Muslimska brödraskapet sitter i Sveriges riksdag!

ISLAM. Abdirisak Waberi är riksdagsledamot i Sveriges Riksdag och suppleant i försvarsutskottet. All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare.

2014-07-21_2000

Så långt är det inget konstigt, men Waberi är även vice ordförande i The Federation of Islamic Organisations in Europe (FIOE) och ansvarig för medborgarskap och PR.

FIOE är en paraplyorganisation för muslimska organisationer i Europa, och dess president är Chakib Ben Makhlouf. Enligt Muslimska brödraskapet är FIOE deras representant i Europa, och Abdirizak Waberi företräder dem. LÄNK och Wikipedia. Muslimska brödraskapets motto är: Allah är vårt mål; Profeten är vår ledare; Koranen är vår lag; jihad är vår väg; och döden för Allahs ära är vår högsta strävan.

Det terrorstämplade Hamas är det Muslimska brödraskapets gren i Gaza.

Nu börjar det bli svårbegripligt. Waberi sitter alltså i riksdagen och i försvarsutskottet. Två institutioner som har till uppgift att försvara vårt land och demokratin.

Samtidigt är han representant för det muslimska brödraskapet som vill avskaffa demokratin och införa sharia i hela världen. Waberi har dessutom sagt och gjort så mycket att han borde åtalas, inte vara riksdagsledamot i ett demokratiskt land. Bland annat påstod han i SVT 2, att mannen har rätt att fysiskt bestraffa hustrun om hon är olydig. Detta utan någon större uppståndelse. Läs HÄR.

Waberi

-Pettersson säger att detta sker i regeringspartiet Moderaterna samtidigt som statsministern kallar Sverigedemokraterna för extrema…

106 thoughts on “Muslimska brödraskapet sitter i Sveriges riksdag!

 1. I Abzurdistan regerar nu Alliansen tillsammans med kommunisterna…
  Annat i Italien där nu vettiga människor valts.Sedan nya styret trädde till har bl.a. färjetrafiken över Medelhavet stoppats. De två fartyg som var registrerade i Panama och Gibraltar har fått sina tillstånd indragna.
  Det sista vid namn Aquarius 2,som nu ligger i Malta,kommer att tillåtas segla till Marseilles med sin frakt av 58 niggrar.
  En stor förlust för Saros och alla tyska idioter,bestående av röda och godhjärtade.
  C:a 1,700 passagerare han de transportera innan det hela stoppades av Italiens beslut,att neka dem angöra deras hamnar.

 2. Ja inte enbart Islamister och kommunister sitter nu invalda,av några få procent i Riksdagen.Det som tycks ge eko är den anarki,som nu nått helt upp i landets ”beslutande” samling.
  Nu väljes tydligen en kommunist som 2.:e vice talman och fiaskot är fullständigt. En spottloska på det som nämnes ”demokrati”…
  Detta tycks nu ske och ni skall då ha i åtanke att det finns ett otal ledamöter som inte ens kan besluta hur de skall ställa sig i denna rättsligt, helt klara fråga.Dessa är alla s.k. ”blankröstare”….
  Än en gång ett gott råd från en gammal man till er yngre,se över möjligheten att emigrerar,innan det är föööör sent !

  • Vill informera er alla om,att vid första omröstningen till denna post fanns hela 80 ledamöter som inte har någon som helst mening….
   Nu skall ”dårhuset” göra en andra och tredje röstning för denna sedan alla tider,(fastställda regel) att 3:e största grupp skall tilldelas denna post.
   Inte märkligt att det ser ut som det gör i Abzurdistan !

   • Rättelse:
    Hela 121 välbetalda ledamöter,hade ingen uppfattning om något vid första omröstningen,och valde ”blankt” !

  • Så 121 ledamöter har inte en aning om vad röstandet går ut på. Förvånar mig inte ett dugg. Opassande okunniga bockar hela bandet.

 3. https://www.google.se/search?q=reinfeldt+som+waberi+bilder&client=ms-android-samsung&hl=sv-SE&biw=320&bih=508&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi-3u_UpejMAhViLZoKHXN9Dq8Q_AUIBSgB#imgrc=6toHPjdfiPJTSM%3AWabereinfeldt utan Michaeljackssonerande:

  Eller;

  hemma med vård av sjukt sinnelag:

  Farfarsfarfadern jammar med.

  Försvaret och polisen är idag till för muslimernas skydd, ingenting annat. För i så fall skulle makthavarna vara mer noga med vilka de släppte in, och hur många. Men det är de inte. Femtekolonnare får härja hej vilt här, på vår landsfödda innevånares bekostnad. Så det är inte det minsta konstigt att vi har en extremuslim i försvarsutskottet. Det kan vi skaka hand på. 🙂

 4. Enligt Wikipedia var Waberi år 2010-2014 ledamot i riksdagen för Göteborgs kommuns valkrets på plats 333. Som nytillträdd riksdagsledamot blev Waberi suppleant i försvarsutskottet där man bereder bland annat militära frågor, samhällets krisberedskap och landets säkerhet.[6] Inom moderaternas försvarskommitté hade han ansvaret för, bland annat, Försvarshögskolan och militärhögskolorna.[4]

  Inför valet 2014 fick han inte förnyat förtroende att stå på valbar plats på riksdagslistan.

  Waberi har tidigare varit ordförande för Islamiska förbundet i Sverige som tillhör The Federation of Islamic Organisations in Europe.[7] där han också är vice ordförande och ansvarig för medborgarskap och PR. FIOE är en paraplyorganisation för muslimska organisationer i Europa, och dess president är Chakib Ben Makhlouf.[8] Muslimska brödraskapet anser att FIOE är deras representant i Europa och att Abdirizak Waberi företräder dem.[9]

  Waberi är således inte riksdagsledamot längre. Tack och lov för det!

 5. Jag tror att han inte sitter kvar i Försvarsutskottet men har inte kollat.. Var mycket kritik mot honom då han sagt att han ser upp till Al Quidas andlige ledare och haft kontroversiella uttalanden..en moderat kommunpolitiker kritiserade Reinfeldt..

  Läs nedan i min blogg angående detta och lyssna på
  videos..

  https://ladycobra.wordpress.com/…/m-politiker-waberi…/

 6. Vi tycker inte att han har i de posionen att göra hur kom han överhuvudtaget in i riksdagen med den åsikten han har, han har inte i en demokrati att göra

 7. Mannen utgör en allvarlig säkerhetsrisk för Sverige! Det är inte en fråga för konstitutionsutskottet, utan ärendet måste ska självklart hanteras av SÄPO!

  Normalt frihetsberövas individer som på något sätt kan misstänkas för att utgöra en säkerhetsrisk för nationalstatens och civilsamhällets säkerhet!!

  Någon har tydligen missat att göra en grundlig bakgrundskontroll!

 8. Denna sk representant för Svenska folket borde kallas in för utfrågning i riksdagen!
  Vem/ vilka företräder han?
  I värsta fall kan det bli krigsrättegång, då karln sitter i väldigt känsliga utskott!

Kommentera