Muslimer vill bygga moské på Lidingö

ISLAM. Den muslimska församlingen Ahmadiyya har ansökt om att få etablera en moské på Lidingö. – Vi är öppna och vill bidra till samhället, säger Zaheer Ahmed, ordförande, enligt Mitti.se.

Ahmadiyya är ett internationellt muslimskt samfund. I Sverige finns församlingar i Göteborg och Malmö. – Moskén i Göteborg är Sveriges första. I Göteborg byggde vi 2016. Zaheer Ahmed vet att moskébyggen i Sverige upplevs som skrämmande eller kontroversiella.

Om Ahmadiyya på bloggen…

-Pettersson säger att det bästa är att det inte byggs några moskéer, någonstans. När Zaheer Ahmed säger att de är öppna och vill bidra till samhället så ser jag mig omkring i världen och tittar på vad islam och muslimer åstadkommit under 1400 år. Det imponerar inte.

Jag brukar skriva att det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

All islam är radikal och att vi har facit på det. Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

Mogadishu 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

Självklart bär de muslimska damerna tält frivilligt och detta uppmuntras i Sverige…

15 thoughts on “Muslimer vill bygga moské på Lidingö

  1. Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
    Gruvmor skriver:

    ”vill bidra till samhället”

    Deras samhälle. Inte vårt. De vill helst att våra rättigheter begränsas starkt, eller helt försvinner. Så att de kan bygga _sitt_ samhälle här helt fritt.

  2. ja det verkar rimligt man försökte ju bygga ett flyktinflägnig på Lidingö gissa vem som gick runt med plakat..
    ja det har faktiskt saknats den delen där Lidingö eller Djursholm får sin del av mångkulturen..det finns ju många politruker boende här men man skriker som fan när man själv blir drabbade av mångkulturen.

  3. Ahmadiyya är den ”snällaste” grenen av islam, men så djupt hatad av de ”riktiga” muslimerna att det lär bli ännu mer osämja och elände om de får bygga sin moské.
    Bäst vore förstås om Ali, Ahmed och Muhammad åkte hem och avgjorde sina interna strider på MENA-mark.

  4. Hehe nog för att jag är emot moskéer men skulle inte överklassmoderaterna på den ön behöva lite mångfald.?

    Bor inte rikspsykopaten Reinfeldt där.?

    PS: Såg nu att det är grannön Storholmen han bor på, hoppas han blir väckt av bönebröl varje jäkla dag.

  5. Alldeles utmärkt!
    Islamisera hela jävla Lidingö så får den besudlade penningaristokratin smaka på sharialagarna, som redan påtvingats oss andra.

  6. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Att bygga moskéer i Sverige är inte att bidra till samhället utan snarare att bryta ner det.

  7. Borde vara obligatorisk könsstympning för alla kvinnliga svenskor som vurmar för burka o annan skit, så får dom njuta lika mkt som sina systrar gör.

KommenteraAvbryt svar