Moderaterna: Det behövs stora besparingar på migrationsområdet

INVANDRING. I Moderaternas budgetmotion kommer partiet att spara in på migrationsområdet. Sammanlagt landar besparingarna på mellan 8 till 12 miljarder kronor per år. Det skriver partiledare Anna Kinberg Batra och Ulf Kristersson, ekonomisk-politisk talesperson, på SvD Brännpunkt.

”Att se till att spara för sämre tider är grunden i en ansvarsfull ekonomisk politik. Därför behöver vi pressa tillbaka de stora kostnadsökningar som skett under de senaste åren, inte minst vad gäller kostnaderna för flyktingmottagandet, och sluta låna i tider då ekonomin växer.”

-Pettersson ser att Moderaterna som har ett stort ansvar för att det gick som det gick med invandringen kopierar de Sverigedemokrater som de påstår har så dålig politik så det inte går att samarbeta med dem, fast det är ynkligt lite M vill spara…

Minns ni augusti 2014. Invandringen då var en rännil mot vad den blev under 2015, kom också ihåg att socialdemokraterna, med hjälp av moderaterna, stängde gränsen 1989 – Sverige var fullt. Men att Moderaterna efter krav från Folkpartiet öppnade den av makthunger 1991.

20 thoughts on “Moderaterna: Det behövs stora besparingar på migrationsområdet

  1. Kraftfull varning till SD samarbeta INTE med M det kommer bli pannkaka av det hela. Om det skulle gå så långt som regeringssamarbete mellan SD och M och det blir pannkaka så kan ni tänka er folkets reaktion. Men det kanske PKiterna har räknat ut, sedan står SD på samma bakgård som Ny Demokrati.

  2. Jag tror inte på detta. Moderaterna har startat sin propaganda inför valet 2018. Valpropaganda är inget man ska tro eller lita på. Den Moderata eliten som styr har inte ändrat kurs. NWO är deras mål och för att det ska kunna ske måste nationalstaterna krossas. Moderaterna tillsammans med övriga inom 7-klövern behöver mer tid för att krossa Sverige därför startar de redan nu lögnpropagandan för att lura folket att återigen ge sin röst till sin egen förintelse.

  3. Ren propaganda som vanligt!

    Eftersom färre söker asyl och försörjningsbördan för fler och fler som har fått asyl läggs över på kommunerna, kommer Migrationsverket att behöva mindre anslag. M får då detta att heta besparingskrav! Bra att ha när någon säger att det sparas på allt utom invandringen!

    Den som tror att det hade sparats om Migrationsverket hade önskat mer pengar, kan ju räcka upp handen!

  4. Jag har röstat moderat/högern i hela mitt liv men efter 2010 aldrig mer. Jag anser att FR fortfarande styr bakom kulisserna och AKB lydigt gör som han säger.

  5. 180 grader = vänd om!
    Nytt budskap: Stäng era hjärtan!
    Var finns trovärdigheten?
    Hur ser planeringen ut?
    Är Reinfelds budskap fortfarande gällande?
    Skulle vi kunna ha ett sådant parti i regeringen?

  6. Kunde dom flesta räkna ut redan för 20 år sedan att det skulle bli så här när vi har sådana frikostiga asylregler och att dessa riskerar förr eller senare att slå ut våran välfärd med en analfabetisk invandring.

KommenteraAvbryt svar