Ännu en SD-politiker sviken av sitt parti

Det är så himla lätt att bli kallad för rasist, det räcker i många fall att man berättar om sanningen om den verklighet vi lever i. Partiet som fler och fler sätter sitt sista hopp till är ett parti som medvetet medverkar till att det missbrukade ordet rasist/rasism tillåts underminera det egna partiet.

Nu var det dags för Magnus Häggblad kommunfullmäktigeledamot samt gruppledare i SD-Piteå att få känna på hur fegheten griper tag och slår till. Med min alldeles egen erfarenhet i bagaget av hur ens forna partivänner sviker samtidigt som dessa drar en lättnandes suck ” åh så skönt det var inte jag denna gång som hatdrevas och som förmodligen blir utesluten…..”

En socialdemokrat reagerade starkt åt Häggblads anförande i Piteås Kommunfullmäktige den 5 september, SD-parti”vänner” skyndar till och kräver ”timeout”, egentligen ska man inte bli förvånad över denna reaktion från partivänner och med en politisk topp som skriver brev till stiftelsen Expo har själv för längesedan skjutit sig i foten.

De som vill vara kvar i partiet som politiker och inte enbart som medlemmar ska inte ha åsikter, man ska ligga lågt eller i vart fall under ”radarn”, så formar man en foglig politiker och jasägare i alla väder. Stick INTE ut. Å andra sidan, om du vill vikariera som partiledare skriver du brev till expo om önskat samarbete.

 

”Magnus Häggblad, gruppledare för SD i Piteå, tar timeout i samråd med partiet. Bakgrunden är att han utmålats som rasist efter att ha konstaterat att ”migranterna börjat våldta våra svenska kvinnor”.

– Först har ni bjudit in alla världens människor. Och med sig i bagaget har de, visar det sig, knappast någonting av värde för vårt land. Vi ser utbrott av exotiska sjukdomar, kriminalitet, mord, skjutningar samt normalisering av patriarkala strukturer och nu under sommaren så har migranterna börjat våldta våra svenska kvinnor.

Utspelet fick snabbt kritik. Mats Johansson (S) sade bland annat att SD-politikern gått ”långt över gränsen för vad som ska vara tillåtet”.

Även Sverigedemokraterna Piteå tar avstånd från sin partikollega och meddelar nu att de förmått honom att ta timeout på obestämd tid.”

Läs mer på Fria Tider

 

46 thoughts on “Ännu en SD-politiker sviken av sitt parti

  1. Mycket oroväckande att inte ens SD kan tillåta att sanningen yppas. Varför skräms våra politiker av att sanningen sägs? Är sanningen så farlig att den kommer att förbjudas av våra folkvalda politiker i samtliga partier?
    Då återstår bara en revolt mot våra folkvalda som tydligen jobbar för andra än folket som valt dem.
    En stor eloge till dig Magnus Häggblad för ditt mod att våga säga sanningen till folket som avlönar dig. Stort tack till Magnus Häggblad som valt att jobba för sitt folk och mot korruptionsmaffian.

  2. Inget förvånar så länge vänsterliberalen Mattias Karlsson styr SD.
    Ingen i de fyras gäng kan väl heller betraktas vara några av dom vassaste knivarna i lådan. Så länge dom sitter kvar så är det också en omöjlighet att rekrytera någon intelligentia till någon framskjuten roll i partiet. Åkesson kan ju knappast sägas ha utvecklats som debattör och retoriker de senaste åren. Inte ens som ceremoni förrättare gör han några bestående intryck tyvärr. Jag hade hoppats på något bättre. Nu är det bara att hoppas på att det kommer fram ett nytt radikalt parti som kan sätta en blåslampa på SD.

  3. När man läser signaturen Alliansen nästa gång, så får man bekräftat att här många i detta landet som går omkring med huvudet under armen, och förståndet nere i skorna, alltså ursäkta, vem bär det största ansvaret för att landet balanserar på randen till undergång?? Jo Dåren Fredrik Reinfeldt och hans gäng Alliansen som öppnade alla fördämningar för världens dysfunktionella välfärdssnyltare som vi nu får försörja på livstid?
    Han släppte in hundratusentals för att SD med 6 % kom in i riksdagen, om nu olyckan skulle vara framme och Alliansen vinner valet, och SD får uppemot 30%, hur många ska då Alliansen importera 2 miljoner eller fler,
    för att fortsätta och straffa Väljarna??
    Dom var och är av precis samma skrot som den nuvarande skämtregeringen.

  4. Ytterligare sviker SD deras väljare för att komma in i värmen. Problemet är att det aldrig kommer att hända något i svensk politik om SD accepterar den MSM och den gängsel politiska värdegrund.

    Problemet är att ni SD inte fattar något. Vi som vill rösta på er som alternativ?!

    Om ni ni inte ser till att få ordning på detta, tappar ni oss national konservativa svenskar.

    Och ni bara inte tappas oss,, vi blir motståndare .

    Hoppas att ni läser den blogg och förstår. När ni är stockholmsubban förstår ni inget, tyvärr.

  5. Om man inte stöder Magnus nu är man inte en äkta patriot!
    Föreslår härmed alla alla äkta demokrater ta ”time out”’
    Iväntan på att Magnus under jättebifall intar sin plats, i täten på
    Vårt segertåg!

  6. Fortsätter SD på det här viset kommer väljarna att visa sitt missnöje 2018. Allt det som partiet stod för och som lyfte dem in i riksdagen är i dag bannlyst. SD håller sakta men säkert gå samma väg som NyD gjorde efter att Ian lämnat partiet, partiet dog sotdöden.

    • Håller med fullständigt. SD har redan missat sin chans, tyvärr. Kanske vill de vara de ”nya” socialdemokraterna? Det kan de lyckas med, ingen tydlig ledning och tjafs inom partiet och dåligt självförtroende.

      • Stromboli, det finns inget alternativ just nu som jag ser det. Har du något förslag? SD har kanske fortfarande en liten chans men de bör ha en klar och tydlig målsättning, synas lite mer och lära sig från liknande partier i andra länder. Och stå för vad de säger. De interna problemen bör de lösa på ett mer elegant sätt än andra partier (nu tänker jag L och Birgitta Olsson, så tröttsamt).
        Ursäkta, får jag skämta lite? Och så tycker jag att Jimmie Å bör raka av sig skägget därför att han ser ut som en muslimsk terrorist. Har ingen annan tänkt på det?

      • Jo jag, men vi får lov att ha lite is i magen och tåla oss till efter valet 2018, men fortsätter uteslutningsvågen så tror jag många skiter i att stödja partiet mer, vi har bland annat till exempel att Thoralf Alfsson som driver en uppskattad och populär blogg inte ansågs vara kompetent att stå på SD s riksdagslista, kanske för att han är för populär och arbetar hårdare än dom flesta, vi glömmer inte detta, men poängen är var finns alternativen?

  7. Om SD vill ha röster till nästa val så ska de fundera över vad de håller på med.
    Är det så att makten är så mycket värd (dvs pengar) att de är villiga att kasta ut folk ur partiet som talar sanning ?
    E-M du är en av de alla och det finns många fler som jag fann helt frapperande att de uteslöt.
    Ska det här beteendet bli en fråga om vara eller inte vara ?
    Är själv inte medlem och står ”på vänt”, på grund av bla, ovanstående orsak.

  8. Det bittra faktum att Sverigedemokraterna i prövningens stund tar avstånd från sin rakryggade partikollega, låter oss inse att partiet trots allt inte är det sanningsälskande regeringsalternativ vi trodde och hoppades på. Vilket seriöst politiskt parti bugar sig förresten inför desinformationsministeriets paradinstitution och George Soros svenska sexdocka EXPO? Heder åt Häggblad, vilken agerat som en ärlig svensk och kallat saker vid deras rätta namn, och fan tag resten!
    Andreas.

  9. Antalet våldtäkter och gruppvåldtäkter har ökat enormt de senaste decennierna och om Häggblad har fel vem är det då som våldtar?

    Varför kan inte SD:s ledning försvara sina medarbetare med fakta i stället för att slänga ut dem i kylan?

KommenteraAvbryt svar