Folkblandning

INRIKES. Så ska socialdemokraterna tvinga svenskar att leva mer blandat.

Socialdemokraterna kräver folkblandning, och vill nu både lagstifta, prisreglera och kvotera för att forcera fram en önskad folksammansättning. Hur blev Sverige ett av västvärldens mest segregerade länder? Har Sveriges fria val av skola, vård och boende verkligen skapat dessa segregationsproblem? – och vad händer med ett land som bestraffar det produktiva samhället för att dölja konsekvenserna av improduktiv politik?

Dessa frågor tar Henrik Jönsson upp i veckans video om “FOLKBLANDNING”.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Folkblandning

  1. So-sekten är så bra. Varje gång jag möter en Sv tjej på trottoaren
    med ett adopterat N-barn och hon känner sig så stolt och viktig,
    då undrar jag varför hon inte adopterade ett Sv barn eller om hon tittat
    mycket på bollibompa och SVT. Men visst fortsätt ös på med M+NA
    importen i trappupgångarna gärna blandat med Z-importen så blir
    nog allt till det bättre i sverige.

    Här är en lite äldre dokumentär intervju med Z som många PK
    inte tror är sann….

    21
    1
  2. Folkblandning?
    De som bor i de ”utsatta områdena” vill definitivt inte ha någon folkblandning.
    I dessa områden styr klanerna med järnhand, egen sharialagstiftning, hederskultur, precis som i ursprungsländerna men med skillnaden att här blir dem försörjda av svenne banan.
    Kvinnorna är ofta hemma och ser till barn och familj. Varför skulle dem vilja lämna sina barn till barnomsorgen?
    Nej människorna i dessa områden kan väl inte ha det bättre, med sin syn på livet. Dem ser till sitt och struntar i det Svenska samhället.
    Invandringen berikar samhället,
    jo tjena

    37
    • Helt sant , jag bor i ett gettofierat område och har lärt mig en del av detta !

      En väldig majoritet av de spontant självinbjudna bankomat-invandrarna är inte här för att leva I vårt samhälle . . De är här för att leva AV vårt samhälle . . Stooor skillnad !

      43
  3. Vilken underbar video som visar vänsterns och sossarnas svek och hat mot landet Sverige, mot svenska befolkningen och mot demokratin. Jag hoppas denna video visas varje dag i SVT framöver (he he he) som ett bidrag till folkbildningen. SD och Henrik Jönsson har tagit upp den kastade handsken, vågar de gamla allianspartierna göra samma sak eller håller de med sossarna?

    38
  4. Perfekt om sossarna kommer med dessa tvångslagar och tvångsförflyttningar i stor skala. Då finns det ett stort parti som sannolikt kommer att halveras eller mer och ett annat stort parti som kommer att dubbleras. Undrar om den arga har tänkt på detta?

    52
  5. Men är dom helt dum i huvudet.
    Det går inte att ha invandrare i svensk politik oavsett parti.
    Börja och sätt ihop palestinier och Israeler i ett område så har vi inbördeskrig i Sverige med.
    Nej… folk måste självklart få bestämma vart dom vill bo.
    Vem fan vill bo i ett getto med gängkriminalitet som skjuter folk hit och dit.
    Det här har socialdemokraterna dillat i invandrarsossarna för då kan dom skylla ifrån sig som vanligt.

    59
  6. Sossarnas nya integrationspolitik går ut på att införa något vi tidigare inte sett. Lyssna då på Jönssons tre förslag i slutet av programmet. Där får både sossarna och nuvarande regering bra tips.

    36
  7. Det som Henrik Jönsson upp i veckans video har sin förklaring. Socialdemokraterna har trotts namnet lämnat demokratin bakom sig. Köns samt etnisk kvotering är det man sysslar med. Detta gäller både inom partiet och fackföreningsrörelsen. Kunskap samt förmåga är egenskaper som får stå tillbaka vid nomineringar till olika poster inom rörelsen. Fascism är kanske inte rätt ord för Socialdemokratins utveckling till ett totalitärt parti då de strävar efter nationalstatens upphörande men det är ändå en bra beskrivning för den livsstilsfascism som S och MP driver.

    48
  8. Tvinga gärna partimedlemmar i Sosseriet att flytta till Rinkeby Husby Rosenegård o liknande ghetton. Då ska vi nog få höra på gnäll.

    64
    1
  9. Va ska vi ha människorna från Mellanöstern till? Säg något bra dom har gjort. Det är mest bidrag, kriminalitet och jävelskap.

    71

KommenteraAvbryt svar