Varför tyvärr Tobias? Hjälpte det inte att spela kränkt?

RASISM. Tobias Hübinette, tidigare Karlsson, född Sam Dol Lee i Sydkorea, är enligt egna uppgifter lärare, forskare, föreläsare och skribent i frågor som rör ras, vithet, svenskhet och minoriteter, adoption och adopterade, och Östasien och asiater. Tobias får sin försörjning från skattebetalarna, de vita kvinnor och män han föraktar. Tobias Hübinette har gjort karriär på att se vita rasister och nazister överallt.

-Pettersson tycker det är bra att åklagaren lägger ned okynnesanmälningar. Tobias utsattes inte för något våld utan uppmanades att svara på frågor. Tobias och hans vänsterextrema kompisar i AFA och Expo brukar uppmuntra betydligt värre metoder. Eftersom du är en rättshaverist Tobias, prova med att anmäla åklagaren.

Om Tobias Hübinette på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Varför tyvärr Tobias? Hjälpte det inte att spela kränkt?

  1. Varför får denne individ anställning vid svenska lärosäten och bedriva forskning? Han verkar ju inte vara civiliserad och utgör en fara för samhället.

    34
  2. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    Hubinette! Ha! Ha! Ha! Ha!

    17
  3. Nästan 70% blattar i vissa åldersspann i de 3 största städerna. Det ser mörkt ut på Sveriges avbytarbänk för framtiden.

    56
    • Vithetsforskare….undrar vad hans forskning ska leda fram till egentligen, och till vilken nytta? Den här mannen, och Expressens David Baas, de ser nazister överallt och kan gå tillbaks 2-3 generationer för att hitta en koppling till nu levande personer. Jävla trams.

      49
  4. Denna vidriga figur är en skam för alla asiater.
    Hittepå forskning bekostad av de han föraktar och som han aldrig kan tillhöra, trots sin inneboende önskan.

    71
    • Inget av det säger så värst mycket om någonting egentligen. Stora delar av främst de lite bättre bemedlade var sk tyskvänliga på 30-talet.

      Många har dock svårigheter med att förstå att världen 1930 var annorlunda än idag, och att helt andra normer rådde. Istället hatar man alla tyskar för att de ”röstade fel” eller något annat infantilt.

      20
      1
  5. Vithetsforskare?, det är ju så galet att klockorna stannar, ibland kan man konstaterar att den siste idioten ännu inte född, varken i Sverige eller Sydkorea. Vi borde i allafall dricka mer mjölk, naturell yoghurt och fil eftersom det är så nyttigt och bra för välbefinnandet samt att det sannolikt retar någon.

    68

KommenteraAvbryt svar