Stäng

Hur mycket socialdemokratisk välfärd tål Sverige?

VÄLFÄRD. Den tio mil långa vägen till sjukhuset blev för lång när Sandra Sjölander från Sollefteå skulle föda. På en grusväg halvvägs till Örnsköldsvik tvingades hon stanna. – De kändes fruktansvärt och jag var livrädd. Jag såg lastbilar och bilar köra förbi och jag var naken, berättar Sandra, för Expressen.

BB i Sollefteå lades ned av den politiska majoriteten S, MP och V för att spara 15-16 miljoner om året. 

Steget efter

25 reaktioner på “Hur mycket socialdemokratisk välfärd tål Sverige?

 1. Välkomna, födselns drottningar från Afrika och Mellanöstern med era avkommor ! Det är ni som behövs i Europa, ni är just rätta verktygen, den slutgiltiga demografifaktorn i händerna på EU:s genocidpromotorer !

 2. Detta är det absoluta beviset på att importen av främlingar som skulle ta hand om de arbeten som pensionerade svenskar lämnade inte har fungerat.
  7-klövern måste erkänna att de haft fel!
  De kommer aldrig att ändra sig, rösta SD i höst.

  1. Så var det med den vården i världsklass som vi betalt skyhöga skatter för, världens bästa sjukvård kallar visst Socialdemokraterna den för..

 3. Ja det har gått åt skogen med vår omtalade ”goda vård”..
  Hade en bekant som av en Iransk läkare på Vårdcentralen,fick utskrivit en billigare tablett mot sin sjukdom. Nåja, i detta fall inget placebo.Detta undermedel gjorde att kroppen reagerade på så vis,att han fick sitta på muggen hela natten !
  På min fråga varför han förlitar sig på en arabisk medicinman ?
  Svaret blev att det fanns ingen annan som hade ledig tid !
  Dithän har vi nu kommit att t.o.m. vården nu söker avliva oss vuxna,genom att tillsätta orientens schamaner,och afrikanska VOO-DOO-läkare ….

   1. Mia:
    Inom läkemedelsbranschen,liksom bland andra större koncerner förekommer även bluff o. bedrägerier. Varför tror du att ”likaverkande” medel kan skilja stort i pris ?
    Jo när patentet gått ut,kan även du och jag tillverka olika typer av tidigare kända märken.
    Den stora skiljandet ligger i att den lilla mängd,som just ger en verkningsgraden,har inte piratföretagen kunnat lista ut !

   2. Tror du verkligen att apoteken skulle sälja ej godkända läkemedel?
    De innehåller naturligtvis samma substanser som orginalläkemedlet.

    Inte kunnat lista ut?

    Det står ju på burken vilka ingredienser som ingår, annars går det bra att gå in på Fass och läsa innantill, så det är inga hemligheter.

   3. Fakta mia det skiljer sig mellan liknande tabletter, dvs. tillsatserna även om huvudingrediensen är densamma, fråga på apoteket.

   4. Det är klart att det finns hjälpämnen, men dessa har ju ingen betydelse.
    Och nu skrev ju Stenbock ”Den stora skillnaden ligger i att den lilla mängd,som just ger verkningsgraden, har inte piratföretagen kunnat lista ut !”

    En mycket besynnerlig inställning till hur medicintillverkning går till och godkänns.

 4. I Dalarna (s styrt) har man sedan år tillbaka stängt länets BB avdelningar utom en och det är den i Falun. Kvinnor i nordvästra dalarna får åka 35 mil för att komma till Falun, sedan gnäller kvinnor i Västernorrland för dom har 10 – 15 mil att åka. I Dalarna har man inte gjort TV program om problemen, men, man står ut med sitt vansinniga val, att rösta S, det borde också människorna i Ådalen också göra. Alternativet är att rösta bort vänstern i höst

 5. Apropå välfärdspolitik som Sveriges ”välfärds-regering” ser på det……

  Regeringen presenterade igår sitt förslag om att höja den så kallade las-åldern för att fler ska kunna jobba upp i en högre ålder.

  Tidigare skulle den extremt höga invandringen lösa det problemet, samt ta hand om alla de äldre som redan hade jobbat hårt under ett helt arbetsliv.

  Nu får dessa äldre fortsätta några år till utan att behöva bli kränkta, enligt arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) . Vilket i sin tur ska fixa kompetensförsörjningen och ordna välfärden.

  Läs hennes kommentarer…..

  ”Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) menar att det idag råder en brist på äldre arbetskraft på grund av diskriminering.

  – Detta är en del av pensionsöverenskommelsen. Men för mig är det också en förstärkning av individens rättigheter och en del av kompetensförsörjningen som vi så väl behöver, säger arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S).

  Från och med år 2020 kommer den så kallade las-åldern flyttas från 67 år till 68 år. År 2023 kommer den flyttas ytterligare ett steg till 69 år.

  Johansson uppger att hon gärna vill att folk ska fortsätta jobba efter att de fyllt 69 år, då med försämrat anställningsskydd.”

  https://nyheteridag.se/regeringen-fler-manniskor-ska-jobba-langre/

  1. Du skall inte tro du är något !
   Du skall jobba tills du dör !

   Socialdemokratisk politik – Sverige 2018

  2. Välfärden i Sverige har makthavarna tagit bort.Vi är bara nytiga idioter som betalar skatt till deras löner…Varför är dom flesta politiker små feta,man kan ju undra.

 6. Kanske var detta ett av kraven från muslimerna i kontraktet som socialdemokraterna skrev på med Muslimska Brödraskapet 1999?

  Kanske skulle muslimerna ha företräde för att ”fylla upp Sverige” med muslimer?

  Kanske ingår detta i att begränsa svenskar i Sveriges befolkning?

  Vem röstar för nedläggning av vårt fosterland?
  Vem röstar på socialdemokraterna?
  Vem vill ge bort vårt fosterland?

  1. Varje morgon se jag dessa huckle kärringar med barnvagn , många av dem med barnvagnar för två barn, plus en ny Sandneger på jäsning (Gravid). Jag kräks när jag se dessa mörka förlossnings maskiner lämnar sina ungar på dagis och sen gå hem igen eller till SFI för att ”Lära” sig Svenska.
   När kommer detta vansinne att sättas stop för. Permanent uppehålls tillstånd kiss my ass, ut med dom när det är lugn i deras hemländer, speciell de som kan åker på semester så fört man ha fått uppehållstillstånds kortet i handen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: