Topp-sosse hyllar Erdogan i Turkiet

ISLAM. Sedat Arif, socialdemokratiskt kommunalråd i Malmö, har vid flera tillfällen hyllat Recep Tayyip Erdogans islamska styre i Turkiet på Facebook. Detta trots att Erdogans regim i många år fängslat journalister, opposition och förkastat HBTQ-personers rättigheter.

Den turkiska regimen har dessutom, genom sin kontroll över moskéer som turkiska muslimska församlingen i Malmö, registrerat information om turkar och kurder som är kritiska till Erdogan, vilket Dagens Nyheter och Sveriges Radios Ekot avslöjat

Arif (S) har bland annat kallat Erdogan för ”Kungen” och ”den store ledaren”.

Läs mer på Kvällsposten…

Om Sedat Arif (S) på bloggen…

-Pettersson är inte förvånad, det följer socialdemokraternas plan och löften om att ge islamister inflytande i Sverige mot att S får muslimska röster.

Steg för steg, några muslimer kom till Sverige för att slippa islamister i Mellanöstern, det var inga problem. Sedan kom det några till, de ville ha en samlingslokal, moské, för att be till det de flytt från. Sedan speciell mat, klädstil, böneutrop, könsseparation, egna helger, plocka bort kristna, egna lagar, makt, makt, sedan vill de ha allt…

I Burma utsätts den muslimska minoriteten rohingya för svåra övergrepp, enligt rapporter, och det är ingen tvekan om att de till stora delar stämmer.  Däremot är det dåligt med rapporter om den muslimska förföljelsen av hinduer i Bangladesh. 

Medierna också dåliga på att förklara varför det förekommer förföljelser i Burma. Det är inte jag heller mannen att göra men Rohingyas är muslimer och en del av dem har i många år fört en väpnad kamp för självständighet från Burma och till slut verkar det som centralregeringen ledsnade.

Det är illa när människor råkar illa ut men som vanligt finns det två sidor på myntet. Muslimerna har i flera hundra år varit en liten minoritet i delstaten Rakhine vid Bengaliska viken. Trots att de bott i området i 300-400 år har de inte integrerats med majoritetsbefolkningen.

På 1980-talet var andelen 30 procent och 2014 uppe i 40 procent. På tre decennier har muslimerna blivit dubbelt fler till antalet i delstaten, 1,5 miljoner.

Nu är muslimerna som kallas ”rohingyer” tillräckligt många och den beväpnade rebellgruppen ARSA säger att de vill skapa en ”demokratisk” muslimsk stat för rohingyerna. Deras ledare Ata Ullah har vuxit upp i Mecca i Saudiarabien där andra rohingyer i exil ingår i ledningen för ARSA.

Kanske det är en anledning till att burmeserna blivit förbannade.

-Pettersson undrar varför det alltid är bråk med muslimer. De bråkar i Thailand, Kina Ryssland, Indien och överallt där de är fler än några få. 

Där muslimerna har makten bråkar de också och fördriver minoriteter så vad händer med buddisterna i Burma om muslimerna får för stor makt?

”Dar-es-Salaam” – är inte bara en stad i Tanzania, det betyder också det islamiska Fredens Hus.

Det finns många miljoner bra och arbetsamma muslimer, jag känner några av dem men vad hjälper det så länge vi har islam och facit.

Muslimer bråkar med allt och alla. Muslimer slåss med judar och kristna, med sikher, buddister och hinduer, de är osams med ateister och andra muslimer. Ingen jävlas så mycket med muslimer som andra sorters muslimer.

I 90 procent av världens konflikter är muslimer inblandade, de slåss i Kina, Thailand, Indien, Ryssland, Burma, Sydöstra Europa och på många andra håll. De islamska länderna från Gibraltar till Indonesien är mänskliga katastrofer. Vi har facit, varför envisas vår regering med att ta hit fler?

Så länge den muslimska befolkningen är lägre eller omkring 1 % av den totala befolkningen i ett land kommer muslimerna att betraktas som en fredsälskande minoritet och inte som ett hot mot någon.

Procentantalen nedan är inte helt aktuell utan högre i många länder

Nation procent muslimer (gäller även regioner eller städer)

USA 1,0%
Australien 1,5%
Italien 1,5%
Norge 1,8%
Kanada 1,9%
Kina 2,0%

När de blir 2% och 3% börjar de missionera för att värva andra etniska minoriteter och missnöjda grupper och rekrytera från fängelser och gatugäng.

Danmark 2,0%
Storbritannien 2,7%
Tyskland 3,7%
Spanien 4,0%
Thailand 4,6%

Vid 5 % börjar på de utöva och kräva ett orimligt inflytande i förhållande till deras andel av befolkningen. De kommer att verka för införandet av halal och andra islamska normer och därigenom säkra arbetstillfällen för muslimer. De kommer att öka trycket på varuhuskedjorna för att de ska presentera varorna på sina hyllor – tillsammans med hot för den som inte följer kraven.

Schweiz 4,3%
Filippinerna 5,0%
Sverige 5,0% (kanske 6-7 %)
Nederländerna 5,5%
Trinidad och Tobago 5,8%
Frankrike 8,0%

Vid denna punkt kommer de att kräva av den styrande regeringen att tillåta dem att utöva sharia, den islamska lagen. Det slutliga målet för islam är inte att omvända världen utan att etablera sharia över hela världen.

När muslimerna når 10 % av befolkningen, kommer de att öka laglösheten som ett sätt att klaga över sina villkor. Alla icke-muslimska åtgärder som kränker islam kommer att leda till uppror, hot och våld.

Guyana 10,0%
Indien 13,4%
Israel 16,0%
Kenya 10,0%
Ryssland 15,0%

Efter att ha nått 20 % blir det grova upplopp. Milisgrupper, mord på icke önskvärda och brinnande kyrkor och synagogor.

Etiopien 32,8%

Vid 40 % får vi se omfattande massakrer, terrorattacker och pågående jihadkrigföring.

Bosnien 40,0%
Tchad 50,1%
Libanon 59,7% (som var Mellanösterns pärla innan muslimerna blev i majoritet)

Från 60 % kan vi räkna med förföljelse av alla icke troende och andra religioner, etnisk rensning, användning av sharialagar som vapen och Jizya, den skatt som placeras på otrogna.

Albanien 70,0%
Malaysia 60,4%
Qatar 77,5%
Sudan 70,0%

Efter 80 % sanktionerar staten etnisk rensning.

Bangladesh 83,0%
Egypten 90,0%
Gaza 98,7%
Indonesien 86,1%
Iran 98,0%
Irak 97,0%
Jordanien 92,0%
Marocko 98,7%
Pakistan 97,0%
Syrien 90,0%
Tadzjikistan 90,0%
Turkiet 99,8%
Förenade arabemiraten 96,0%

Vid 100 % muslimer är vi framme vid paradiset i ”Dar-es-Salaam” – det islamiska Fredens Hus – evig fred eftersom alla är muslimer – ni ser själva vilka paradis

Jemen 99,9%
Afghanistan 100,0%
Saudiarabien 100,0%
Somalia 100,0%

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “Topp-sosse hyllar Erdogan i Turkiet

  1. Sossarna gillar svältande, lidande spädbarn i muslimska Jemen att de tillåter att mina biståndspengar användas till välmående, mäns senaste mobiltelefoner, senaste snitt på kläder. Försörjas i Sverige utan att behöva uppge identitet och när väl uppehållstillstånd kommer så är de helt plötsligt inga ensamkommande barn utan då kommer resten av ljugar ligan.

  2. såssarna förnekar sig inte! Gång på gång visar de sin kärlek för mûslimer och dess indoktrinering av krigsideologin islam som de tillåter masskolonisera Sverige/Absurdistan.
    Dessa müslimer, antisemiter, som likt gräshoppor förstör allt i sin väg. De skapar absolut ingenting enbart förstör.

  3. S avtal med SMR är en väldigt märklig överenskommelse. Vem i hela världen kan gå i god för valbara namn, som egentligen ska vara i ständig förändring. Varför gör man en sån överenskommelse om man inte fiskar röster för S? Själva avtalet är ju en slags rasism. Särbehandla muslimer enbart av den orsaken att de är muslimer? Hur kan någon någonsin kunna göra den typen av löften i svensk demokrati? Att hamna på en valbar lista skall var och en göra sig förtjänt av med eget jobb? Att skriva på ett kontrakt, som föregår demokratiska tillvägagångssätt kan inte vara annat än en form av valfusk.

KommenteraAvbryt svar