Nummer 10 fälld, skjuten i södra Stockholm

BROTTSLIGHET. En skjuten person har hittats av ordningsvakter vid Älvsjö pendeltågsstation i södra Stockholm, skriver polisen på sin hemsida.

Polisen larmades vid 17.10 om smällar som uppfattades som skott vid Älvsjö station. Enligt polisen hittade ordningsvakter en skottskadad person på platsen. Polisen har ännu inga uppgifter om hur allvarligt skadad personen är.

Gärningspersonen eller gärningspersonerna ska ha lämnat platsen. Pendeltågen stannar inte inte vid Älvsjö efter beslut av polisen, uppger P4:s Kollektivkollen.

Uppdaterat: Mannen avled på plats och han blev den tionde som sköts till döds i år.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Nummer 10 fälld, skjuten i södra Stockholm

  1. — men jag tror inte att det var ordningsvakterna som skjutit mannen ?

    Ha, ha,ha – där hittade jag ett fel i den annars,
    alltid helt perfekta texten av vår Pettersson!
    – även den bästa ……
    Varma hälsningar
    //age

  2. Fd socialborgarrådet i Stockholm Åsa Lindhagen (MP) tyckte så här redan den 30 juli 2017 enligt SVT.

    https://toklandet.files.wordpress.com/2017/07/c3a5sa-lindhagen-miljc3b6partiet-om-gatubarnen.jpg

    Trots mycket gott om tid så löste ex-borgarrådet Åsa Lindhagen (MP) tyvärr aldrig problemen med de brottsliga ”barnen” på Stockholms gator.

    2019-01-21 utnämndes hon i stället av Stefan Löfven (S) till jämställdhetsminister med ansvar för arbetet mot segregation och diskriminering. Nya regeringen på fotot nedan.

    https://www.regeringen.se/globalassets/regeringen/bilder/socialdepartementet/jamstalldhet/lejonterassen.jpg

    Bildkälla: Regeringskansliet

    Jämställdhetsminister Åsa Lindhagen (MP) står längst ut till vänster i bild. På vänsterflanken står också justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S). Inrikesminister Mikael Damberg (S) – med ansvar för polisen – har gömt sig bakom arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S).
    Statsminister Stefan ”Det blir en förtjänst för samhället lite längre fram” Löfven (S) står längst fram i mitten.

  3. Signalementet på mördaren lyder: ”Han hade gympabrallor på sig,och en rånarluva över sitt (orientaliska) ansikte” Alltid något att gå på !!!

  4. Inte dåligt , dom håller tempot i antalet skjutningar , förra året var ju resultatet 45 st ,och hitintills i år 9 st vilket är i paritet med fjolårets resultat .Det är till och med lite över årstakten men visst lär det slås ett nytt rekord i år , och vi vill väl inte förlora förstaplatsen i den grenen nu när vi har sådan god tillgång på såväl skyttar som måltavlor .

KommenteraAvbryt svar