Asylsökande ”barn” försökte mörda polis – släpptes direkt

INVANDRARVÅLD. En man i Norrköping har gripits misstänkt för att ha försökt dränka en polis, rapporterar Norrköpings Tidningar. Flera polispatruller kallades till ett boende i kommunen då två unga män var utåtagerande mot personalen. En av männen hoppade ner i vattnet, i närheten av boendet. En av poliserna gick ner i vattnet för att få upp mannen.

– Men då försökte killen dränka polismannen. Han tryckte ner hans huvud under vattenytan. Då sprang ytterligare en polis ut i vattnet för att hjälpa sin kollega, säger Torbjörn Lindqvist, vakthavande befäl vid polisen Östergötland.

Vid 02-tiden under natten mot fredagen hade den misstänkte släppts på fri fot av åklagare, på grund av sin ringa ålder.

-Vi tror att han är född år 2000, så han är inte så gammal. Vi drog ärendet för åklagaren som ändrade brottsrubriceringen till mordförsök, säger Tor Sevelius, länsvakthavande polisbefäl.

-Pettersson tror att rättssystemet driver med oss…de TROR han är född år 2000, han försöker mörda en polis och han släpps…

14 thoughts on “Asylsökande ”barn” försökte mörda polis – släpptes direkt

  1. Han var nog rädd att skada negern (eller vad det nu var). Det kunde ha lett till många bränder och annan terror. Och han såg tidningsrubrikerna framför sig: ”Polis höll på att dränka asylsökande”. Så han tordes inget göra!

  2. Tack för informationen, läste nyheten på SVT och åklagaren anhåller inte på grund av låg ålder, detta ”barn” är säkert över 20 år!
    De borde ställa krav på bra fysik vid uttagning till poliser, att inte kunna hantera ett ”barn” säger en del!
    SVERIGE ÄR EN AVSTJÄLPNINGSPLATS FÖR ANDRA STATERS PROBLEM- ”BAAARN”….SEDAN KOMMER DEN DYSFUNKTIONELLA ARABSLÄKTEN EFTER….!

  3. Har själv slutat att förvånas över den rättslöshet som sveper över landet.
    Läste just om två berikare,som utnyttjat en förståndshandikappad flicka, för sex år sedan,då i hennes 17-årsålder.Först 6 år senare kunde polisen binda de två asen,via DNA till brottet.
    Tingsrätten dömde de två till 3,5 års fängelse och 165.000:- i skadestånd åt den till idag 23-åriga kvinnan.
    Men se,det tyckte inte rövslikande Hovrätten var riktigt,utan frikände de båda importerna fullständigt ! Skall vi gissa att det var en Hovrätt bestående av röd och gröna kommunister med öppna hjärtan ? ;( 🙁

    • Tror inte att detta är något att skoja om, och vi borde alla inse det gravt hotande tillstånd av anarki som råder. Hovrättens dom utgör endast ett av många skrämmande exempel på rättssamhällets upplösning och dysfunktionalitet.

KommenteraAvbryt svar