8 thoughts on “Afghaner kan

  1. Afghaner skrämmer mycket. Just nu är de flesta av de ensamkommande barnen vuxna från Afghanistan. De första som kom av dem till min stad Östersund började genast ställa krav. När de fått ut sina frikort till Storsjöbadet så gick de dit och gav sig på skolflickor vid flera tillfällen.

    Här såg jag en video nyligen under en kommentar om amerikanarnas problem med att lämna landet. Den visar tydligt hur stor skillnaden är i kulturen eller våra värdegrunder. Det finns inget som slår deras tro på sin egen förträfflighet möjligen då deras bristande självinsikt.

    Såg på nyheterna en 32-årig afghan som nu varit ner för andra gången och hämtat släktingar i Turkiet (var det 17 st) för att ta dem till Sverige.

  2. Asylrätten, asylrätten, asylrätten…Sverige är en STORMAKT och SKITMAGNET i världsklass för muslimskt avskräde….- dessa kommer utan pass och ID här har vi inga krav på oväsentligheter….

  3. Som den humana stormakt vi är enligt pk-regeringen kan vi bli det första och enda EU-landet som konverterar till islam och sharia. Med DÖ överenskommelsen i minne kan vad som helst genomföras utan folkets godkännande. Ingen folkomröstning om massinvandring och med tre år till riksdagsval är allt tänkbart i vår ”demokrati”

  4. Är det verkligen något konstigt med bilden?
    De stolta herrarna visar bara upp att de fullföljt
    en liten del av koranens krav.
    Säkert tillhörde huvudena ickemuslimer och ”otrogna”
    ska ju dödas enligt koranen.

    SNART ÄR DET VÅR TUR – att ha våra huvuden på muren.
    Muslimerna intar vårt fosterland mycket snabbt nu!
    Och vi börjar med att renovera deras tänder –
    ALLA TÄNDER! — GRATIS!

    Som pensionär är det rena lyckan att veta att de
    skattepengar jag jobbat in nu kommer till nytta för
    hela mellanöstern och hela Afrika.
    Äntligen kan vi renovera tänderna på alla muslimer
    från den delen av världen. Vi själva har ju inget
    behov av tandvård. — i alla fall i te gratis!

    Av någon anledning är jag ändå rädd! — för muslimer!

    Men rädslan är kanske obefogad; => så länge vi har pengar
    att ge dem väntar de säkert med att döda oss.
    Sedan tar de över och FULLFÖLJER KORANENS KRAV.

  5. Medeltida kultur och levnadssätt sätter sina spår, barbarer utan ett uns förståelse för andra individers sätt att tänka och leva!

    Det är sådant som beivras genom att acceptera utövande av medeltida våldsreligioner i vårt fosterland Sverige!

    Med facit i hand skulle jag aldrig ha satt barn till världen! Våndas varje dag för mina barn och barnbarns framtid i vårt fosterland Sverige!

    • När man har korrupta bastarder och luder som är mer upptagna med hur mycket och vad de ska stjäla åt sig själva så blir det resultat därefter. Pk media underlättar dessa kackerlackor och slödder så de kan göra vad de vill och hur de vill. Bastarden Löfven kan ta in en av de där kriminella svartingarna och sedan kan han snacka om solidaritet.

KommenteraAvbryt svar