Invandrare halalslaktar kollega

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Danish Crown är Europas största och världens näst största producent av svinkött. Företaget är dessutom Europas största förädlare av kött. Totalt sett är företaget världens största köttexportör.

I torsdags den 20 juni mördade en 42-årig kurd en 35-årig kollega på Danish Crowns nötkreatursslakteri i Holsted, södra Jylland, Danmark, rapporterar TVSyd med flera.

Kurden hamnar i bråk med den 35-åriga kollegan på slakteriet. Kurden tar tag i en kniv och skär resolut strupen av sitt offer, en typisk halalslakt.

Blod forsar ur det 35-åriga knivoffret på slakteriet i Holsted, där det bara förädlas nötkött. Här finns inget fläsk, så muslimer kan tryggt arbeta på det danska företaget – helt i enlighet med sharialagstiftningen.

Livet på offret går inte att rädda. Gärningsmannen får blod på kroppen och benen och flyr till Kolding, 3-4 mil bort där han grips fortfarande klädd i sina blodiga arbetskläder.

Gärningsmannen talar inte danska. Han tilldelas en skattebetalarefinansierad kurdisk tolk i domstol. Den kurdiska slakteriarbetaren förnekar att han varit inblandad i dödandet men erkänner grovt våld och menar att han och hans familj ska ha känt sig hotade av den avlidne slakterikollegan.

-Pettersson kan inte detaljerna men tycker det verkar ännu ett exempel av tusentals på Mellanösterns våldskultur.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Invandrare halalslaktar kollega

  1. Kurden gjorde vad som krävs i koranen, för att säkra sin plats i paradiset.
    Samma sak gäller alla muslimer.
    Våra politiker och journalister är fullt medvetna om vad som står i skriften.

    21
  2. Dagens lektion är att aldrig argumentera eller ens interagera med vissa sorts människor. I detta fall var de inblandade gissningsvis av samma eller liknande ursprung (spekulation baserad på slakteriets affärside att inte hantera fläskkött) och att dom slaktar varandra är illa men än värre är när vanligt folk drabbas (typ parkeringsgrälmordet i Landskrona, IKEA Västerås, skottet i Skärholmen tiotusentals våldtäkter osv.)
    Integration är livsfarligt. Återvandra och segregera mera.

    22
  3. Vi måste gynna de matproducenter som inte står under de nya sociala normerna som skapades efter andra världskriget. Till och med DN skriver att SD medvetet bryter mot de nya sociala normerna och SD:s följare börjar öppet säga sådant som bryter mot de nya sociala normerna. DN skriver också att det är oroväckande att människor nätverkar där de uttrycker sådant som bryter mot de nya sociala normerna.
    Signaler som ringer i din kropp när du öppet säger sådant som bryter mot de nya sociala normerna är bland annat oros-klumpen i magen, darret på rösten, extra svettningar, sänkning av röststyrka. Ja, media är så starkt att de kan med ”information” och ”rapportering” dopa oss att anta sociala normer som gör att vi har ett personligt motstånd att uttala sådant som bryter mot de nya sociala normerna, en av media skapad självcensur hos sina konsumenter!
    Att säga sådant som bryter mot de nya sociala normerna är ett steg i att bryta ned maktens sverigehat. Vi som älskar Sverige måste nätverka starkare och effektivare, gynna varandra, köpa varandras varor och tjänster (hur många av er har köpt utländsk svart arbetskraft? – idiot!), rekommendera varandra, anställa säkra individer som tycker rätt!
    SD är det enda alternativet då de inte har portvakter som står över dem och tystar ned dem när de säger saker som bryter mot de nya sociala normerna. Jag har tjatat om det här och nu ska du lyssna, sedan 60-talet har vi haft portvakter eller skuggor i maktens korridorer som filtrerar bort de som inte följer de nya sociala normerna. Portvakterna är överlevare eller ättlingar till överlevare, hbtq, feminister och numera invandrare. Tänk dig när en neger stoppar din karriär bara för att du inte tycker PK, så vill makten att det ska vara!
    OK jag förklarar för er som inte fattat – de nya sociala normerna är framresonerade av de kreativa hjärnorna för att förstöra grogrunden till ett nytt nassetyskland. De som drabbades mest i andravärldskrigets fasor fick på 60-talet automatiskt frikort att anställas och agera portvakter i maktens korridorer. Det har varit mycket framgångsrikt och de plockade sedermera upp hbtq, sedan feminister och nu invandrare. Det är en fördomsfull process, de tror att vi svenskar som gillar Sverige skulle vilja skapa en ny nasseregim.
    SD är enda alternativet då de stångats blodiga mot de nya sociala normerna, se hur deras grupp växer i EU – det är en mycket positiv utveckling. Ett känt exempel på skugga som vakar över makthavare är Heidi Fried som fick Ulf Kristersson att lova aldrig ta sd i hand, media visste att det var på gång så de var med och filmade. Tänk er nu att alla statsråd står under liknande skuggor…
    Skuggorna blir som samveten du måste ansvara inför om du säger något som går emot de nya sociala normerna. Det fungerar eftersom skuggorna påminner dem om att ”så sa man i tysklands 1930-tal” och därmed så är det samma som nazism, ingen som vill göra karriär går emot det uttalandet. Skuggorna är även med och resonerar fram de nya sociala normerna.

    12
    1
  4. Ja, hade kurden varit i Kurdistan hade i vart fall ingen dansk slaktats. Å andra sidan var det danskar som bjöd in honom, precis som svenskar gör, så det yttersta ansvaret hamnar inte i Kurdistan utan i Norden. Bjuder man in våld får man våld.

    50
  5. Det finns gott om andra länder där dom kan praktisera sitt alternativa rättssystem. Dom hör inte hemma i demokratiska länder.

    51
  6. Den typen av halalslaktare dräller det av i Sverige dessvärre.
    Och vissa dårar vill importera flera av dom dessutom.
    Se och lär här nu miljöpartister och vänstern hur det går med galningar på våra gator.

    65
  7. Eftersom vi inte har speciella parker för dessa troglodyter
    – så ska de helt djävla enkelt
    INTE SLÄPPAS IN i våra nordligare länder.

    65

KommenteraAvbryt svar