Gudrun är avskyvärd

INRIKES. I går fick jag tips och frågan om jag skulle skriva om Uppsalapolitikern Alexander Bengtsson som hittats död i en bil söder om Ödeshög i Östergötland. Jag avstod för att det var fråga om ett tragiskt självmord. 

Då går förre V-ledaren och nuvarande Fi-ledaren Gudrun Schyman Fi-ledaren ut med nedanstående Tweet, men Gudrun kanske vet något som polisen inte vet. Hoppas Schyman ringer dem.

Gudrun Schyman

Enligt polisen begick politikern självmord efter att ha fått reda på att han utreddes för falska påståenden om hot. Alexander Bengtsson i Uppsala hade profilerat sig som en engagerad antirasist och uppträdde vid en rad tillfällen i media där han berättade om att han mottagit mängder av rasistiska hot. Bengtsson hade dagen innan han dog av åklagare delgivits misstanke för tre fall av falskt larm – något som pekar på att de påstådda rasistiska hoten var påhittade.

-Pettersson noterar att hatmedia, bland annat Aftonbladet, nämner Alexander Bengtssons död men de nämner inget om anmälan för falsklarm.

Jag tycker det är fruktansvärt tragiskt när unga människor dör och det blir definitivt inte bättre när sådana som Gudrun Schyman försöker vinna politiska poäng på det.

Tidigare har Alexander Bengtsson varit med på bloggen en hel del…

 

26 thoughts on “Gudrun är avskyvärd

  1. Borde veta vem karln är, icke.?. Ringde en klocka när jag mindes att någon skrev: Hotad till livet och rispad med kniv igår, dagen efter på twitter lägger han upp skor, skärp och diverse andra modeattiraljer han handlat på Gränby centrum….hotad till livet? Knappast…

  2. Manshatare, politiker, våldskommunist, fyllekaja…och partiledare.
    Tänk, hon drar sig inte för att använda ett självmord för sina egna syften.

    Det här är en kall och beräknande person och tror att folk i gemen inte kan genomskåda henne. Men hon tar fel.
    ”rasismen tog hans liv, hot och hat”… visst.
    Hon är ju för fan manshatare och politiker. Schyman bryr sig inte om att nån man dött nånstans. Det här var bara ett bra tillfälle att få låtsas vara medmänsklig och försöka vinna röster och anhängare(läs tokf#@+&r!).

    • Om det inte varit för de svenska kvinnorna när Karl den XII kallade ut alla män i krig mot resten av EUROPA så hade vårt samhälle ”krackelera” !!!!
      Tack vare att kvinnorna i Sverige stod fasta och då skötte jordbruken när männen var borta så ÖVERLEVDE Sverige !!!!

  3. Alla de resterande ca 1500 svenskar som per år tar livet av sig i Sverige är det ingen svensk politiker som bryr sig om.

    Vad tog deras liv Gudrun????

    • En relativt ny länk med klart och tydligt tal och engelsk textning, cirka 15 minuter.
      Riktigt otäckt och inte längre långt borta, hjälp !

    • Så ser det ut 40 minuter med buss från den Afghanska gränsen…….vad i helvete håller Sverige på med, föder och göder asylbaroner när hjälpen skulle gå direkt till platsen där det behövs. Skicka med enkel biljett alla involverade med ensamkommande, batikkärringar och annat pack att jobba där det behövs !

  4. Hade negern åkt tillbaka till Afrika där han hör hemma, så hade han förmodligen levt nu. (Vad var det för bil som totalförstördes?)
    Men att som Gudrun Schyman desperat försöka lägga skulden på oskyldiga människor för hans död, kan nog bara en sån som Scyman hitta på där hon sitter i rödvins-ångorna.
    Jag undrar hur många män som hon bär skulden till som blivit impotenta för livet bara av att titta på detta skrälle, här åligger en stor skuld på åbäket Schyman.
    Man rår inte för hur man ser ut, men nån måtta får det ändå vara, hon skulle klä ypperligt i burk, hel burk helst utan öppning!
    Janne

    • Instämmer ,pissluskan Gudrun ska inte tala om andras
      skuld till människoliv, Gudrun har varit kommunist i
      merparten av sitt liv, känner hon då också skuld för
      historiens värsta mördarpack, Kommunisterna, för
      all djävulskap som dom utsatt mänskligheten för?
      Hon vet inte ett jävla dugg om varför denne man
      valt att ta sitt liv, det har nog andra orsaker än det
      som Gudrun försöker att klistra på meningsmotståndare!

  5. Gudrun har lovat på heder o samvete att åka med Finlandsfärjan till hon får njuta av mångfalden, Filip o Fredrik lovar filma detta underbara möte i mångkulturens tecken

  6. Verkar som han byggde upp hela sin existens på offerkoftan och när detta inte längre fungerade så loggade han ut. Tragiskt naturligtvis.

KommenteraAvbryt svar