Är det pensionärer som skjuter och eldar bilar på grund av fattigdom?

BROTTSLIGHET OCH FATTIGDOM. Vi läser gång på gång om svenska fattigpensionärer, svenskar som inte har råd att laga tänderna och nyligen kom en rapport om att 10.121 svenskar över 50 år är hemlösa. 

-Eftersom Pettersson litar på etablissemanget som Jerzy Sarnecki, Morgan Johansson (S) och många fler som säger att brottslighet beror på socioekonomiska effekter, arbetslöshet och fattigdom antar jag att det är dessa, fattigpensionärer, de fattigaste av de fattiga som skjuter på gatorna, grillar bilar, rånar, misshandlar och stjäl.

Misstänkt gangster och bilgrillare…

Voice of Europe

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Är det pensionärer som skjuter och eldar bilar på grund av fattigdom?

 1. En god tanke, Pettersson!
  Har själv inte tänkt så – tidigare.
  Kanske dags att börja ”agera”?

  Kanske dags att osganisera ”Grannsamverkan mot brott”?

  Kanske kan vi hjälpa vissa överflödiga i vårt land att få en
  intensiv hemlängtan?

  Vi har själva ”avhyst” en ”marockansk gatupojke” (25 års åldern)
  från inhysning hos hyresgäst, med visst ”besvär”.

  Vi är just nu i fasen, ”återhämtning”.

 2. Skamligt är vad det är. Att behandla etniska svenskar på detta sätt, Må dessa som ordnat detta brinna i helvetet

  • Mm. Om du i stället säger så här
   -Jag tycker att det är beklagligt att de Svenska makthavarna inte arbetar mer för alla människors lika värde ska gälla även i praktiken.
   Det betyder samma sak, men är oklanderligt att säga i svåra tider. Då håller jag med dig helt och hållet. Bara min åsikt, bli inte arg.

 3. 10 gånger mer fattiga i Sverige än i Tyskland tydligen 🙂
  Personligen tror jag det beror på slappare lagar och en poliskår som inte får ingripa. För fina fängelser också.
  DN berättar att det är tio gånger vanligare att unga män skjuts till döds i Sverige än i Tyskland, som ligger bäst till sett till antalet skjutna unga män utslaget på befolkningen. Forskare menar att det visserligen finns kriminella ungdomsgäng i Tyskland också, men de beväpnar sig inte med skjutvapen lika ofta. Inte heller i den organiserade brottsligheten som också i Tyskland påminner om den i Sverige, är det lika vanligt att skjutvapen används. Malmö har lika många skjutna som Berlin, med en tiondel av dess befolkning.

  http://www.blaljus.nu/nyhetsartikel/varfor-fortsatter-dodsskjutningarna?fbclid=IwAR1kRgLzq0jy5j2aEyP-cmAD-GmWmuK0qYMRLsTIBcN7ffcl5Qd_Vd6u0-A

  • Kan man kalla det för vad det är, ett misslyckande. Eller måste man säga att det fortfarande är en utmaning?

 4. Det togs upp på Ring P1 i måndags 19e november. En med rätta upprörd dam sade något om socioekonomiska faktorer och att i så fall skulle fattigpensionärer både kasta stenar och bränna bilar. Rekommenderas

 5. Det måste väl finnas någon bättre att uttala sig än Jerzy Sarnecki!? Han är ju rent Sverigefientlig.

 6. Möjligen är detta orsaken till att de ”nyanlända” nu hjälper till,att utrota dessa ”hemlösa uteliggare” ? För några dagar sedan dog en seglivad sådan i Berlin.Samtidigt som hans kompis befinner sig på ett Reha-hem efter de brandskador,de båda fick i September.En Tjechechene tyckte de båda störde,när de låg och sov vid en S-Bahnstation. Hällde helt sonika bensin över de båda och tuttade på ! Detta var långtifrån första fallet som utförts av nykomlingar,på liknande sätt i stan.

Kommentera