”Ett fall jag aldrig glömmer”

INVANDRARVÅLD. Krimkvarten i TV4 tar upp fallet med Emma Petterson som blev grovt misshandlad, våldtagen, strypt, knivskuren i sitt underliv och under ögonen av sin irakiske pojkvän Salah Fadi Samir Mahdi El-kaissi Ramadhan – numera känd som Casper El Kaissi Östlöv.

casper-ostlov

Han var tidigare dömd för fyra fall av misshandel, två fall av olaga hot, sexuellt utnyttjande av en 13-årig flicka, stöld, övergrepp i rättssak och stämpling till mened.

Han dömdes 2009 till 12 års fängelse för sitt bestialiska mordförsök på Emma men pga huvudregeln ”frigivning efter 2/3 av den tid som dömts ut” kommer han att släppas ut från fängelse reda nästa år – efter bara åtta år.

TV4.se Krimkvarten, Hasse Aro som inte nämner vem gärningsmannen är, säger att Emma Pettersson var den svårast skadade människa han hört talas om som ändå överlevt.

Emma lämnades att dö men överlevde

TIDIGARE 2014-05-28. Emma misshandlades svårt av irakier – för fyra år sedan.

Hon sitter i rullstol, kan inte prata, inte minnas. När vi frågar vad hon känner för expojkvännen som förstörde hennes liv tar Emma, 20, fram en penna.

Emma plockades upp av förre pojkvännen utanför körskolan i Kristianstad. Han körde ut henne på ett öde fält där han misshandlade henne svårt. Knivskar henne i ögonlocken och underlivet, tog ett så hårt strypgrepp att hon fick svåra hjärnskador. Sedan lämnade han henne medvetslös. Emma räddades i sista stund av en polis. Pojkvännen dömdes till tolv års fängelse.

Ovanstående och mer därtill var en stor nyhet i Aftonbladet och andra PK-media för fyra år sedan.

Nu har historien fått nytt liv på Twitter”Detta bevisar varför FI behövs!”, ”Börjar gråta av mäns ondska” säger vänsterfeministerna på Twitter idag. Verkligheten är att SD behövs.

-Pettersson ser inte en enda av twittrarna tala om vad och vem som ligger bakom brottet och misshandeln. Inte ett ord från feministerna att gärningsmannen är irakier som fått signaler av Sverige om att brott inte har några konsekvenser: ”Tidigare är han dömd för fyra fall av misshandel, två fall av olaga hot, sexuellt utnyttjande av en 13-årig flicka, stöld, övergrepp i rättssak och stämpling till mened.”

Inte ett ord om att Kristianstads tingsrätt dömde Salah Fadi Samir Mahdi El-Kaissi Ramadhan, (som har ändrat namn till Casper Östlöv) född 1989-01-21, för våldtäkt, människorov och försök till mord till 12 års fängelse. Fadi El-Kaissi Ramadhan fick även utge skadestånd med 351 549 kr till Emma samt 10 000 kr vardera till hennes mamma, pappa och syster. Hovrätten fastställde sedan straffet.

Så det är lite sent för Emma Pettersson att feministerna låter upprörda på Twitter nu och så länge PK inte berättar sanning så är de medskyldiga till alla andra liknande brott…

Emma blev misshandlad 2009 och låg åtta månader på sjukhus. Intervjun är från 2011.

13 thoughts on “”Ett fall jag aldrig glömmer”

  1. Alla människor har ett egenansvar även blonda svenska kvinnor, det låter kanske märkligt att världens mest blåögda naiva dummskalle grupp skulle ha ansvar för sina gärningar.Men det är faxtiskt så.

  2. Lägg hans båda namn på minnet. Om han kommer ut så vet man vem man skall hålla utkik efter. Tror ändå att de övrige fångarna gör sitt jobb – om han inte bara sitter med likasinnade, då är han väl en ”idol”.
    FY F-N

  3. Newsner hade länkat från TV4 (Ja, jag brukar roa mig med att läsa vad de imbecilla skriver). Inte en enda gång (så länge jag stod ut) nämnde de att det var en muslim som försökt att mörda henne. Ansvaret för detta är delat mellan de som importerade avskrädet och de som låt bli att varna svenska flickor för mörkermän, högst troligt samma.

  4. Kan man hoppas på att någon skipar rättvisa så som tidigare hände på västkusten när en hustrumördare plötsligt hittades drunknad efter att han släppts ut av Sveriges härliga rättsvårdande myndigheter som älskar gärningsmän och hatar offer?

  5. Han, muslimen, är ingen dåre, han är ett sadistiskt odjur vars plats är på Death Row i väntan på avrättning.
    Inte i Sverige – inte ! Detta land är terrorismens största helgedom och även dess högkvarter. Jihad och sharialagar frodas här, socialismens ger sin välsignelse. Pölitiken har nått en smutsig och ovärdig nivå. Människor går bort i tysthet medan uppblåsta potentaterna bräker högt sina lögnaktiga reklamfraser om alla människors jävla lika värde …..

  6. Tycker att medfångarna ska ge aset en behandling av samma dignitet som Emma fick genomlida, nu innan fanskapet släpps ut i samhället för att begå nya sinnesförvirrade brott! Det jävla aset har förverkat sin rätt att leva!

    Feministernas krokodiltårar visar bara på vilka ynkryggar dom är, att nu sju år efter att brottet begicks låta upprörda och mörka vem det är som brukar begå sadistiska gärningar, enbart för att åstadkomma så svåra skador som möjligt inger ingen som helst respekt, dom är medskyldiga till brottet genom att tysta ner vilka som brukar att begå sadistiska gärningar !

KommenteraAvbryt svar