Två somalier mördade i Stockholm

INVANDRARVÅLD. Två personer har skjutits till ihjäl på ett Mynta kafé i Rinkeby, Stockholm. Polisen larmades om skottlossning vid Rinkebystråket klockan 21.45. De arbetar nu för att identifiera offren, underrätta anhöriga och söka efter en eller flera gärningsmän.

Poliserna som är vid brottsplatsen har talat om att det har samlats mycket folk kring brottsplatsen, som är inomhus, samt att det har kastats föremål mot de poliser som arbetar vid brottsplatsen, skriver polisen på sin webbsida.

De två mördade är bröder i 20-års åldern och tillhör den kategorin som statsministern säger kommer att bli lönsamma på lite sikt. En tredje person ligger lindrig skottskadad på sjukhus. De mördade somalierna heter Faisal och hans bror kallas Smokie.

Faysal Aden Warsame är det ena brottsoffret – Tidigare dömd för personrån och olaga vapeninnehav. De döda bröderna är födda 1990 och 1991 och eftersom de är somalier är risken stor att de har fler bröder som ska hämnas.

Warsame är för övrigt samma efternamn som en av mördarna från morden vid Vårväderstorget i Göteborg bär. 

Synd att inte somalierna flyttat till Somalia för länge sedan. Då hade föräldrarna kanske haft sina söner kvar i livet. Sverige är för farligt.

En video från platsen i tagen i går kväll. Det ser rätt mörkt ut. I Rinkeby är runt 90 procent av invånarna invandrare och våra politiker tror att det hjälper med några miljoner hit eller en extra ungdomsgård dit.

Nåväl, ni vet den stora tidningen Expressen som hatar alternativmedia och påstår att de är oseriösa. Var tror ni de får sina nyheter ifrån?  Hannes är Reporter/webbredaktör/nyhetschef på Expressen.

expressen_alternativa

34 thoughts on “Två somalier mördade i Stockholm

  1. Så länge inga oskyldiga drabbas (Svenskar) bryr jag mig föga. låt idioterna skjuta ihjäl varandra.
    Nu sparas ett par miljoner per år i bidrag.

  2. Då var det dags igen, nu börjar våra kulturberikare att höja tempot. Jag undrar OM PK-fascisterna någon gång när de är ensamma på natten, på toa eller i skogen tänker följande förbjudna tanke” om vi inte hade haft denna stora invandring de senste 25 åren så hade vi inte heller haft dessa skjutningar, knivskärningar, stenkastningar eller bilbränder heller”. Sannolikt är det dock så att dessa människor inte kan tänka en logisk tanke som leder framåt.

  3. Riktigt dålig information, de INVASIVA avarterna kastade sten på polisen på brottsplatsen, att det tillåts utan åtgärd säger mycket om Sverige! Nu får vi säkert se den s.k. ”statsministern” göra ett besök i det mångkriminella paradiset de skapat och lägga ner blommor för de två kriminella somaliska bröderna ? Apan gjorde det i Göteborg, de tycker kriminella är viktiga människor för Sverige!!!

    • Den som filmar verkar rädd, INTE en enda hederlig människa syns på filmen….Tragiskt utveckling för Sverige men väntad, som ett land bäddar får befolkningen lida och snart drabbas säkert de hederliga som jobbar varje dag….Någon av dessa idioter behöver bara kliva ner i tunnelbanan under rusningen och smälla av en bomb eller hälla ut några liter tändvätska i en vagn och tända på….NOLL KOLL DÄR!! Det lär dö ett antal på väg till jobbet då MEN DET HAR INGENTING MED IMPORTEN AV INVASIVA AVARTER ATT GÖRA!!! (Stefan Löven.)

  4. En mycket allvarlig händelse dessa två mord, snart drabbas tyvärr kanske vanligt folk. Detta är väldigt bekymmersamt, hur ska de politiskt korrekta bortförklara dessa två mord ? Kan det ha något med alla andra problemen i detta område skapat av SOCIALDEMOKRATERNA och den HUMANITÄRA SUPERSTORMAKTEN ? Sverige befinner sig i en allvarlig kris men jag tror inte att de flesta ur 87:an riktigt förstår detta ännu!!! seriöst, detta är riktigt illa, – ett resultat av en ansvarslös/huvudlös massinvandringspolitik utan förstånd/förnuft/tanke….

  5. Rinkeby har tunnelbana, bussar och snart spårvagn, tio minuter från Rosenbad….Detta bevisar att något mycket allvarligt håller på att hända i Sverige, ett land med en gigantisk importerad grupp araber/muslimer som står utanför arbetsmarknaden och ägnar sig åt kriminalitet, någon polis värd namnet existerar inte. I detta fall, 2 kriminella bröder som hela livet bara bidragit med skit och kriminalitet, somalier? Ropar man i skogen att man är HUMANITÄR och vill ha skit så kommer SKIT!! HUMANITÄR är ett modeord av de politiskt korrekta. Tyvärr vill de göra Sverige till en s.k. HUMANITÄR stormakt och fylla upp landet med invasibla avarter från Mosul och Aleppo och då har vi snabbt några Rinkeby till på köpet. Jag tror problemet med de HUMANITÄRA är att de aldrig behöver BETALA NÅGOT SJÄLVA….När de själva får känna in på bara skinnet genom att pröjsa själva då kommer de INTE att vara så HUMANITÄRA….Sverige har livsfarliga journalister, SVT och politiker och det behövs VETTIGA, JORDNÄRA MÄNNISKOR som återinför gränskontrollerna, STÄNGER GRÄNSEN, tar efter USA eller Australiens invandringspolitik, sparkar Dan Eliasson och låter polisen vara poliser….Utvisar kriminella snabbt, m.m….NU BRINNER DET I KNUTARNA!! Jag är tyvärr övertygad om att snart kommer s.k. ”vanligt folk” att mördas i skjutningar och då får vi se hur HUMANITÄRA Sveriges befolkning vill vara!

KommenteraAvbryt svar