Moderaten som ville stänga Avpixlat vill låta landsbygden och studenterna betala invandringen

INRIKES. Moderaten Alexander Bengtsson ville för några veckor sedan att myndigheterna skulle stänga Avpixlat. Idag har han på sin blogg med anledning av flyktingkrisen krävt att studiebidraget skall sänkas för våra studenter. Varför? jo för att försörja alla flyktingar.

Alexander_Bengtsson

Bengtsson har en hel del förslag, i mitt tycke mindre bra, däremot saknar jag ett förslag att sänka hans egen och andra politikers arvode när Alexander ändå skriver att ”alla måste bidra”

Några av herr Bengtssons förslag nedan:

 #Landsbygden: Satsningen på landsbygden som alliansen fick igenom för 1 år sedan i sin budget är mycket bra. Därför så bör vi omfördela de 2,4 miljarder kronor som landsbygden föreslås få extra i år till flyktingmottagande.

För perioden 2015-2020 så vill regereringen Löfven satsat 20,4 miljarder kronor extra på landsbygden. Denna satsning bör utebli och istället bör pengarna öronmärkas för flyktingkrisen.

#Miljö och naturvården: Regeringen föreslår att miljö och naturvård får en budget på 6,2 miljarder. Man bör istället satsa ca 4,4 miljarder som i den förra budgeten, då kan vi omfördela ca 2 miljarder till flyktingmottagandet.

Bara genom den här omfördelningen så skulle vi få loss ca 25 miljarder kronor.

Det finns ännu en nödvändig åtgärd, Bidraget för heltidsstudenter är idag 2 828kr/månad och lånet är på 7 120kr/månad.

Jag föreslår att vi sänker bidraget till 1 828kr/månad och höjer lånet till 8 120kr/månad.

Det är en kontroversiell satsning, men den kommer att resultera i att vi får in mer pengar i statskassan och då kommer vi ha möjlighet att genomföra större satsningar. ”

Moderaten Alexander Bengtsson spenderar ofta sitt arvode på krogen i stället för att hjälpa flyktingar, alla ska bidra…

-Pettersson vill inte vara elak, Bengtsson är alltså dem man som vill stänga Avpixlat på grund av det våld och hat att de påstås uppmuntra, han skriver på sin blogg så här:

OBS!, jag tar inget ansvar för vad som skrivs i kommentarer på sidan. Svarar endast på mail och inte på kommentarer!

/Alexander

Moderaten Alexander Bengtsson tar alltså inte det ansvar på sin blogg som han kräver att andra ska ta – gå gärna in och kommentera vad ni tycker om hans förslag och åsikter, men gör det vänligt och inga hot.

Alexander Bengtsson vill alltså minska bidragen och öka lånen för studenterna. Varför inte göra samma sak med asylsökarna. De är ju enligt ST och andra hatmedia oerhört kompetenta och arbetsmarknaden lär skrika efter dem.

Dra in alla bidrag för dem, låt nysvenskarna finansiera sitt uppehälle och eventuella kompletteringsstudier med lån på öppna marknaden så slipper skattebetalarna stå för riskerna. 

TIDIGARE 2015-11-01. Moderat vill stänga Avpixlat för Sveriges bästa

”I extraordinära situationer kan extraordinära åtgärder vara nödvändiga. Jag respekterar grundlagarna till punkt och pricka. Men det som Avpixlat gör, det hat och våld dom bedriver bör inte kunna gömmas bakom grundlagarna. Det är ett övergrepp och missbruk av yttrandefriheten. Det Avpixlat gör bör kunna ses som olaga hot, och hets mot folkgrupp. Därför så bör enligt min mening Avpixlat som sida stängas ner, för Sveriges bästa.” 

Det är moderaten Alexander Bengtsson som skriver detta på sin blogg och han anser även att Sverigedemokraterna har ett ansvar för hatet i Sverige.

Alexander Bengtsson, är ledamot i Moderata ungdomsförbundets distriktsstyrelse i Uppsala län. 

-Pettersson menar att Bengtsson är helt fel ute, människor måste få diskutera en vansinnig politik och den som gör SD ansvarig för den politiken är knappast den skarpaste kniven i lådan. Det är sjuklövern och de människor som röstat fram dem som är ansvariga för att Sverige slits isär…

34 thoughts on “Moderaten som ville stänga Avpixlat vill låta landsbygden och studenterna betala invandringen

  1. Jag träffade en gång en kolsvart moderatpolitiker adopterad från Bangladesh. Han är väl över 40-årsåldern och har aldrig arbetat i sitt liv. Hans vita välbärgade adoptiva föräldrar försörjer honom fortfarande.
    Oj, det kliar mig på tungan att avslöja hans namn och i vilken moderatpartigrupp han är aktiv tillsammans med en lika mentalt handikappad ordförande och en löjlig gruppledare, men jag avstår för Petterssons och för bloggens skull.

  2. Ot. Skulle Petterson kunna flytta isär tummeupp/tummener?? Vi som har lite större fingrar löser inte uppgiften med å rösta på kommentarerna…

  3. En framtida moderat politiker som lever i verkligheten, jo jag tackar jag.

    Med dessa unga visionärer så kan nog Jimmie luta sig tillbaks och håva in rösterna till nästa val.

  4. ”Det är en kontroversiell satsning, men den kommer att resultera i att vi får in mer pengar i statskassan och då kommer vi ha möjlighet att genomföra större satsningar” … på ökad asylinvandring?? JÄTTEbra att satsa stenhårt på just det extremt, nu och för all framtid, kostsamma området!

  5. Varför adoptera från utlandet, det finns svenska barn vilka behöver en ny familj. Det har det alltid funnits.
    Men, det är väl så att har man pengar så kan man få det man vill ha.

    En sak är säker, han har stående fribiljett hem till Afrika när han kommer med apdumma förslag som att sänka studenters studiebidrag.
    Vänta och se, han sitter snart i riksdagen. Motbjudande med dryga överklassyngel, är de osvenska är det än jävligare.

  6. Jag har själv invandrabakgrund och undrar varför så få, om någon ställer sig fråga: vad gör muslimer och svarta i svensk regering, i svenska partier…? Sverige borde vara styrt endast av svenskar, sanna svenskar. Resten ska anpassa sig. Kan de inte anpassa sig så visa dem dörren: exit!!!
    De spränger landet inifrån.

  7. Han kan föregå med gott exempel och börja med att avstå från sitt arvode för flyktingars slkull… Han borde också erbjuda sin bostad till de invällarna och flytta själv tillbaka till jungeln!

  8. Han ”ligger” rätt i det nya ”feministiska” samhället !
    Allt som tidigare värderades som normalt är enligt många idag onormalt, det är så de styr massorna, splittra familjerna, barnen blir förvirrade och de äldres kunskaper spottas på. Vidrigt samhälle där alla till slut är förlorare.

  9. Hans uttalanden är nog inte precis vad AKB vill höra. Jag tycker man ska undersöka vilka medel bidragsskojarna sitter på. Sen ska bidragen till alla anpassas till Dansk nivå. Sen se över dom ensamkommande farbröderna så att dom får städa och sköta enklare jobb själva. Sen massiva utvisningar av dom som inte har skäl att vara kvar här. Detta handlar om tiotals miljarder.

    • De ensamkommande farbröderna borde absolut sättas i arbete med att städa efter sig innan de skickas hem. Inga daddor! Det påstås ju av pk-tyckare att farbröderna ser ut som farbröder därför att menaiter mognar tidigare. Så bra. Då kan de från påstådd 15 års ålder hysas in i svensk logementstandard. Innan de skickas hem alltså. Logementstandard har ju fått duga åt svenska 18-åringar som gjort militärtjänst så varför inte åt de här farbröderna?

  10. Bättre om negern åker till Afrika och tar de grovt kriminella sju klövern med sig. Kanske de kan klara sig om det blir krig i Sverige… Jag tror personligen att alla val i Sverige är fejkade, bevis finns ju att en S kastat val sedlar med fel namn på. Vad har Sverige för nytta av denna negern? = Svar han är en parasit precis som sju klövern.

  11. Man tar för sig för pannan, inte nog med att PK-fascisterna vill skära ned i äldre och demensvård för att finansiera folkvandringen, nu skulle även studenter som ofta lever på marginalen betala kalaset. Detta måste vara ett utslag av tillfällig sinnesförvirring ?

    • Nej det är genetiskt betingat, genom alla afrogenerationers inavel. Han vill ta från de fattiga och ge åt dem rika. Det är vad som styr honom. Låt istället asylanterna plocka fram sitt guld och sina Eurosedlar och betala för sig. Det får vi göra när vi är turister utomlands. Sina tillgångar har de gömt undan, inte förlorat. De som inte har några pengar får väl låna, eller tigga av andra asylanter som har det bättre ställt.

KommenteraAvbryt svar