Förr var det Hitler, nu är det islam för sossarna

VALET 2018. Idag är det Socialdemokraternas dag i Almedalen. Några saker nedan som Stefan Löfven och de andra garanterat inte kommer att tala om. S kommer att skryta om hur bra Sverige går och hur dåligt SD är men -Pettersson undrar om inte SD är det normala, i varje fall i jämförelse med andra länder i Norden och Europa.

Nåväl, Anders Lindberg, Stefan Löfven och många andra socialdemokrater bör tänka på sin egen bakgrund och agerande i nutid och vara lite ödmjuka.

Läs gärna om Ra(S)ister & Nazi(S)ter, och glöm inte att det var en socialdemokratisk regering som släppte nazisttågen genom Sverige av feghet för att hamna i krig.

Det var socialdemokrater som tipsade Hitler om Judepassen

Det var socialdemokrater som drev Svenska koncentrationsläger för mindervärdiga, arbetsovilliga, kriminella, defekta människor…

Minns att Åtta socialdemokratiska regeringar godkände 63.000 steriliseringar på Rasbiologiska Institutet och ansåg homosexualitet var en sjukdom fram till 1979.

Det får räcka, men det finns mycket mer om socialdemokraternas bruna historia.

Nu för tiden satsar socialdemokraterna på andra samarbetspartner. 

I mer än 20 år Socialdemokraterna samverkat med islamister, och islamismen har smält samman med Socialdemokratiska partiet.

18 thoughts on “Förr var det Hitler, nu är det islam för sossarna

  1. Ordning, disciplin och broderskap. Inte Berlin 1935 utan Sverige hösten 2018. Ingen extremism, inte rasism, inte fascism, inte nazism eller liknande ismer utan ett land byggt på sunda ideal, på broderskap och på disciplin.

    Är det något fel i det? Nej, verkligen inte. Nationalism är sund för både individen och nationen.

    Värdekonservativa yttringar är en klart bra samhällstendens.

    S pratar alltid om SD’s mörka förflutna, men S då? Det var ju ett parti helt genomsyrat av nationalsocialismen, med inslag av kadaverdiciplin och gav bla som resultat det helt vansinniga i att både Mussolini och Adolf Hitler nominerades för Nobels fredspris.

    Där S hade sina fingrar överallt i gröten. NSDAP var ju bara det ett parti kommet direkt ur socialdemokratin i Tyskland.

    Många tycks ha glömt just det faktumet. Så S och Löfven kan ju hålla på med sin groteska pajkastning, men bäst vore nog om de tvättade sin egen smutsiga byk först!

  2. Det är fel att dagens sossar ska behöva skuldsättas för vad som sas och gjordes under en tid när de flesta inte ens var födda eller var små barn.
    Hur länge ska det användas mot dem egentligen.

    Steriliseringarna t.ex började avta redan på 50-talet, och hade upphört långt innan den lagen togs bort.

    Nu är allt helt annorlunda och varje generation får ta ansvar för sina misstag.

      • Och vad är det din ledare brukar göra med Jimmie Åkesson,
        trots att han förklarat 100 tals gånger att han inte var med i partiet när där fans en handfull stollar som ropade slagord.

        Med andra ord, Sossarna ska inte lida för vad som hände förr,? Men Sverigedemokrater ska lida för vad någon hävde ur sig för långa tider sen?Du borde sitta i en Tingsrätt och
        dela ut politiska domar, för så brukar det fungera där, tre eller flera sossar och någon miljöparasit ska skipa rättvisa.

    • Nu är du väl ändå ute och reser riktigt ordentligt när du försökt tycka till.
      Detta är ju vad alla 7 övriga riksdagspartier tjatat om i flera år när det gäller SD och deras s.k. historia.
      Det finns ju inte en debatt eller liknande sammanhang utan att SD angrips om just detta, trots att det egentligen inte ens finns riktig grund för det påståendet.
      Varför menar du att det är fel när det drabbar sossar, men ok när det drabbar SD?

    • Lika länge som ni använder kolonialismen, slaveriet och förintelsen som vapen mot dem som inte vill lyda era påbud och tvångsintegreras i sitt eget land och det med folk som inte hör hit överhuvudtaget och att man i synnerhet inte vill ha sina barn i er integration eller den smältdegel som ni så lovordar.

      Den som är emot era påbud blir utpekad som den som vill mörda sex miljoner judar.
      Förresten, om än SD bildats idag och då aldrig haft sin början bland nationalsocialister så använde ni garanterat förintelseargumentet emot dem.

  3. Ursäkta så mycket om jag nu eventuellt gör en fuling.
    Lyssnade på P1 morgon nu ca kl 08 to den 5e juli 2018. Reportern var faktiskt ganska bra i intervjun med Stefan L. På slutet antagligen en lyssnarfråga om den nerlagda sjukvården BB Stefan sa att ungefär nu ska det satsas under S styre. Men BB i Sollefteå? lades väl ned under S regeringsperiod.?
    Svara gärna ni som vet.

  4. Ja, det som är gemensamt är judehatet. Detta är alltid närvarande i socialismen, antingen det är den nationalistiska eller den internationalistiska varianten.

Kommentera