Det är Ramadan igen – ska ni konvertera eller dö?

ISLAM. Ramadan är en tid för sinnesfrid, i varje fall enligt DN. Enligt polisen märks det bl a genom att muhammedanerna på grund av lågt blodsocker genom fastan är mera retliga och oftare är inblandade i allsköns bråk.

Tyvärr märks det också genom att antalet terrordåd ökar kraftigt. Redan inför ramadans start 26 maj mördade islamisternasom bekant 29 kopter utanför Kairo. 
Media rapporterade relativt utförligt om detta och att de mördade var kristna samt att mördarna var muslimer som kallades islamister. Vad vi inte fick veta genom hatmedia var att de kristna skolbarnen på väg till ett kloster tvingades gå av bussen och ställdes inför det i den muslimska arabvärlden klassiska valet för kristna:

WorldWatchMonitor.org rapporterar om att varje person som  lämnade bussen ombads att avstå från sin kristna tro och bekänner tro på Islam, men alla av dem vägrade. Varje person dödades med ett skott i huvudet eller halsen, inklusive barn.

-Pettersson är övertygad om att om förhållandet varit det omvända hade hatmedia och politiker talat om folkmord av muslimer. Dessutom är de kopter som mördas Egyptens ursprungsbefolkning, de som byggde pyramiderna…

Läs mer på Jihad i Malmö

 

3 thoughts on “Det är Ramadan igen – ska ni konvertera eller dö?

  1. Det är sådant folk vi vill ha! Röstade år 2010 95% för och 4 år senare röstade 87% för att, det är sådana, som vi vill ha skall ta över deras land.
    Är det inte snart tid att, skrota demokratin? I alla fall den s.k. swinja demokratin, som har visat sig vara rent av riktigt svinaktig.

KommenteraAvbryt svar