Expressen ”råkade” publicera samma dag som Aktuellts utfrågning.

Åter igen står skattefinansierade public service för ett medialt haveri.

14 reaktioner på “Partiledarintervjun som kom av sig

 1. Nu när digital tv är ett faktum kan man bara se på kommunistkanaler och tvingas köpa nya program.
  Det var snyggt jobbat, först tvingas vi betala via skattsedlar, sedan börjar tvångsmatningen av vänsternyheter. Skamligt!
  Reklamen har blivit dubbelt så långa.
  Jag undrar ;Vart går våra pengar, när programmen från -60 och-70-talet går i repris dygnet runt?

 2. Ska bli kul att höra när Löfven utfrågas. Löfven hade en släkting som var nazist och givetvis kommer denna koppling att belysas.

 3. Här är beviset på Klaner i Sverige. SVT och SR, fullt med anhöriga i Media klanen, och ingen ifrågasätter klanens agendor men utför deras order. Så varför tror ni Maoister och Stalinister alltid ska hänga ut folk. Jo, avrättning är ju inte direkt lagligt. Men terror och vänsterpropaganda tror dom ska lösa klanens heder så dom ska vara nummer 1 i rang, visst känns det lite bekant med mönstret i dom övriga 40 klanerna vi har i Sverige

 4. Den som förlorade i den bedrövliga intervjun, var ju Nike Nylander. Det framkom med all tydlighet hur vidrig hon framställer sig själv faktiskt vara.
  För det kan hon bara anklaga sig själv, fast hela upplägget var ju helt väntat. Det är ju SD och vi svenskar som är hennes egentliga arbetsgivare.
  Borde faktiskt vara saklig grund för uppsägning, om man så vill.

 5. Nike Nylander saknar fullständigt allt vad objektivitet heter. Hon visade här att hon inte är mogen att ställa sakrelaterade relevanta frågor till en partiledare som hon själv inte gillar p.g.a. andra politiska åsikter.
  För allas trevnad. Byt ut henne snarast.

 6. Jag säger som Kungen ” nu vänder vi blad och går vidare”.Det här var bara så pinsamt så jag hoppas att den här intervjun hamnar i glömskans arkiv.

 7. En kvinna som bär namnet efter en Grekisk segergudinna borde vara så smart att hon intervjuade en partiledare angående deras politik.
  Men de svagbegåvade i SVT har andra planer ”nu ska vi sätta dit den djävulen” och tjatade om en som skrivit att en afrikan luktar skit.
  Eftersom jag bott 8 år i Afrika så vet jag det är sant, lika väl som vilken kaukasier som helst kan lukta skit. När man råkade ut för magsjuka därnere så hette det ”Afrikan quick step” då var det bråttom, ibland var toan för långt borta då luktade även vi vitingar rent ut sagt skit. Men vad vet en svensk journalist om livet?
  Så var det då c-19 och vad du ska göra om du känner dig förkyld har feber o.s.v. Jimmie hade gjort som skrivits, men det dög inte utan hon fortsatte att tjata om och om igen.
  För detta ska du som skattebetalare bidraga oavsett du ser på eländet eller inte, SVT borde skämmas om inte denna lågpannade kvinna får en reprimand för sitt uppförande.
  Förmodligen får hon en förmaning att vara ännu mer provocerande nästa gång så att ”de kan sätta dit honom.”

 8. Javisst var det bedrövligt, men jag tror att den stora vinnaren bland folket är SD. Public service och tabloiderna häller på att gräva sin egen grav.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: