Moderat: ”Sverige bör skicka en division JAS–plan och bomba ISIL fästen i Syrien”

INVANDRING. Vår vän Alexander Bengtsson (M) har varit i farten igen. Den här gången kräver han att Sverige ska skicka en division Jas-plan för att attackera ISIL. Han beskyller även er för att vara ansvariga för ISILs framfart och hävdar att vi svenskar bär ansvaret för terrordåden i Frankrike. 

”Sverige har en tradition av att förhålla sig neutrala, den principen kan inte gälla längre. Sverige bör snarast ansluta sig till NATO. Men I kriget mot terror bör vi snarast delta aktivt. Sverige bör skicka en division JAS –plan och bomba ISIL fästen i Syrien.

För att kriget mot terrorn ska lyckas så är det viktigt att högerextrema sajter, såsom avpixlat, Petterssons blogg, exponerat, fria tider och nordfront. Det är viktigt att dessa sajter gör det dom kan för att minska främlingsfientligheten i Sverige, människor som flyr hit från ISIL är inte fienden, varför fattar ni inte det?!

Det är ISIL som är fienden, inte dess offer.”

ISIL är inget annat än ett gäng massmördare och barbarer. Och som massmördare och barbare skall dom behandlas och bemötas.

ISIL är ett direkt hot mot den fria världens säkerhet och stabilitet.

ISIL måste bekämpas och elimineras som organisation, dess ledare, medlemmar och alla som strider för ISIL. Dessa bör åttalas för brott mot mänskligheten vid den internationella brottmålsdomstolen I Haag.

Det är dags för Sverige att aktivt delta I offensiverna mot ISIL.

Jag har endast en sak att säga till ISIL, I have one thing to say to ISIL:

“You attacked our cities, killed innocent people, we will fight back. We will hunt you down, eliminate ISIL and bring you to justice in the International Criminal Court, cause this we will not accept”

Detta skriver alltså moderaten Alexander Bengtsson på sin blogg.

-Pettersson undrar hur länge denna galning får hålla på innan drevet går igång. Nåväl, det enda parti som sade ett tydligt nej när det gällde att skicka Jas-planen till Libyen var Sverigedemokraterna. Och vi har sett hur lyckad den operationen var. Ett land i kaos blev facit.
– Vi vill hellre lägga de resurserna på att ta hand om flyktingarna i närområdet, sade SD:s vice gruppledare Sven-Olof Sällström då.

19 thoughts on “Moderat: ”Sverige bör skicka en division JAS–plan och bomba ISIL fästen i Syrien”

  1. Dessa självmords dumbombare offrar det obetydliga de har: deras eländiga liv. De är bara schacklöpare i ett högre maktspel. Planerade terrorattacker kollas och finansieras av en infrastruktur där hanteringen av dessa ärende faller i händerna av terrorstjänstemän i regeringsbyggnader i länder som Saudiarabien uppföljd av en och annan mellanösterns stat, allt med uppbackande av CIA. Saudiarabien är idag den största sponsör av terrorism i världen (wahabism) Lukten av olja är starkare än ett rakryggat samvete. Regeringar som kallar sig själva fria och demokratiska är annat än marionetter som låter sig styra och manipulera till förmån av främmande intressen.

  2. Alexander Bengtsson stackars föräldrar, beklagar verkligen! Tänka sig att få en unge på halsen som inte har nått folkvett alls! Måste ju göra att man önskar saker vore ogjorda!

    En snorunge med för mycket fritid, kan inte vårdnadshavaren ordna så Alexander åtminstone får något mindre med fritid t.ex. Genom att tvätta familjens bil, klippa gräsmattan, piska mattor, gå ut med hunden jo det finns säkert ännu fler saker som Alexander kunde hjälpa till med hemma istället för att försöka lösa världsproblemen med de mest befängda tankar och förslag!

    Grabben ska inte tänka, Alexander har sån otur när han tänker. Det blir så fel!

    Vore fint om Alexanders föräldrar kunde göra nått för att skona oss andra från Alexander och hans fel tänk!

  3. M försöker flytta fokus från Sveriges verkliga problem utan att i själva verket genomföra nogot ingen bra lösning, M förstod inte förut och absolut inte trovärdiga nu, regerings kåta precise som S, men bevisligen helt utan någon igentlig plan, den som alla fritänkare står för är den rätta vägen,
    Stäng gränserna, en total inventering av allt löst folk, sen ta itu med vem som är berättigad som flykting samt gå ut i all media med att all Put och tut ska valideras i enskilt fall. endast som expert arbetskraft äger de någon förtur i övrigt inga löfte, för inte ska andra länder styra svenska åsikter och politik för egen experiment och vinning skull. Det globala tänk är ingen lösning, det är som att pinka i brallan det värmer gött en kort stund sen går allt ut på hur du ska bli kvitt stanken vad vann man på den lösningen då?
    Inte blir Mellanöstern frågan löst den kan ingen i väst lösa det kan bara dom själv när dom tröttnat på ahla fram till dess är det bara att utnyttja deras dumheter.
    Men som det ser ut nu/samt är nu låter vi en så kallad ostoppbar kraft näras i vår barm som en gigantisk gökunge pga alla bidrag i Europa slopa bidragen bygg fonder som förser de berättigade och inga andra allmosor eller stöd kan inte fortsätta tillåta politiker att köpa röster med bidrag rent bedrägeri mot kommande generationer att föda gökungen med lånade pengar den blir bara fetare och trycker ut våra ungar ur boet innan dom hunnit bli vuxna/klara sig själva skuldsatta innan deras vuxenliv hunnit bära sig själv.
    Lönedumparna för samhället tusentals år bak i tiden!!!

  4. Man tar för sig för pannan och frågar sig om denna person finns på riktigt eller är det någon fiktiv alias som skriver alla dessa tokigheter han häver ur sig stup i kvarten. Vad säger M partiledning ?, är det inte dags att ta avstånd snart ?.

  5. Tyckte väl att Alexander Bengtsson (bara namnet ger olustiga expo-vibbar) uttryckte sig synnerligen suspekt.
    Om man besöker hans blogg så får man en förklaring.

    ANTA att någon skulle svara med samma logik:
    “You attack our land, kill and harm innocent people with Your (M)ulticulture, we will fight back. We will hunt you down, eliminate Politically Correct individuals and bring you to justice in the International Criminal Court, cause this we will not accept”.

    Hur skulle Du reagera Alexander?
    ISIS skulle säkert inte springa till expo och DO, som Du sannolikt skulle göra….

  6. Moderaten vet tydligen ingenting om JAS Gripen.
    Till att börja med har Gripen väldigt kort räckvidd. Den konstruerades så att den knappt kunde ta sig över östersjön innan den var tvungen att tanka allt för att inte ryssen skulle få för sig att Sverige hade något offensivt vapen.
    Vi har heller inga hangarfartyg som kan transportera flygen till medelhavsområdet.
    Så hur hade han tänkt att det skulle lösas rent praktiskt? Ska vi lifta med något amerikansk hangarfartyg om de har vägarna förbi och snylta på Turkiets eller Saudiarabiska flygbaser? Jag tror inte USA, Turkiet eller Sauidierna vill ställa upp på att Sverige bombar deras terroristkompisar i mellanöstern.

    Vakna upp Herr Bengtsson och ta en titt på vad ditt parti och deras likar skapat för samhälle samt hur de slaktat försvaret under lång tid.

  7. En sak är säker: Ovan nämnde afrikan kommer aldrig någonsin att ens vara i närheten av vare sig konflikt eller offer någonstans, oavsett vad denne än sysslar med. Aldrig.
    Däremot kräver han att andra ska göra skitjobbet, långt borta från Sveriges gränser. En typisk politiker, så att säga.

  8. Detta är endast ett klassiskt exempel på manipulation.
    Bengtsson försöker vända blickar mot IS och bort från det verkliga problemet som är islam. Det var inte IS-folk som höll ett helvetets liv när en jordansk polis begravdes. Polis som mördare ett antal andra och blev sedan skjuten.
    Det är islamister som är IS. Utan islam skulle ct inte finnas någon IS.

  9. Han Bengtsson vill tydligen leva farligt och få litet spänning i sin gråa vardag. Kan IS rikta angreppet direkt på hans bostad? Skicka Jas plan och då har vi hela gänget här. Han måste vara ett pucko i kvadrat.

    • Instämmer med dig…Låt de två kvarvarande Jas-planen som ännu kan lyfta,stanna hemma och försvara Gotland ! Det finns tillräckligt med luftstridskrafter där nere. Nu gäller bara att man verkligen angriper mål som skadar IS och inte endast ett är spel för galleriet.

    • Tillochmed en dygnsfärsk ”flykting” tycker att gränserna bör stängas…

      –0 0–
      Ismail Habibi kom via färjan från Rostock några dagar innan Sverige införde gränskontroller. Nu känner han viss oro för att terrorister, som talibaner och IS, ska lyckas etablera sig även i Europa. Han tror på fler kontroller — gräns för gräns.

      — Jag hoppas att alla länder kontrollerar var och en som kommer in, så att de inte bär med sig bomber och sådant. Det blir bättre för alla i den här situationen.
      –0 0–

      Öhh, hmm, tack för ditt stöd, Ismail, men om Europa hade haft vett på att stänga gränsen, hade du inte stått och huttrar i Malme nu utan varit kvar i GREKLAND.

KommenteraAvbryt svar