Jerzy Sarnecki ansöker om pengar för att undersöka det han varit expert på i 35 år

BROTTSLIGHET OCH INVANDRING. Jerzy tyckte det var ”oerhört angeläget” att undersöka orsakerna till invandrares överrepresentation inom brottslighet.

35 år senare: Jerzy ”arbetar med en ansökan om pengar” till att undersöka orsakerna till invandrares överrepresentation inom brottslighet.

-Pettersson säger att nu går det undan, professorn är snabb…

Från Politikfakta

För mig som inte är professor är problemet inte så svårt. Sluta importera outbildade män från kulturer med en medeltida kvinnosyn och släng ut rötäggen som är här. Ge Jerzy några miljoner så kommer han nog till samma slutsats om tio år eller så. Annars finns det gamla utredningar att titta igenom.

”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

30 thoughts on “Jerzy Sarnecki ansöker om pengar för att undersöka det han varit expert på i 35 år

 1. När det är klarlagt att det är vissa grupper som är övereprsenterade, t.ex. afghaner så är det kulturellt.
  Även vissa svenskar våldtar, oftast i sovrummet, gärningsmannen och offret är ofta bekanta.

  Men eftersom det i afghanernas fall inte finns skäl för asyl så finns det heller ingen anledning att låta dem stanna här.
  Detta gäller även andra grupper. Det enda som tillkommer Sverige är kostnader för dem och brottsoffer

  Rent krasst har vi inget behov av invandrare, inte analfabeter i alla fall.
  Det tillskott av arbestkraft de utgör är oftast inom offentlig sektor och täcker inte ens upp de behov de själva skapar.

  Men asylsökande tar vi emot av humanitära skäl och den mängden är ofta hanterbar. Tycker dock att de rika muslimska staterna i första hand ska ta emot sina gelikar. I stället är det ofta dem som ligger bakom katastroferna, genom krig o förföljelse.

 2. Snicke-snacky är en j-a orm, och har så alltid varit. Har alltid påstått att den påstådda överrepresentationen av invandrare är en myt. Det fick han backa på och påstår att det har han hävdat länge. Han anser också att etnisk bakgrund är ointressant. När så statistiken knäcker honom påstår han att det är BRÅ som bromsar forskningen som skulle ha belyst den etniska bakgrunden. Han själv däremot, skulle ha försökt få BRÅ att ta med den etniska aspekten. Alltså, han ljuger och pratar emot sig själv hela tiden. Sen kommer den helt lysande paradoxen : ”Den ETNISKA bakgrunden är ointressant, för även SVENSKAR begår brott”. Det är tydligen fortfarande skillnad på skit och pannkaka.

 3. Vore bra mycket bättre om de omedelbart pensionerade honom….
  Denne figur har ju sedan länge varit svårt senil,och lever redan i sin egen värld ! Finns nog med psykopater inom hans parti,som kan ersätta.

 4. Ingen mening att ödsla pengar på den figuren eller det genomkorrupta BRÅ, vi vet redan vad de kommer fram till, nämligen socioekonomiska faktorer och att brottsligheten beror på att det är synd om brottslingarna.
  Att en person oavsett dennes ursprung har ett eget ansvar inför sina handlingar kommer Snickisnacki och BRÅ aldrig att nämna!

 5. Inte fán skall Snicke Snacki ges några forskningsanslag.
  Pengarna kommer att användas till att skydda hans egen rygg, bortförklara vänsterdogmatiken och hitta på nya lögnaktiga orsaker till varför män födda utomlands, män i 2:a-, 3:e-, 4:e-generationens invandrarled är gravt överrepresenterade i våldtäkter och dessutom med tydligt rasistiskt urval av offer.
  När Snicke Snacki talar aom ”kulturskillnader”, så avslöjar han vad orsakerna nu kommer att kallas – av honom eller några andra ur vänsterns politiska s k ”forskarkår”. Det handlar om kulturskillnad mellan Sverige och länder i M.Ö., Nordafrika, Afrikas Horn, Pakistan, Afghanistan, Iran.

  RELIGIONEN I DESSA LÄNDER TILLÅTER DOCK INGEN ANNAN ”KULTUR” ÄN JUST RELIGION, DVS ISLAM!
  Men detta kommer att anses vara en opublicerbar ”kränkning” av Islam, och således inte att anses vara bakomliggande orsaker till förövarnas föraktfulla behandling av svenska kvinnor/flickor.

  Vi andra har vetat bättre i ett decenium. Rösta rätt 9/9 och MOT de som understödjer kvinnoförtryck!

 6. Vilken skum bevekelsegrund eller agenda har Jerzy Sarnecki att vilja dölja män från MENA-kulturens sexuella övergrepp här i Sverige? Det är snarlikt PK-feminister som även relativiserar dessa mäns övergrepp och skuldbelägger sina medsystrar som har haft oturen att falla offer för dessa män.

 7. Kan inte denna Snicke Snacki arbeta med en ansökan om att flytta utomlands.
  Det är mer vänligt mot alla brottsoffer som han i åratal sparkat på

 8. Det låter lite parodiskt. Professorslönen borde räcka lika långt, som tiden det tagit när frågan ställdes för 35 år sedan? Inte skall väl en professor ha extra betalt för att undersöka vad hans välbetalda professur delvis gick ut på? Jag misstänker att utnämningen var politisk.

 9. Redan i en rappport från BRÅ från 2005 upplyste man om att utrikesfödda var överrepresenterade när det gäller våldtäkt. En liknande studie gjordes på 90-talet och nu tycker man att det dags för en ny, något man planerat sedan i maj.
  Det finns all alldels för många misförstånd när det gäller Sarnecki som stannat kvar och förvanskats med åren.

  För övrigt har han haft sitt yrke i drygt 40 år och inte 35.

 10. Men håll med om att han måste ha en mycket hög intelligens!

  Bara att ha förmågan att förs sina bidragsgivare (skattebetalarna) bakom ljuset i så många år är en prestation.

  Jag är övertygad om att man måste vara mycket intelligent (eller dum)
  för att klara av att ljuga utan att känna skuld.

  • Age: Lika intelligent som 7-klövern, med andra ord… Nej, han är bara präglad av samma fräckhet, korruption o självupptagenhet som regeringen.

 11. Johan på GS och Jenny livestreamar sedan i Tisdags 21/ 08 på Feministinspektionen fram till valet.

  Johan på G S gjorde en sammanställning med deras granskningar som de har gjort.angående SVT:s Uppdrags Granskning.
  Med Jerzy Sarneckis mörkläggning av sin forskning.
  Fabian är även med i progr.

  Livestream från Feministinspektionen

 12. Han ska inte ha någonting, varken jobbet eller några som helst pengar från skattebetalarna.
  Han har spenderat pengar i 35 år och misslyckats. Han vet inte mer idag än för 35 år sedan.
  Enough is enough!!!

  • Faktum är att han vet mindre nu mot vad han visste då.
   Johan på GS har haft 2 reportage med honom.
   I det första då visste han tydligen något.
   Men i det senaste som Johan hade och på Johans frågor var det stående svaret med:
   ”Det var en bra fråga. Vi vet inte för det finns för lite forskning.

 13. Den mannen har utrett samma sak i 35 år men fortfarande inte kommit fram till något. Svamlade att han tycker samma nu som då, kulturella skillnader har betydelse a n t a r han men alla som våldtar med utomeuropeiskt ursprung är fattiga – ” Det vet vi Pelle” så skrattade han litet tills reportern påminde att det är brottsoffer vi talar om ” Ja men Pelle, det är mordoffer också..haha ”!?! Låt Sarnecki gå i pension och rädda några blivande brottsoffer!

 14. Dags för den där självgode clownen att ta pension. Han var med och snyftade i Aktuellt igår efter ett bra Uppdrag Granskning.
  Gubben är inte van att ifrågasättas för då är det taggarna utåt direkt.

 15. Ge pengarna till den här killen istället…….det händer lite då. Jag har bidragit med pengar till honom och hans nya bok.

  Tino Sanandaji meddelar…………….

  ”Jag är stolt att meddela att min nya bok ”Tio tusen miljarder” äntligen är ute. Boken behandlar obalanser i svenska ekonomin, såsom rekordstor privat skuldsättning och den förskönade Sverigebilden.

  Denna bok skiljer sig från Massutmaning i att den inte fokuserar på akademisk forskning utan är mer lättläst. Det finns redan många forskningsböcker om dessa ämnen men färre pedagogiska böcker riktade till allmänheten, trots att alla påverkas av ekonomin.

  Sverige har starka statsfinanser och den offentliga sektorns skulder har sjunkit med cirka 400 miljarder kronor sedan år 2005. Samtidigt har företagens skulder ökat med cirka 3.000 miljarder och hushålls skulder med cirka 2.000 miljarder kronor.

  Under denna period har privata skulder per invånare liksom bostadspriser växt med cirka fyra procent per år, medan BNP per capita ökat med endast 1,1 procent per år.

  Det är inte långsiktigt hållbart för skulder och bostadspriser att för evigt växa snabbare än den reala ekonomi som de i slutändan baseras på.

  Särskilt hushållens skuldsättning är en fara för samhällsekonomin och ökar risken för en smärtsam lågkonjunktur. Skuldkalaset fortgår i rask takt: när jag formulerade titeln förra året hade de privata skulderna nyligen passerat tio tusen miljarder, men har sedan dess växt ytterligare och närmar sig nu elva tusen miljarder kronor.”

  Kolla mer på hans länk, där man kan få läsa ett kapitel fritt, och beställ gärna boken.

  https://tino.us/

 16. snickesnacki ytterligare en förljugen vänsteraktivist som levt gott på Skattebetalarnas bekostnad. Skyddad av sjuklöverns s k ”politiker”.
  En röst på sjuklövern är en förlorad röst!
  En röst på fortsatt vanstyre av Sverige!
  Aktuellt med förändring mot det bättre.
  Rösta rätt rösta SD. Tack!

 17. Jag tycker att vi istället lägger pengarna på att skicka tillbaka Sarnecki, Wolodarski och allt det andra som kommunisterna i Polen inte ville ha och dumpade på Sverige. Säga vad man vill om kommunister men ibland är de ovanligt klarsynta.

 18. Har är smart han visste att svenskarna aldrig skulle ifrågasätta honom.
  Talade svenska med brytning , såg allt utom svensk ut och dessutom dyslektisk …………svensken håller tyst !
  Han knäckte koden tidigt .

  • Precis Lena, svenskarnas snällism har inget att sätta emot olika kulörer av offerkofter!! Se bara hur man accepterar 7-klöverns alla mentala lyter.

 19. Professor, men låter ganska korkad i UG. Kunde inte svara när han blev konfronterad med gamla påståenden. En parasit som gått vänsterns ärenden hela sitt liv.

 20. Jerzy har levt på våra skattepengar hela sitt liv, och hans forskning har utgått från att hålla vänstern nöjda, leverera det dom vill höra. Han är en stor orsak varför Sverige blivit så här. Tjära och fjädrar, sedan ut från landet.

Kommentera