Socialdemokraternas samröre med islamister


Det började med affären Omar Mustafa 2013 och har uppenbart fortsatt i det tysta.

Omar Mustafa valdes som bekant in i Socialdemokraternas partistyrelse 2013. När det framgick att han som ordförande i Islamska förbundet, bjudit in antisemiter och homofober till ett antal konferenser, drog partiet öronen åt sig och han valde sedermera att själva avgå från sin post.

Flertalet Socialdemokrater protesterade mot detta och man höll t.o.m. en manifestation till stöd för Mustafa.

Kritiken växer mot Omar Mustafa

Turerna kring Omar Mustafa

Protester mot S-petning av Omar Mustafa

Socialdemokraternas koppling till islamister var dock inte över. I början av 2014 gick religionsforskaren Sameh Egyptson ut och anklagade den Socialdemokratiska organisationen Tro och solidaritet för ett intimt samarbete med det islamistiska Muslimska brödraskapet. Tro och solidaritet gick t.o.m. så långt att man sade sig kämpa för att få in medlemmar ur Sveriges muslimska råd (SMR) på valbara listor till riksdag, landsting och kommuner.

Tro och solidaritet anklagas för samarbete med islamister

Tro och solidaritet måste lägga alla kort på bordet

Beviset: S lovar att samarbeta med SMR

Socialdemokraten Carina Hägg var en av dem som varnade för partiets nära kontakter med islamister. Efter hennes kritik ströks hon från valbar plats på Socialdemokraternas riksdagslista. Hennes kritik av partiets kopplingar till islamister har dock inte stannat där. I juli ställer hon frågan hur socialdemokratin tänker förhålla sig till politisk islam? ”En liten grupp av extremister har letat sig in i partiet…//…och islamismen har smält samman med Socialdemokratiska partiet”, menar Hägg.

Carina Hägg stryks från riksdagslistan

400 svenska jihadister

Tro nu inte att det slutar här. I veckan som gick framkom det att Omar Omeirat, kandidat till kommunfullmäktige i Filipstad, skrev grova antisemitiska uttalanden på Facebook. ”Judesvinen” var ett ord som Omeirat använde. Han hoppades ändå få kandidera till posten, men efter medias uppmärksamhet valde han att avstå. Nu har det framkommit andra uppgifter om Omeirat. En granskning visar att socialdemokraten Omar Omeirat vill implementera Allahs lag på jorden, dvs. sharia-lagar. Var månne det hans syfte när han kandiderade till en politisk post?

Palestinier blir slaktade av judesvinen

Politiker avgår efter inlägg om judesvinen

Socialdemokrat vill implementera Allahs lag på jorden

Här kan ni se beviset (klicka för större bild)

omar-omeirat-s-fd

Så vad vill Socialdemokraterna och hur står de i förhållande till islamisterna? Den frågan borde de få svara på i valdebatterna, men under tiden kan du fråga och upplysa socialdemokrater i din närhet och varför inte din lokala socialdemokratiska grupp? Eventuella svar tar vi gärna emot.

 


16 responses to “Socialdemokraternas samröre med islamister

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: