Sarnecki om brott: Det var värre förr i tiden


”Jerzy Sarnecki tycker det är en ”kraftig överdrift” av politiker att lägga så fokus på brottsligheten. Enligt professorn finns det mycket annat att oroa sig för och det är inte ens säkert att brotten ökar, säger han i en intervju med SVT. Dessutom var det värre på 1990-talet, och våldtäkterna behöver inte alls bero på invandringen, menar han.”

http://www.friatider.se/sarnecki-om-brott-det-var-v-rre-f-rr-i-tiden 

Min kommentar:

Jerzy Sarnecki är bra på att hävda saker utan belägg.

Vem tror att anmälningsbenägenheten är mycket högre idag än t.ex. under 1990-talet? Det är väl snarare så att idag är man rädd för att anmäla brott, för att inte sedan bli måltavla för hämnd.

När det gäller våldtäkter (och invandring) har vi fakta som belägger motsatsen till det han hävdar:

https://www.nyatider.nu/grova-raknefel-i-valdtaktsrapporten-%E2%80%92-jonasson-har-mer-ratt-an-han-sjalv-forstatt/

Samtidigt som han förnekar sambandet med invandringen, hävdar han att de invandrade har format en underklass och att underklassen alltid begår mer brott.

Om vi nu hade färrre brott på 1990-talet varför presenterar han inga siffror resp. kräver att Brå presenterar sådana (i de fall de inte redan finns tillgängliga)?

Inte bara antalet brott och dess allvarlighet är att ta hänsyn till utan även eventuella överrepresentation för det ger en uppfattning om hur mycket lägre kriminalitet vi troligtvis skulle ha haft utan fel typ av immigration.

Att Jerzy Sarnecki finansieras av de som han med sina utsagor skadar så enormt är ytterst upprörande och smärtsamt.


87 responses to “Sarnecki om brott: Det var värre förr i tiden

 • Fjodor

  Borde inte en ”professor” har vetenskapliga belägg för sina påståenden. Att vara professor handlar ju om att bedriva forskning och vetenskap.
  Sarnecki svamlar ju för jämnan och har aldrig något på fötterna när han öppnar munnen.
  Han är ett typiskt exempel på en fake forskare som försöker hitta på fakta för att stödja en tes i stället för att finna på teser som baseras på fakta.

  Gilla

  • Fjodor

   “It is a capital mistake to theorize before one has data. Insensibly one begins to twist facts to suit theories, instead of theories to suit facts.
   – Sherlock Holmes

   Gilla

 • Lena

  Kanske att det är som enkelt som så att han kom till Sverige när svenskarna skämdes över att de hade det så bra, såg trevliga ut , skolorna var välfungerande, de flesta hade vuxit upp i bra familjer osv och där kom han som inte hade den bakgrunden ?
  Någon att tycka synd om och föra fram i det svenska samhället ?

  Gilla

 • Hanna

  Alla poliser och någorlunda vakna människor vet att kriminaliteten ökar i Sverige- kriminologen menar nog att det finns värre saker att oroa sig för än brottsligheten i hans lugna villaområde i Lidingö.

  Gilla

 • motvallsblogg

  Vad än statistiken säger: för Sarnecki finns aldrig någon koppling till invandringen.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Som väntat genererar ett inslag av denna extremt kontroversiella kaliber stor uppmärksamhet och det har med ett undantag varit ett sant nöje att ta del av meningsfrändernas intressanta synpunkter.

  Själv kan jag bara konstatera att den notoriske clownkriminologen åter hedrat mainstream-media och om möjligt överträffat sig själv med ett nytt expertisutlåtande av sensationellt logikstridigt slag, vilket då skrattsalvan avklingat frambringar en rättmätig förbittring över den kopiösa respektlöshet för gemene mans och läsares genomsnittliga intelligenskvot denne kuriöse kulturmarxist förevisar.

  Det ligger mycket nära till hands att uppfatta vederbörande tillskyndare av den importerade brottsligheten som den nedmonterade rättsstatens och det numer illa beryktade kriminologskråets nestor och skyddshelgon, där han hägnar sina protegéer med sitt faderligt förlåtande sparlakan, broderat med det egohumanistiska mönster som blivit så populärt inom det korruptionskotteri som tillskansat sig den moraliska täppans herravälde.

  Att någon normalbegåvad vuxen medborgare med ett uns av aktiverad tankeskärpa skulle betrakta Sarnecki som seriös, hålls för lika osannolikt som att en triangel har fyra sidor eller att en cirkel definieras som en kvadrat, ty vissa ovedersägliga empiriska fakta rår inte ens den förödande relativismen eller den moderna pseudostatistiska påståendepornografin på.
  Andreas 🙂

  Gilla

 • Tony

  ja vem minns inte dom stora kravallerna, bilbränderna nerbrända
  Skolor, gruppvåldtäkter knivskärningar o Masskjutningar
  vi hade på 50-60 talet? Varför dyker detta tryne upp och
  försöker att slå blå dunster i folk om sådant som varje människa
  kan se dagligen, om det inte är på order av den handlingsförlamade regering som detta landet begåvats med?

  Gilla

  • Sleven

   De tar till allt som står till buds för att dribbla bort korten och försvara förstörelsen av vårt land.
   Det är väl ingen som påstått att Sverige var en 100% perfekt nation eller samhälle innan detta elände började men det som var och är våra avigsidor tar man till som ursäkt och försvar för att avveckla oss som unik nation med sin unika särprägel och identitet.

   Det är deras grundläggande avsikt och deras främsta prioritet.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Ja tänk vad mycket spännande vi missade som existerade på den tiden !

   Gilla

 • Cilla

  Om han inte vet, kan han väl fråga en polis.

  Gilla

 • Björn

  Sarnecki? Det är han som har årskort hos SVT va? Undrar om han inte börjar bli lite senil rent av?
  SVT – det kanske finns någon mer kriminolog i Sverige som kanske kan få vara med i era vinklade sändningar? Fast nej den risken är väl inte värd att ta. Det är bättre med Sarnecki som säger de sanningar ni vill förmedla till er publik.

  Gilla

 • Arne

  Att den där pajasen ens får visa sitt tryne i tv är ju ren skandal.. han borde ju landsförvisas. En sann faktaförvrängare!!

  Gilla

 • Bosse S

  Han är en typisk sosse. Vad än partiet har för åsikt, så vill han visa att han tycker detsamma. Han får även betalt att stå och blåjuga i TV. I hela hans yrkeskarriär har han manipulerat och ljugit för att visa sin lojalitet med regingar. Han säger bara vad han får order om att säga, den ynklige fegisen.

  Gilla

 • Erik Bergman

  Vad menar han med förr i tiden? På stenåldern?

  Gilla

 • Ståfräs

  Hur fan kan det vara proppfullt i fängelserna är dom inte tillräckligt breda och höga för nyadeln?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Inte fängelse, Sverige har idag inga fängelser bara fina dyra välservade och odisciplinerade hotell där det daltas och fjollas med hånflinande totalt respektlösa kriminella parasiter som får det de vill !
   Att det är så vet man om jobbar innaför murarna men så var det inte för 35 år sedan när man började som fångvaktare, något har hänt i samhället sedan dess.

   Gilla

 • Carl ekstrom

  Vad heter sjukdomen individen har !

  Gilla

 • Punto

  Min oro för professorers utsagor har ökat i en brant stigande kurva under de senaste decennierna.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det fina med Pettersson och andra icke PK-forum är att där får allas åsikter för och emot i riktig demokratisk anda får komma till tals och alla som deltar respekterar naturligtvis att det finns olika åsikter i ämnen !
  Man behöver inte hålla med och tycka likadant men respektera andras tyckande och åsikter, tyvärr så är det inte så numera i dagens s.k demokratiska vänster/kommunistiska Sverige med som det så fint heter, åsiktsfrihet.

  Gilla

 • Stenbock

  En av de värsta,kanske rent av den farligaste platsen på jorden är Sao Paulo….T.o.m. i taxin in mot stan hade man rädsla bli överfallen.
  Såg en artikel från en händelse igår,då en av stadens tusentals unga gangster,sökte råna några mammor med barn,vid en skola.
  Vad han inte räknat med framgår av Videon nedan.En av dessa kvinnor var polis och tvekade inte att försvara gruppen.Lämpligen kan ni börja titta vid tiden 7:30 in.
  Kreolen dog på sjukhus,och den kvinnliga polisen ärades av stadens borgmästare,för sitt rådiga ingripande.
  Annat än i bortdaltade Absurdistan:

  Gilla

  • Ståfräs

   Kunde varit i Sverige, men här hade rånaren fått kärleksrosor istället för en kula.
   Vaken kvinna, säkert som hundra en RIKTIG feminist som FÖSVARADE en utsatt kvinna med barn, kommer tyvärr aldrig ske här.

   Gilla

 • Mr Jordan

  Om brotten inte ökar, varför är då många av landets häkten till 96 procent fulla? Då ska vi också komma ihåg att många med oklar ålder och identitet släpps på en gång. Just det, det beror på att fler väljer att anmäla, så tanklöst av mig.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Undrar om han säger samma sak efter sommaren? Ökningen av våldtäkter beror då på VM i fotboll och en massa öldrickande svenska män?

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Professorn har helt rätt i att vi bör oroa oss för andra saker.
  Det svenska folket bör oroa sig för är professorn själv, han har farit fram med osanning under hela sin tid i Sverige. Hatar han Sverige så mycket att han måste fara fram med osanning, är det inte då dags att han åker hem och pratar likadant där om han törs.

  Gilla

  • Lena

   Fyllfinnen :
   Jag tror att han älskar landet Sverige men ser med förakt på oss svenskar som är så okunniga om andra folks tänkande.
   Han lyckades att dupera oss och ler nu i njugg åt vårt självhat.
   Han vet givetvis att i Polen så hade hans framtid varit……………..?

   Gilla

  • Fyllfinnen

   Jag vet inte det jag, om detta med okunniga om andra folks tänkande. Det är väl mer förakt för att vi kan tänka själva, och vi är måna om Sverige:s framtid och dom äldre som byggt upp landet.
   Och det är inte egoistiskt av oss som bygger och har byggt upp Sverige, vi vill ha det gamla Sverige som det var förr. Det landet kommer aldrig att komma tillbaka, det är för långt gånget redan. Tack vare vänsterfolket som vill ha multikulti och allt till alla, och sådana professorer som han som far fram med osanning så fort han öppnar matintaget.
   Vad gör dessa människor i landet överhuvudtaget, jag skulle absolut inte må dåligt om dom lämnar Sverige. Dom kan väl skapa sig ett nytt land med egna pengar och ta hand om allt och alla, och sitta och ljuga ikapp om hur bra det är.

   Gilla

 • Ulv

  Enligt egen utsago läser professorn bara en liten del av rapporterna (pga, lässvårigheter). Således har man en expert som, objektivt, inte kan processa stora mängder information och vars slutsatser blir därefter.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Här finns en väldigt bra sammanställning av data från BRÅ
  Bl,a så står det att ”våldtäkter med fler än en gärningsperson hade ökat kraftigt i antal under perioden 1995-2006.”
  https://kit.se/2018/02/09/101979/detta-ar-vad-forskningen-sager-om-gruppvaldtakter/

  Gilla

 • PatrickStenemark

  Denne Sarnecki är ju senildement eller svårt sjuk i paranoid schitzofreni, och ser inte verkligheten som den är. Han måste få akut vård för en mer galen människa blir svårt att hitta!!!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Han är helt enkelt bara politiskt korrekt mångkulturälskande vänstervriden tillhörande det välgödda verklighetsfrämmande hycklande och föraktfulla etablissemanget eller nyadeln !
   Det är denna grupp som sedan ödesåret 1968 styrt och dikterat villkoren i Sverige.
   Snart September och ödesval, blir definitivt en röst på AFS.

   Gilla

 • Sven

  ~ 60 no gone zoner som är ett nyare fenomen. Har det inget med brottslighet att göra kanske?
  Jerzy, din oärlighet överträffar de flestas.

  Gilla

 • stefan a.

  Sarnecki är pensionär så nu är det väl dax för SVT att leta upp någon annan som bekräftar deras tes att inga brott begås i lyckoriket…iaf. kanske sällsynt bakom portkoder o sjutillhållarlås på södermalm, men här i glesbygden t.ex. känner jag ingen som inte haft besök i sina sommarstugor eller uthus, och polisen är ju fullt upptagen med att ta blåsprov på medelsvennson så där finns ingen tid till inbrott, det är resurskrävande och tar tid att utreda inbrott se, och blåsprov är enkelt och går fort…..

  Gilla

 • gamgubben

  Under min uppväxttid hörde jag om ett våldtäktsförsök, gärningsmannen greps nästa dag och fick sitt straff.
  Det var väl vid professorns ankomst, ungefär som det började öka en aning men inte förrän utomeuropeernas ankomst har det exploduttamifanderat.
  Det är en fråga om kultur och uppfostran ingenting annat. Tror absolut inte att någon svensk gosse med hjärnvindlingarna rätt går med andra pojkar och våldtar i gäng och enskilda fall.
  På den oskyldiga tiden då frågade pojken ”vill du inte” svaret var oftast ”jo jag vill men törs inte, tänk om mamma får reda på det.”

  Gilla

 • Job

  Bagdad Bob 2.0

  Gilla

 • Tomas Omaely

  Sarnecki försörjer sig på att låtsas ha dessa åsikter.
  Frågan är bara hur mycket bland andra SVT/SR betalar honom per månad.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Har inte fanskapet gått i pension, kanske dags att täppa till kakhålet? Det vore en helt annan sak, om han hade något att tillföra, vilket han inte har. Drömmen att skapa kaos och förslava hela Europa, delar han endast med ett fåtal. Försvinn!

  Gilla

 • BerraNisse

  Konstigt att det alltid är Sarnecki som får uttala sig i dessa frågor. Han är emeritus, dvs pensionerad, men han levererar sedvanligt PK-svammel, och lär så få fortsätta. Eftersom han kväker ur sig ”rätt” förklaringar….

  Gilla

  • Mia

   Sarnecki är den som brukar få uttala sig här också, men kanske mest för att han tillhör en av flera hatobjekt, tyvärr.

   Han har klart och tydligt vid flera tillfällen sagt att nyanlända är överrepresenterade i brott och speciellt i sexualbrott. Men sedan tar man saker han sagt ur sitt sammanhang och vränger till det hela.
   Jag är litet insatt i ämnet och har i många år tyckt att han är en erfaren och duktig kriminolog.

   Har aldrig hört några andra än SD-symatisörer klaga på honom.

   Gilla

   • Roland ram

    Det kan bero på att sd- sympatisörer har hjärnverksamhet som sosse och pkpacket inte har.
    Vi behöver ingen annan som tänker åt oss.

    Gilla

   • OPete

    Mia ! Självklart tycker du bra om snicke snacke ! Vi som inte lider av hjärntvättningen håller väl honom inte som någon favorit . Kan ju bero på att vi begriper att han bara snackar det pk folket vill höra ! Alltså inga sanningar alls !!!

    Gilla

   • Tony

    I så Fall är det väldigt väldigt illa om det bara är
    SD sympatisörer som klagar över denne lyd gestalt
    för Löfven regeringen, det måste väl finnas ganska
    många i dom andra partierna som kan lägga ihop
    varför han uttrycker sig som han gör?

    Vad är det Mia brukar såga?, Jag tänker själv,
    har mina egna uppfattningar,? Ha Ha, Javisst,
    och Grisar kan flyga!

    Gilla

 • Arne Groningsson

  Kan han läsa Svenska, eller är han som resten av dessa, som sitter på ”avbytarbänken”…

  Gilla

 • Ståfräs

  ÄR RÄTT SÄKER PÅ ATT FÖR 50-60 ÅR SEDAN VAR I PRINCIP ALLA UNDER/MEDELKLASS OCH INTE FAN BRANN BILAR, SKOLOR, VÅLTÄKTERNA VAR FÅ OCH ABSLUT INGA GRUPPVÅLDTÄKTER, ÅLDRINGSRÅN,VEM FAN HADE ENS HÖRT TALAS OM DET. DET VAR ORDNING I SKOLAN, SIMHALLEN, PÅ AKUTEN O BIBLIOTEKET, FY FAN VAD JAG TYCKER ILLA OM 7 KLÖVERN O PK SOM TYCKER ALLT ÄR BÄTTRE NU I SANN GODHET OCH JS I SYNNERHET.

  Gilla

 • Lars P

  Om våldtäkterna skulle minska (händer nog aldrig ) beror det då på att anmälningsbenägenheten har minskat min gode Jerzy ?
  Juden Jerzy går inte att lita på anser jag,mycket svammel .

  Gilla

  • Gus

   Ovidkommande om han är jude, anser jag .

   Gilla

   • Sven

    Inte helt irrelevant, då runt 90% av printmedia I Sverige torde vara kontrollerad av judiska familjer (och de hjälper till att föda bl.a. Jerzy Sarnecki).
    Om det nu är 1% av Sverige’s judar som har en anti-svensk resp. pro islamiserings agenda vad gör de andra 99%.
    Hör ingen kritik från deras sida, när det gäller den islamiseringsagenda som drivs av dessa medier.
    Märkligt inte sant, inte minst med tanke på att de klagar på den importerade anti semitismen.

    Gilla

   • Kenth Andersson

    Instämmer !!!

    Gilla

   • Lars P

    ”Ovidkommande om han är jude, anser jag ”

    Lite PK retorik där tycker jag.
    Tycker absolut att det har betydelse att han är jude,eliten inom MSM (som består av en ansenlig majoritet av just judar har precis samma resonemang som herr Jerzy)

    Jag är nog inte inte ensam om att tycka så

    Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Man ställer sig frågan i vilken verklighet Jerzy Sarnecki befinner sig i.

  Gilla

 • Erik Bergman

  Sarnecki sprider fake news.

  Gilla

 • ruben

  Jag tänkte samma sak, när jag hörde det. Varför vill han alltid intala folk att anmälningsbenägenheten är större, då den rimligen kan vara betydligt lägre. Risken att bli utsatt för personlig hämnd har förmodligen ökat. Tom. sjukhuspersonal måste bli skyddade genom att börja vara anonyma. Hot och trakasserier mot myndighetspersoner pga. deras jobb har ökat kraftigt.
  Valåret börjar illa för Sarväcki i Absurdistan.

  Gilla

  • Mia

   Om man istället håller sig till sexuella trakasserier som kvinnor utstått under så många år under tystnad så kan man verkligen påstå att anmälningsbenägenheten ökat.
   Förr i tiden talades inte ens om sådant och att gå till polisen var nästan otänkbart. Ju längre tillbaka i tiden man går ju mer ansågs det som något kvinnor fick stå ut med.

   Och en man fick våldta sin hustru en bit in på 60-talet.

   Gilla

   • Roland ram

    Värst är nog att utstå dina kommentarer mia.

    Gilla

   • Sven

    ”Och en man fick våldta sin hustru en bit in på 60-talet.”

    I Sverige? Knappast. Har du belägg för det?

    Gilla

   • Sven

    Må vara på medeltiden.
    Kvinnofrid var fram tills de senaste årtionden regel och inte undantag i Sverige.
    När det gäller min generation, mina föräldrar och mor-/farföräldrars generation har jag ibland svenskar aldrig sett något kvinnoförakt i min familj, min släkt eller bland bekanta.
    Du är ute och cyklar om du pratar om hur det var i Sverige.
    Om du personligen har blivit utsatt, har du anmält dessa övergrepp? Om inte varför? vem skrämde dig till tystnad?

    Gilla

   • Mia

    Gå ned till 1965:
    http://www.kvinnojouren.com/kvinnohistoria/

    Visst har jag blivit utsatt liksom de allra flesta kvinnor.
    Nej, jag hade ingen tanke på att anmäla, blev för den skull inte skrämd.

    Gilla

   • Lena

    Mia :
    Jag undrar i vilka kretsar du har rört dig ?
    Som jag känner till så var det endast kvinnor som var lycksökare som uttsatte sig för sexuellt våld i förhållanden.

    Gilla

   • Mia

    Kvinnor som var lycksökare.
    Och därför skulle de ha blivit våldtagna?

    Det var något nytt.

    Gilla

   • Lena

    Mia :
    Att vara en tex svensk kvinna och finna sig i att bli våldförd på i ett förhållande, det är för mig ett mysterium.
    Har för mig att vi är utbildade och har vår familj som stöd när det behövs.
    Det kan väl aldrig vara så illa att vissa gillar ”offerkoftan”, det kan ha med uppväxten att göra och ett oengagerat / värdelöst skräpsamhälle. ( se UK)
    Bedrövliga myndigheter och föräldrar som …….kan kallas svikare av värsta sort.

    Gilla

   • Mia

    Jag bara informerade om när lagen om förbud mot våldtäkt inom äktenskapet kom till och förstår inte riktigt din kommentar om detta.

    Gilla

   • Sleven

    Roligt att Mia undviker nämna det faktum Sverige var först i världen med detta förbud.

    Gilla

   • Sleven

    Mannen fick våldta sin fru helt utan påföljd menar du?
    Utan risk för att bli straffad?

    Gilla

   • Mia

    I så fall är det väl bra att du nämner att Sverige var först, så du får komma med en positiv nyhet.

    Innan det blev en lag såg man väl det som att det tillhörde deras privatliv och kanske att det var kvinnans äktenskapliga plikt. Det gör man fortfarande i en del länder.
    Men det dröjde tydligen till 1984 tills någon kvinna anmälde sin man.
    Och det förvånar mig inte alls, eftersom anmälningar var ovanliga.

    Gilla

   • Sleven

    Ja för du ville ju tydligen inte ge Sverige denna cred, väldigt uppenbart.

    ”Innan det blev en lag såg man väl det som att det tillhörde deras privatliv och kanske att det var kvinnans äktenskapliga plikt.”

    Lite ”väl” och ”kanske” i det stycket.
    Inga bevis alltså?

    Men vi vet varför du håller på att dribbla med detta, du tar till vad som helst för att försvara massinvandringen och därav förstörelsen av Sverige och för den delen hela Europa.
    Det är din grundläggande drivkraft och det vet du om.

    Gilla

 • Kenth Andersson

  Finns det brottslighet i Sverige ?
  Nej nu skojar någon.

  Gilla

 • ossie

  Hur faan kan denna kroniske mytoman få bre ut sig och ljuga fritt ?? Ja i vår propaganda TV är ju såna som han och Anders Lindberg ständigt inbjudna att föra ut sina lögner. Sen undrar man om Arnstad har emigrerat eller är intagen på allvar.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Dessa två och övriga vänstermytomaner får härja fritt därför att sanningen till varje pris måste döljas !!!!

   Gilla

 • Bosse

  SVT vet vilken dom ska intervjua för att få ”rätt ” bild inför valet.Sveriges tillsammans med Lövfen värsta lögnare.Jävla förrädare och aktivister.

  Gilla

 • Mike E

  Sarnecki är en fanatisk och blind socialist/kommunist och vad han säger bygger på ideologi inte fakta. Det är därför han har varit så populär hos SR/SVT.

  Gilla

 • KENT

  Börjar visa tydliga tecken på åldersdemens.
  Han har väl till skillnad från många andra pensionärer en hyfsad pension och skulle kunna göra något annat.
  Förmodligen drygar han ut pension med arvoden med att göra det han alltid har gjort att sprida psedovetenskap om att all brottslighet kommer ur socioekonomiska faktorer.

  Gilla

 • Sven

  Artikeln fran 2009 men fortfarande brinnande aktuell:

  http://www.eaec-se.org/articles/Johansen/judarna-avkristnar-sverige.htm

  ”Media har övertagits av personer som Helle Klein, Lena Scherman, Göran Rosenberg, Peter Wolodarski, Harry Schein, Lars Weiss, Jan Scherman etc. TV-program visas, som skulle få den mest förhärdade brottsling att skämmas, och darwinismens lära (den starkaste överlever) har ersatt kristendomsämnet i skolorna. Detta avfall från Gud beror på att judar som är kabbalister vill göra det ”goda ont och det onda gott” för att frambringa sin messias, Antikrist. Detta har den judiske professorn Gershon Scholem, som är expert på Kabbala skrivit om.”

  ”Judarna skriker antisemitism! så fort vi kritiserar dem för att de tagit över den politiska scenen i Sverige med hjälp av böcker, TV och tidningar. De finns inom rättsväsendet – Jerzy Zarnecki Gunnar Heckscher, Leif Silbersky (den sistnämnde är en advokat som hävdar att det finns en sorts rättvisa i rättssalen, och en utanför). Deras inflytande (Göran Persson till exempel är gift med System-Bolagets judiska chef Anitra Sten) har ökat enormt under de senaste 100 åren. Bonniers finns i tankesmedjor, har förtroendeuppdrag i staten och är bokförläggare. Stefan Einhorn skriver böcker utifrån Talmud och nämner även den kabbalistiske guden Ein-Sof.”

  ”Judar uttalar sig dagligen i TV, allt ifrån Marianne Arne till ”baby” Ruth. Det här har kommit över oss smygande och deras påverkan på det svenska samhället är mycket stor. Det är inte politiskt korrekt att säga att judarna kontrollerar riksdagen (Persson, Pagrotsky, Adelsson, Nygren), men det är ändå sant. Ett exempel är Göran Perssons gratisbok om förintelsen som riksdagen står bakom.”

  Gilla

  • introvert

   Jag har läst Michael Hoffmans bok ”Judaism`s strange gods”. Väl att
   begrunda. Talmud och Kabbala styr judar, gamla testamentet görs
   bara tolkningar via talmud och kabbalah. Och det har aldrig funnits
   någon ”Jude-kristen kultur”. Jag rekommenderar Henrymakow.com

   Gilla

  • Roland ram

   Varför trycker ni tumme ner?
   Är det för ni inte förstår vad han talar om och läser ordet jude.

   Gilla

  • ossie

   Harry Schein och Gunnar Hecksher är ju döda sen ganska länge så de är väl oskyldiga till dagens propaganda.

   Gilla

 • Joy

  Sommaren 2003 var startskottet enligt mig. Då var det så mycket våldtäkter att det var historiskt, om jag inte missminner mig. Sedan har det bara rullat på. Alla med huvudet någorlunda på skaft kan säkert räkna ut vad som hände. Jag anses ju vara rasist om jag skriver mer, så det gör jag inte.

  Gilla

 • Roland ram

  Våldtäkterna har inget med invandringen att göra.
  Historiens mest korkade uttalande.
  Den där stor näsade gubbjäveln bör grävas ner och glömmas bort omedelbart.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: